PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σχετικά με πλευρικό αερόσακο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Civic 1.6 Sport & Peugeot 406 1.8 SV

Ένταξη: 11 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2008, 02:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Σχετικά με πλευρικό αερόσακο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Είχα πρόσφατα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο (Peugeot 406) το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει ο πλευρικός αερόσακος του συνοδηγού (χωρίς λόγο στην πραγματικότητα, αφού έκατσε να χτυπήσω το μαρσπιέ σε κράσπεδο και αν κατάλαβα καλά εκεί είναι ο αισθητήρας ο οποίος έδωσε την εντολή). Το ερώτημα είναι το εξής. Το αυτοκίνητο το μάζεψα από πλευράς φανοποιείου κλπ, αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τον αερόσακο ο οποίος είναι ακόμα ανοιγμένος. Η Peugeot μου έγραψε μεταξύ άλλων ανταλλακτικών στην εκτίμηση ζημιάς που έκανε τα εξής:

1) Αερόσακος επιβατών 166 ευρώ
2) Κουτί αερόσακου 130 ευρώ
3) Κιβ. CDE S/G 184 ευρώ

Αυτά όπως κατάλαβα απαιτούνται για να επαναφέρω σε λειτουργική κατάσταση τον αερόσακο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είναι τρία πράγματα και τι είναι το καθένα; Επίσης, πώς μπορώ, αν γνωρίζει κάποιος, να ρίξω λίγο το κόστος (online αγορά πχ από εξωτερικό;), μιας και είναι νομίζω πολλά λεφτά τα 500 ευρώ χωρίς τα εργατικά για έναν αερόσακο, χωρίς να υποτιμώ την αξία του σε θέμα ασφάλειας. Τέλος τα εργατικά πόσο περίπου να τα περιμένω; Μου έδωσαν συνολική προσφορά οπότε δεν ξέρω πόσο είναι για τον αερόσακο μόνο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Civic 1.6 Sport & Peugeot 406 1.8 SV

Ένταξη: 11 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 21:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε γνωρίζει κανείς; Πέρα από αυτά που μου γράφουν στην εκτίμηση, μήπως κάποιος ξέρει άλλη διαδικασία για την επιδιόρθωση του αερόσακου;

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Δεκ 2008, 11:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να μου δώσεις με ένα π.μ. τον αριθμό πλαισίου και θα σου πω.
Αν δεν έχει ξεχωριστώ εγκέφαλο για τον πλευρικό αερόσακο τα ανταλλακτικά είναι ο αερόσακος του καθίσματος , ο αισθητήρας που είναι στο μαρσπιέ και ο εγκέφαλος των A/B.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης