Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2003, 04:12:40 Θέμα δημοσίευσης: 206 - "Ντύσιμο" του χώρου αποσκευών |
|
|
γεια σας παιδια.εχω ενα ερωτημα που ψαχνει απαντηση...!σαν παιδι και εγω εχω βαλει στο αυτοκινητακι μου καινουργια ηχεια μπρος πισω,2 ενισχυτες και ενα subακι.το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει καποιος απο σας που να ξερει καποιο μαγαζι το οποιο να κανει καλες κατασκευες στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου ωστε να μην φαινονται τα καλωδια απο ενισχυτες ,κουτες κτλ.
αν ξερετε καποιον εντος αθηνων ακομα καλυτερα...
επισης αλλο ενα ερωτημα για οσους εχουν δυνατα subακια :μου τριζει υπερβολικα η πισω πινακιδα του αυτοκινητου καθε φορα που παιζω μουσικη σε υψηλη ενταση.εχω δοκιμασει τα παντα για να την σταθεροποιησω αλλα δεν...
εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω
αυτα τα λιγα [/img]
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2003, 05:14:44 Θέμα δημοσίευσης: Re: "ΝΤΥΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ |
|
|
kanelj έγραψε: | γεια σας παιδια.εχω ενα ερωτημα που ψαχνει απαντηση...!σαν παιδι και εγω εχω βαλει στο αυτοκινητακι μου καινουργια ηχεια μπρος πισω,2 ενισχυτες και ενα subακι.το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει καποιος απο σας που να ξερει καποιο μαγαζι το οποιο να κανει καλες κατασκευες στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου ωστε να μην φαινονται τα καλωδια απο ενισχυτες ,κουτες κτλ.
αν ξερετε καποιον εντος αθηνων ακομα καλυτερα...
επισης αλλο ενα ερωτημα για οσους εχουν δυνατα subακια :μου τριζει υπερβολικα η πισω πινακιδα του αυτοκινητου καθε φορα που παιζω μουσικη σε υψηλη ενταση.εχω δοκιμασει τα παντα για να την σταθεροποιησω αλλα δεν...
εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω
αυτα τα λιγα [/img] |
φυσικα και εχουμε αλλα το ποσσοστο επιτυχιας ειναι κατι που παιζει.
εγω εκανα τα εξης και δεν τριζει οπως ετριζε, χρειαζεται να βαλεις το χερι σου πανω της για να καταλαβεις την ταλαντωση της. και ολα αυτα με το 12αρι sub που βγαζει μπολικο μπασο.
Εκανα λοιπον τα εξης: την εβγαλα και κολησα με σιλικονη (αυτη του σωληναριου) την πινακιδα πανω στο πλαστικο πλαισιο ωστε να μην παιζει -μη φοβασαι ξεκολαει πανευκολα και χωρις σημαδια.
επειτα με σιλικονη παντα (το αγαπημενο μου υλικο) κολησα σφουγγαρι (κομματια διαφορα) , σε τετοιο παχος που να μην εμποδιζει την τοποθετηση της , στο πισω μεος μεταξυ λαμαρινας 206 και πλαστικου πλαισιου.
την βιδωσα και ηρθε και εδεσε!
το πλεονεκτημα: συμπαγης κατασκευη και παυση τριγμων αφου ειναι "πακτωμενη"...
το μειονεκτημα: το σφουγγαρι που βρισκεται απο πισω, σε καθε πιθανη βροχοπτωση η πλυσιμο του 206, κραταει καποια ποσοτητα νερου (μεχρι να στεγνωσει) και αυτο μπορει καποιον να τον ενοχλει ! αλλα πιστεψεμε ΔΕΝ ΣΤΑΖΕΙ !!πιθανα σε κανα χρονο να το βγαλω να βαλω αλλο κοματι μηπως εχει μουχλιασει...
Οσο για το 1ο σου ερωτημα , θα σου πω πως δυσκολα θα βρεις μαστορα της προκοπης - προσωπικη μου αποψη ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ - ετσι θελει προσοχη γιατι τις κατασκευες τις πληρωνεις ο κουκος αηδονι.
εχω να σου προτεινω 2 λυσεις.
η φθηνη: να "μαζεψεις" τα καλωδια και να αναδιαταξεις τα πραγματα του πορτμπαγκαζ σου χωρις κατασκευη και ετσι να μην τα εχεις χυμα. βεβαια δεν ξερω τι εννοεις γιατι δεν το εχω δει. που εχεις τους ενισχυτες ;; ειναι βιδωμενοι ; ειναι χυμα ; η κουτα ειναι μεγαλη ; μπορεις να ξαναβαλεις τα καλωδια και να τα πιασεις με δεματικα ετσι ωστε να γινουν ματσο και να οδηγηθουν ολα μαζι εκει που θελεις χωρις να ειναι χυμα.
η ακριβη : να κανεις μια κατασκευη μελετημενη οπου εκει πληρωνεις και κανεις ο,τι γουσταρεις, δηλ.φτιαχνεις κρυπτη για ενισχυτες /καλωδια/κ.λ.π πετας την κουτα του sub και φτιαχνεις αλλη που θα κρυβει το sub και θα ειναι φυσικη προεκταση του πορτμπαγκαζ σου και αλλα τετοια...
μολις βαλει ο Τασος τις φωτογραφιες (που εστειλα) στο gallerie ριξε μια ματια στο πορτμπαγκαζ μου και την κατασκευη που εφτιαξα εγω.
εχω στο πορτμπαγκαζ : cdιερα/ενισχυτη/πυκνωτη/sub/ηχεια στην εταζερα και δεν φαινεται ουτε 1 καλωδιο! ειναι ολα μαζεμενα οπως πρεπει , ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΟΛΛΑ για να το καταφερω και τελικα το εφτιαξα μονος μου με προσωπικη εργασια για να το κανω οπως ηθελα και οπως επρεπε!!!
ευχαριστως να σε βοηθησω με οδηγιες / συμβουλες εαν αποφασισεις να ακολουθησεις τον δρομο μιας κατασκευης που θα κανεις μονος σου, δεν ειναι τιποτα δυσκολο απλα θελει να πιανουν λιγο τα χερια σου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 08:00:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαιρετώ!!! Το θέμα αφορά νομίζω όλους αφού ο χώρος στο πορτμπαγκάζ κάθε αυτοκίνητου είναι πολύτιμος αλλά και η ασφάλεια των συσκευών ήχου απαραίτητη...
Ως γνωστό έχω στο πορτμπαγκάζ ένα ενισχυτούλη MAGNAT και ένα εργοστασιακό κουτί SUB 12άρι της MAGNAT επίσης ...
Το ενισχυτή τον έχω στο πάτωμα σε μία γωνία... χωρίς βίδες αλλά με "σκρατς"...
Ξέρει κανείς κανέναν "μάστορα" που να μου φτιάξει μία μικρή κατασκευή για να καλύψω τον ενισχυτή και να μην φαίνεται ???
Στα καταστήματα ηχητικών ζητούν ούτε λίγο, ούτε πολύ περί τα 100 με 200 euro...
Έχει κανείς καμιά ιδέα για να καλύψω τον ενισχυτή ... ?
Επίσης ως γνωστό, οι κατασκευές δεν βοηθούν στην σωστή θερμοαπαγωγή ... αφού στην ουσία εγκλωβίζουν τον ενισχυτή ...
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να καλύψουμε λιγάκι τον ενισχυτή ώστε να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα από πράγματα που υπάρχουν ή τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ?
Τι θα λέγατε για ένα όμορφο μαύρο κουτί αλουμινίου με τρύπες, μέσα στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ενισχυτής και να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα ?
Peugeot 206
Opel Astra
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 11:32:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΟΤΑΝ με το καλο βαλουν τις φωτογραφιες στο gallerie θα δεις πως εφτιαξα το ηχοσυστημα τωρα στο 206 και δεν φαινονται ουτε καλωδια ουτε τιποτα και ο ενισχυτης ειναι χωμενος και ασφαλης σε μια γωνια.
για να μη σε κραταω σε αγωνια στειλε μου PM με ενα email σου να σου στειλω 2-3 φωτογραφιες να το δεις.
μια τετοια κατασκευη μπορεις να την κατασκευασεις και μονος σου.\
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 11:53:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | για να μη σε κραταω σε αγωνια στειλε μου PM με ενα email σου να σου στειλω 2-3 φωτογραφιες να το δεις.
μια τετοια κατασκευη μπορεις να την κατασκευασεις και μονος σου. |
H κατασκευή σου είναι πολύ ποιο όμορφη και λειτουργική από αυτή που έχω βάλει παραπάνω ... Εχεις κάνει μεγάλη εξοικονόμιση χώρου και ως γνωστό ο όρθιος ενισχυτής ψύχεται καλύτερα από το καθιστό...
Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω και εγώ αλλά σε ποιο μικρή έκταση .... αλλά πως θα γίνει αυτό??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 07:53:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | DimiP έγραψε: | για να μη σε κραταω σε αγωνια στειλε μου PM με ενα email σου να σου στειλω 2-3 φωτογραφιες να το δεις.
μια τετοια κατασκευη μπορεις να την κατασκευασεις και μονος σου. |
H κατασκευή σου είναι πολύ ποιο όμορφη και λειτουργική από αυτή που έχω βάλει παραπάνω ... Εχεις κάνει μεγάλη εξοικονόμιση χώρου και ως γνωστό ο όρθιος ενισχυτής ψύχεται καλύτερα από το καθιστό...
Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω και εγώ αλλά σε ποιο μικρή έκταση .... αλλά πως θα γίνει αυτό??? |
...θα γινει...θα γινει...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 23:35:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Χαιρετώ!!! Το θέμα αφορά νομίζω όλους αφού ο χώρος στο πορτμπαγκάζ κάθε αυτοκίνητου είναι πολύτιμος αλλά και η ασφάλεια των συσκευών ήχου απαραίτητη...
Ως γνωστό έχω στο πορτμπαγκάζ ένα ενισχυτούλη MAGNAT και ένα εργοστασιακό κουτί SUB 12άρι της MAGNAT επίσης ...
Το ενισχυτή τον έχω στο πάτωμα σε μία γωνία... χωρίς βίδες αλλά με "σκρατς"...
Ξέρει κανείς κανέναν "μάστορα" που να μου φτιάξει μία μικρή κατασκευή για να καλύψω τον ενισχυτή και να μην φαίνεται ???
Στα καταστήματα ηχητικών ζητούν ούτε λίγο, ούτε πολύ περί τα 100 με 200 euro...
Επίσης ως γνωστό, οι κατασκευές δεν βοηθούν στην σωστή θερμοαπαγωγή ... αφού στην ουσία εγκλωβίζουν τον ενισχυτή ...
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να καλύψουμε λιγάκι τον ενισχυτή ώστε να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα από πράγματα που υπάρχουν ή τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ?
Τι θα λέγατε για ένα όμορφο μαύρο κουτί αλουμινίου με τρύπες, μέσα στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ενισχυτής και να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα ?
Peugeot 206
Opel Astra
  |
δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα μπορω αν θες να σε στειλω στον δικο μου....μαστορα!ο τυπος ειναι παρα πολυ καλος στην δουλεια του και προσεχει το καθε αυτοκινητο σαν να ειναι δικο του.εμενα προσωπικα μου εσπασαν τα νευρα με την καθε λεπτομερεια που κοιταει...
εχω βαλει 2 ενισχυτες ενα sub 12" και χωρις να κρεμονται τα καλωδια.αυτη τη βδομαδα μου ειπε να παω απο το μαγαζι του για να "ντυσουμε το πορτ παγκαζ με παρομοιο τροπο με την φωτο σου (αλλα και με διαφορα αλλα υλικα και με φωτισμο αν θελω).αν σε ενδιαφερει παντως στειλε μου ενα μηνυμα να σου πω που ειναι η να παμε και μαζι αν θες.
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 00:15:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην ασχολείστε με τα στερεοφωνικά...
Αυτά είναι όργανα του σατανα
Βάλτε καμμιά ανάρτηση πάνω, καμμιά εξάτμιση, κανά bucket 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 07:17:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao έγραψε: | Μην ασχολείστε με τα στερεοφωνικά...
Αυτά είναι όργανα του σατανα
Βάλτε καμμιά ανάρτηση πάνω, καμμιά εξάτμιση, κανά bucket  |
ε? τι?
Μα εγώ έχω και ανάρτηση, και εξάτμιση και bucket by Recaro...μπορώ τώρα να ασχοληθώ λιγάκι και με τα όργανα του σατανά ??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 14:39:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγω εχω βαλει απ'ολα
μονο να αλλαξω κινητηρα μενει....
οπως και να εχει ομως,η μουσικη ειναι μουσικη 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:31:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο topic γι'αυτο γραφω σε αυτο.
σημερα το απογευμα θα παω να δω σε ενα μαγαζι τιμες για κατασκευη του πορτπαγκαζ γιατι ενδιαφερομαι.
ερωτηση:μηπως ενδιαφερετε και κανενας αλλος απο το club για να παμε να κοιταξουμε και να κανει και καλυτερη τιμη???τον ανθρωπο τον ξερω αλλα δεν θα μας χαλαγε και ακομα καλυτερη τιμη
οποιος θελει ας μου το πει να του το αναφερω.
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dragiotis Μόλις έγραψα

206 1,1
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Γουδι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 17:33:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν δεν θελεις τις τρελες σταθμες, αυτο το setup ειναι αρκετα βολικο και δεν σου τρωει σχεδον καθολου χωρο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 03:02:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dragiotis έγραψε: |
Aν δεν θελεις τις τρελες σταθμες, αυτο το setup ειναι αρκετα βολικο και δεν σου τρωει σχεδον καθολου χωρο. |
Ποιο ειναι ομως το υλικο που ειναι φτιαγμενες οι κατασκευες στα πλαινα με τους ενισχυτες??
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 08:48:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Skull έγραψε: | dragiotis έγραψε: |
Ποιο ειναι ομως το υλικο που ειναι φτιαγμενες οι κατασκευες στα πλαινα με τους ενισχυτες?? |
"μοκετουλα" *
μοκετουλα και αγιος ο Θεος!
φυσικα απο μεσα εχει κοντρα πλακε (θαλασσης στην καλυτερη των περιπτωσεων)
*μοκετουλα λεπτη αν ειναι μερακλης ο "κατασκευαστης" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 08:56:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eπαναφερω το θεμα γιατι θελω να πω και για τα δικα μου χαίρια.....
Εγω εχοντας βαθυτερο πορτμπαγκαζ προτιμησα την λυση τς κατασκευης "ντουλαπιου" οπου εκει μπηκανε 2 ενισχυτες και απο πανω το sub παντα ολα με μοκετουλα ντυμενα σενια και ομορφα.....και παρολο που δεν εχω αφησει πολυ χωρο για εξαερισμο με πολυ πιεση δεν εχει κλεισει ποτε ενισχυτης μου απο θερμικο.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:58:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πας και ξεθάβεις topic του 2003 και γράφεις 4 σειρές κειμένου χωρίς μια φωτογραφία, που πιστεύω είναι απαραίτητη για αυτό το topic...
Μετά με λένε κακό και ότι δεν έχω τρόπους... 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:04:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παραλειψη μου....σορυ 30ποντε.....
οκ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:26:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το woofer πρέπει να είναι ότι πιο άχρηστο έχει βγει για το αυτοκίνητο... Ακόμα και τα neon light έχουν κάποια υποτυπώδη χρησιμότητα (για φωτόσπαθα αν στην πέσει o Darth Vader κλπ).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:28:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε τι να κανουμε....δεν ειναι ολα αγωνηστικα στις 3 ολη την ωρα!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|