PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Turbo - Σφύριγμα από λουρί ή ρουλεμάν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 13:54:13    Θέμα δημοσίευσης: 207 Turbo - Σφύριγμα από λουρί ή ρουλεμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 35.000 χλμ ξεκίνησε να ακούγεται σφύριγμα στον κινητήρα μόνο στο ρελαντί. Το σφύριγμα το εντοπίζω κοντά στον ιμάντα του δυναμό ή στην τρόμπα νερού. Φυσιολογικό για τα χλμ αυτά; Το έχει πάθει κανείς άλλος στο 207;
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 14:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο κάνει και το δικό μου και με ρωτάνε αν το turbισα Mr. Green

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 14:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλασσικο συμπτομα...
Ειναι το σφυριγμα απ΄το ρουλεμαν του σφυκτηρα του ιμαντα δυναμο.
Οταν αλλαξεις ιμαντα σε 5/10000 χλμ θα αλλαξεις και τον σφυκτηρα (πανε πακετακι ιμαντας/σφυκτηρας).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 14:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Κλασσικο συμπτομα...
Ειναι το σφυριγμα απ΄το ρουλεμαν του σφυκτηρα του ιμαντα δυναμο.
Οταν αλλαξεις ιμαντα σε 5/10000 χλμ θα αλλαξεις και τον σφυκτηρα (πανε πακετακι ιμαντας/σφυκτηρας).

Για να καταλάβω: Είναι στο πρόγραμμα στο service των 40.000 χλμ (ή 50.000 χλμ) να αλλάζει και αυτό; Αν ναι, τότε γιατί το πρόβλημα προέκυψε νωρίτερα;
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 16:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 207 δεν ξερω ποτε ακριβως ειναι, αλλα οι ιμαντες δυναμο καπου εκει-γυρο αλλαζονται.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα κιολας... Δηλαδη ο ιμαντας δεν εχει κατι, απλα το ρουλεμαν σφυριζει.
Εμενα το εκανε (σε 206) απο περσι την ανοιξη και ολο το χειμωνα φετος (με την υγρασια), στο Punto της μανας μου το κανει 2 χρονια τωρα... Shocked.

Καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο μερικες φορες, αλλα αυτο ειναι ολο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 17:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα το εκανε στις 5,000 χλμ,οπου αλλαξαμε πρωτα σφυκτηρα,αλλα ο ηχος συνεχιζοταν οποτε αλλαξαμε και ιμαντα,ολα στην εγγυηση εννοειτε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 19:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lionking(t) έγραψε:
Εμενα το εκανε στις 5,000 χλμ,οπου αλλαξαμε πρωτα σφυκτηρα,αλλα ο ηχος συνεχιζοταν οποτε αλλαξαμε και ιμαντα,ολα στην εγγυηση εννοειτε.

Ίσως λοιπόν να πρόκειται για εγγενές πρόβλημα των 207;
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 20:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Στο 207 δεν ξερω ποτε ακριβως ειναι, αλλα οι ιμαντες δυναμο καπου εκει-γυρο αλλαζονται.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα κιολας... Δηλαδη ο ιμαντας δεν εχει κατι, απλα το ρουλεμαν σφυριζει.
Εμενα το εκανε (σε 206) απο περσι την ανοιξη και ολο το χειμωνα φετος (με την υγρασια), στο Punto της μανας μου το κανει 2 χρονια τωρα... Shocked.

Καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο μερικες φορες, αλλα αυτο ειναι ολο...

Δηλαδή δεν ελοχεύει κίνδυνος αν καθυστερήσω την επίσκεψη στο συνεργείο; Ώστε να το συνδυάσω με την αλλαγή λαδιών στα 40.000 χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 20:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Off Topic αλλα το λεω γιατι θα σκασω.
Πως εχεις βρε Μιχαλη μου καταναλωση 7,2 ?????
Με κουπια το ξεκινας το αμαξι ???

Εγω εχω γυρω στο 13,3... Sad
Καλα μονοψηφιο γραφει μονο οταν ειναι στο ρελαντι...
Με την πιο οικονομικη οδηγηση που γινεται ειμαι γυρω στο 11,2 κ παλι...
Τι σκ**α γινεται εδω???
(συγνωμη για το 'σκ**α')
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 21:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
Off Topic αλλα το λεω γιατι θα σκασω.
Πως εχεις βρε Μιχαλη μου καταναλωση 7,2 ?????
Με κουπια το ξεκινας το αμαξι ???

Εγω εχω γυρω στο 13,3... Sad
Καλα μονοψηφιο γραφει μονο οταν ειναι στο ρελαντι...
Με την πιο οικονομικη οδηγηση που γινεται ειμαι γυρω στο 11,2 κ παλι...
Τι σκ**α γινεται εδω???
(συγνωμη για το 'σκ**α')

Ζω στην επαρχία, δεν υπάρχουν φανάρια, ξεκινάς από το σπίτι, 1η, 2α, 3η, 4η με 70-80 χλμ σταθερά και πας...
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 23:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λευτεράκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Laughing

την δεύτερη μην την δεις γιατί θα κλάψεις Laughing

όπως κ να το κάνουμε η ζωή στην επαρχία είναι άλλη φάση! Cool

το σφύριγμα του ρουλεμάν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα psa!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
το σφύριγμα του ρουλεμάν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα psa!

Ακίνδυνο;
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι !απλά σφυρίσει το ρουλεμάν .
το έχει πάθει κ ένας φίλος μου στο c2 vts σαν ηλεκτρικό αμάξι ακούγεται χαχα όταν θα πάει για αλλαγή στους ιμάντες θα το αλλάξει .
ακούγεται έτσι σχεδόν 7 μήνες!

αν είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση πάνε για να στο αλλάξουν έτσι να μην το ακούς κ σε αγχώνει!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 01:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ρε Γιαννη τι να σου πω εσενα τωρα...
Τι διαολο παιζει ρε γα**το...? Σοβαρα ομως...
Καληνυχτα αν κ δεν θα μπορω να κοιμηθω μετα απ αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 16:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λευτέρη μην σκας κ εγώ όταν κατέβηκα αθήνα η κατανάλωση μου ήταν στον θεό !
τα πράγματα στην επαρχία είναι τελείως διαφορετικά καθόλου κίνηση καλύτερα κ καθαρότερα βενζινάδικα με χαμηλότερες τιμές (εδώ που είμαι εγώ τουλάχιστον)

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 17:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Μιχάλη αυτό που ακούς δεν είναι ούτε ιμάντας ούτε τεντωτήρας.Είναι η αντλία νερού.Το έχω αναφέρει ήδη σε Θέμα εδώ.Σήμερα την άλλαξα και το σφύριγμα στο ρελαντί και στο σβήσιμο του κινητήρα εξαφανίστηκε.Μπορούν εύκολα να το ανακαλύψουν αν απομονώσουν την τροχαλία της αντλίας και το δοκιμάσουν.Όσο για την κατανάλωση που αναφέρετε εμένα μετά τα 10000 και με λάδι της Shell η κατανάλωση παίζει στο 7.8-7.9 ενώ αρχικά έπαιζε στο 8.8-8.9.Βέβαια εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η Shell δε δίνει στις αντιπροσωπίες το Ultra Extra 5w-30 και το δίνει μόνο στα πρατήρια.Συμβουλή μου:...Κάνετε χλμ αρκετά μέσα στα 2 χρόνια εγγύησης οπότε ότι είναι να βγάλει θα το βγάλει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikos68 στις Δευ 24 Νοέ 2008, 19:18:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 18:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Βέβαια εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η Shell δε δίνει στις αντιπροσωπίες το Ultra Extra 5w-30 και το δίνει μόνο στα πρατήρια.

Γιατι δεν ΔΙΝΕΙ η Shell στις αντιπορσωπιες, οι αντιπορσωπιες ΠΑΙΡΝΟΥΝ απο τη Shell, μερικες παιρνουν και απο αλλου. Εξαλου το λαδι που ενδηκνειται απο το κατασκευαστη δεν ειναι Shell, ειναι ELF (αν δεν κανω λαθος) αλλα ειναι καθαρα θεμα συνεργασιων, συνφερωντων κτλ (ELF - Peugeot - Γαλλοι και οι δυο...) Αυτο που εχει σημασια δεν ειναι η μαρκα αλλα ο τυπος λαδιου (το 5-30).

Οι αντιπροσωπιες ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ απο τη πωληση των λυπαντικων σε καθε σερβις και αλλαγη, οποτε δεν θα εκπλαγω αν μου πεις οτι το Ultra Extra 5w-30 ειναι πιο ακριβο (οποτε θα ειχε μικροτερο περιθοριο κερδους).

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 18:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε ELF ειναι.
Ο κατασκευαστης λεει για TOTAL.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 18:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εστω ΤΟΤΑL, και αυτοι Γαλλοι ειναι. You get my point Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 19:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο αυτό που έγραψα για τα λάδια το ζω από κοντά.Ο πωλητής που προμηθεύει το λάδι στην εδώ αντιπροσωπία, ενώ του ζητήθηκε το Ultra Extra, απάντησε ότι δεν μπορεί να το δώσει γιατί η Shell λέει ότι το δίνει μόνο στα πρατήρια.Η τιμή του εδώ σε πρατήριο της εταιρίας είναι 19 ευρώ το λίτρο με καθαρή τιμή αγοράς 12 ευρώ.Τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά δεν είναι απλά πληροφορίες.Και μιλάμε ότι το απλό Ultra είναι πιο ακριβό στην αρχική αγορά του κατά 1 ευρώ, δηλ. έχει 13 ευρώ το λίτρο.Το συγκεκριμένο είναι Longlife1 ενώ το Ultra Extra είναι Longlife 4.Άμα πετύχω τον πωλητή πουθενά(που εδώ κάτω δεν είναι και δύσκολο) ή κανέναν άλλο υπεύθυνο θα τα πούμε ένα χεράκι να δούμε ποιος δουλεύει ποιον?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης