Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sharevoc2005 Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V
Ένταξη: 06 Απρ 2011 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Αύγ 2011, 11:43:55 Θέμα δημοσίευσης: Καλωδιωση ρευματος |
|
|
Καλησπερα σας εχω ενα 307cc 2004 και θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να περασω την καλωδιωση μονος.Δηλαδη ρευμα γειωση ασφαλειοθηκη rca κτλ...που εχει τρυπα για να περασει το καλωδιο ρευματος στην καμπινα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Αύγ 2011, 16:20:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου εγώ σε 206 τη μια φορά τη πέρασα μόνος τη δευτερη πλήρωσα 30€ και μου τη περάσαν...πίστεψε με απ'το να μπείς στη διαδικασία καλύτερα δώστα να ξεμπερδεύεις...αν παρ'ολα αυτά θές για τη χαρά της δημιουργίας νατο κανεις μόνος σου τότε 3 βασικά πράγματα για να έχεις υπόψην σου :
1) ασφαλειοθήκη όσο πιο κοντά γίνεται στη μπαταρία.
2) RCA απο την αντίθετη μεριά των ρευμάτων και γείωση θα πάρεις απο το σημείο που θα βάλεις τον ενισχυτή (καμια βίδα ή κάτι που νακάνει σταθερή επαφή με το σασί.Μια καλη γείωση έχει μεγάλη σημασία)
3)το καλώδιο ρευματος πέρνατο απο μια απο τις τάπες που έχει στο μηχανοστάσιο προς τη καμπίνα...όπου δείς κάποια κενή δοκίμασε..έχει μια που καταλήγει πίσω απο τηνεσωτερική ασφαλειοθήκη αλλα συνήθως περνάει ο συναγερμός απο εκεί...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Αύγ 2011, 16:38:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όπως στα είπε ο Τάσος
Να συμπληρώσω ότι μιά ατσαλίνα θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά αν τη "σαπουνίσεις" λίγο ώστε να γλιστρίσει.
Όσο για το πέρασμα, συνήθως είναι εύκολο να το βρεις (λαστιχένια τάπα) είτε από τη μεριά του μηχανοστασίου γύρω απ'το σέρβο, είτε ξαπλωμένος ανάσκελα δίπλα στα πεντάλ κοιτώντας προς τα πάνω και με το φακό στο χέρι.
Όπως και να χει, προσοχή κατά το τράβηγμα του καλωδίου για να μη πληγώσεις τη μόνωση είτε του ίδιου είτε των υπόλοιπων που υπάρχουν ήδη.
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|