Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thief (Αντώνης) Μόλις έγραψα

Civic 1.6 Sport & Peugeot 406 1.8 SV
Ένταξη: 11 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2008, 02:56:01 Θέμα δημοσίευσης: Σχετικά με πλευρικό αερόσακο |
|
|
Καλησπέρα! Είχα πρόσφατα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο (Peugeot 406) το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει ο πλευρικός αερόσακος του συνοδηγού (χωρίς λόγο στην πραγματικότητα, αφού έκατσε να χτυπήσω το μαρσπιέ σε κράσπεδο και αν κατάλαβα καλά εκεί είναι ο αισθητήρας ο οποίος έδωσε την εντολή). Το ερώτημα είναι το εξής. Το αυτοκίνητο το μάζεψα από πλευράς φανοποιείου κλπ, αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τον αερόσακο ο οποίος είναι ακόμα ανοιγμένος. Η Peugeot μου έγραψε μεταξύ άλλων ανταλλακτικών στην εκτίμηση ζημιάς που έκανε τα εξής:
1) Αερόσακος επιβατών 166 ευρώ
2) Κουτί αερόσακου 130 ευρώ
3) Κιβ. CDE S/G 184 ευρώ
Αυτά όπως κατάλαβα απαιτούνται για να επαναφέρω σε λειτουργική κατάσταση τον αερόσακο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είναι τρία πράγματα και τι είναι το καθένα; Επίσης, πώς μπορώ, αν γνωρίζει κάποιος, να ρίξω λίγο το κόστος (online αγορά πχ από εξωτερικό;), μιας και είναι νομίζω πολλά λεφτά τα 500 ευρώ χωρίς τα εργατικά για έναν αερόσακο, χωρίς να υποτιμώ την αξία του σε θέμα ασφάλειας. Τέλος τα εργατικά πόσο περίπου να τα περιμένω; Μου έδωσαν συνολική προσφορά οπότε δεν ξέρω πόσο είναι για τον αερόσακο μόνο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Th|eF |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thief (Αντώνης) Μόλις έγραψα

Civic 1.6 Sport & Peugeot 406 1.8 SV
Ένταξη: 11 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 21:09:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε γνωρίζει κανείς; Πέρα από αυτά που μου γράφουν στην εκτίμηση, μήπως κάποιος ξέρει άλλη διαδικασία για την επιδιόρθωση του αερόσακου;
Th|eF |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Δεκ 2008, 11:00:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείς να μου δώσεις με ένα π.μ. τον αριθμό πλαισίου και θα σου πω.
Αν δεν έχει ξεχωριστώ εγκέφαλο για τον πλευρικό αερόσακο τα ανταλλακτικά είναι ο αερόσακος του καθίσματος , ο αισθητήρας που είναι στο μαρσπιέ και ο εγκέφαλος των A/B. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|