Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alexandros Μόλις έγραψα

307 1.6 16v
Ένταξη: 22 Νοέ 2006 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 16:27:24 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με 307, έχει κανείς καμιά ιδέα; |
|
|
Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος, έχω στη κατοχή μου ένα 307 1,6 16v μοντέλο 2002 το αμάξι έχει βγάλει αρκετά προβλήματα όλα σχεδόν λύθηκαν όλα εκτός από ένα το οποίο δεν μπορούν αν βρουν τι είναι, με παρουσιάζει τα εξής
Μου το έχει κάνει 5 φορές 3 φορές στον δρόμο με 120 χιλ προς Χαλκιδική το αμάξι νεκρώνει σβήνουν τα πάντα και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα όλα επανέρχονται κανονικά της άλλες φόρες μου το έκανε μέσα στην πόλη στην κίνηση, το έχω πάει παντού αλλά τίποτα, μήπως έχει τύχει σε κανέναν και ξέρει τι είναι; Το αμάξι το συμπεριφέρομαι πολύ προσεκτικά σέρβις όλα στην λαιον μέχρι και τώρα που το αμάξι έχει 130.000χιλ
Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 16:33:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς ήρθες πέρνα και μια βόλτα από εδώ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59
Όταν λες νεκρώνει τι εννοείς ότι σβήνει και το μοτέρ η μόνο οι ενδείξεις μέσα στο καντράν στην οθόνη πολλαπλών και το καλοριφέρ?
Εάν το μοτέρ δεν σβήνει θέλω να μου πεις ένα έχετε κάνει update στο BSI και αν έχεις αλλάξει την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.
Επίσης το αμάξι έχει συναγερμό? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros Μόλις έγραψα

307 1.6 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 16:40:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συναγερμός είναι εργοστασιακός
Μια φορά έσβησε και η μηχανή και πήρε μόνο του μπρος (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον)
Χθες που μου το έκανε πάλη δεν έσβησε απλά έσβησαν τα πάντα μέσα στο αμάξι με χαρακτηριστικό κλακ κάποιου ρελε δεν πρόσεξα αν έσβησαν και τα φώτα από τα φανάρια αλλά δεν νομίζω
Update δεν ξέρω αν έχουν κάνει δεν με έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο, αν είχαν κάνει λογικά θα μου το είχαν πει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 19:07:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν καλό θα ήταν να πας να σου κάνουν ένα update στο BSI με την τελευταία έκδοση εάν παίρνει βέβαια.
Εάν είναι ενημερωμένο ,το BSI , θα πρέπει να αλλάξεις οθόνη πολλαπλών εάν δεν την έχεις αλλάξει ποτέ.
Ο λόγος όσο παράξενο και αν φανεί είναι γιατί η οθόνη γεμίζει την μνήμη του BSI και αυτό κάνει restart μόνο του είναι ο ποιο απλός τρόπος να στο εξηγήσω.
Κι έναν έλεγχο στις γείωσης τις πλεξούδας εσωτερικά αλλά και έξω θα ήταν καλό. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros Μόλις έγραψα

307 1.6 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 22:33:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thanks να είσαι καλά από βδομάδα θα ξεκινήσω ενέργειες για αναβάθμιση του BSI θα κάτσω να μετρήσω και τις γειώσεις αύριο να δω αν έχουν απώλειες και αν έχουν πρόβλημα να κάτσω να κάνω καλύτερες
η οθόνη έχει και ένα πρόβλημα με τον φωτισμό πότε ανάβει και πότε όχι θα ψάξω να βρω πόσο έχει αν είναι να πάρω μια καινούρια η να κάτσω να δω αν μπορώ να φτιάξω την ίδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2009, 08:56:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θα βρεις τίποτα με το να μετρήσεις τις γειώσεις.
Αν θες να κάνεις κάτι θα πρέπει να τις λύσης όπου έχει και να τρίψεις το σημείο που βιδώνουν για καλύτερη επαφή.
Όσο για την οθόνη το πρόβλημα δεν είναι αν δείχνει η όχι αλλά με των «επεξεργαστή» που έχει και γεμίζει το buffer του BSI οπότε και γι’αυτό κάνει restart μόνο του για να αδειάσει την μνήμη του. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|