Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
dimitris206cc (dimitris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 10:42:32 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 206cc |
|
|
Χρειαζομαι καποιες αποψεις σχετικα με ενα "προβλημα" που εχω με το 16αρι cc. Ενω φοραω ολα τα απαραιτητα για λιγα αλογακια (προγραμμα,σκουπα κ εξατμιση) το αυτοκινητο "κολαει" στα 170 χμ τελικη... πολυ σπανια ξεφευγει και τερματιζει το κοντερ 210+ (χωρις κατηφορα ετσι;) Αλλα κατι δν παει καλα... Δεν μπορει να βγαζει λιγοτερα χιλιομετρα απ οτι εβγαζε μαμα... Πρεπει να σας πω οτι φοραω 17αρες ζαντες.. Ισως αυτο ειναι το προβλημα... ΑΛΛΑ ΤΑ 210 ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ:::::
(ξανα λεω οτι δν τα πιανει σε κατηφορα, μιλαω παντα για ευθεια)
ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 12:00:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιταξε μπορει να εχεις παραπανω αλογατα απο ενα μαμα 206cc αλλα αυτα τα καταλαβαινεις σε εκκινήσεις επιταχύνσεις κτλ, οχι τοσο στην τελική, ΣΤΗΝ τελική ισος να εχεις και προβλημα λογο σκουπας, ειναι γνωστο οτι στα πολλα km/h σε αμαξια με σκουπα και πολυ καλη ροη αέρα μπουκώνει το αμαξι λογο φτωχου μειγματος (υπερπληρωση αερα) , μεσα στο forum εχει αναφερθει σε ποστ που μιλάνε για σκουπες.
Απο κει και πέρα εγω στις τελικές μου (206cc) εχω δει διαφορές αναλογα με τα παρακατω :
1.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΕΡΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ (οσο ποιο κρυος και με περισσοτερηγ υγρασια τοσο καλυτερα για το αμαξι, τελικες και επιταχυνσεις. Το καλοκαιρι με τους 40c δεν τραβανε μια! ενω τωρα με τους -1 τα σπανε!! )
2.ΑΝΕΜΟΥΣ (με κοντρα δυνατο αερα πανω απο 170 δεν πηγαιναι! ενω στον γυρισμο με τον δυνατο αερα απο πισω τα 200 τα επιασα για πλακα)
3.ΒΕΝΖΙΝΗ , τα 100 οκτάνια στην τελική κανουν διαφορα
....
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimitris206cc (dimitris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 16:02:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Na sai kala file mou.. s eyxaristw.. tha dokimasw to manisio to filtro gt h filtroxoani mou kovei perisotera km.. eyxaristw k pali |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 17:44:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimitris206cc έγραψε: | Na sai kala file mou.. s eyxaristw.. tha dokimasw to manisio to filtro gt h filtroxoani mou kovei perisotera km.. eyxaristw k pali |
Καλά το ξεκίνησες αλλά μας το χάλασες!
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Εκ της Mod-Team
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|