Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
soulos6 Νέος χρήστης

207 1.6T
Ένταξη: 03 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 75 Τόπος: GR
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 18:22:18 Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή Λαδιών σε 207 Rallye (10.000km) |
|
|
Κατ'αρχάς Χρόνια Πολλά σε όλους.
Πριν από λίγο γύρισα από αλλαγή λαδιών στο 207.
Η αλλαγή ήταν καθαρά προσωπική επιλογή και όχι λόγω κάποιου προβλήματος. Η αλλαγή έγινε στην αντιπροσωπεία Κρητικακου - Κουκα στο Πειραιά και κόστισε 120€ για λάδια-φίλτρο και ένα τσιμουχάκι (+ΦΠΑ).
Δεν ξέρω για εσάς , αλλά εμένα με ψιλοέτσουξε λίγο. Πως σας φαίνετε σαν τιμή? Επίσης, ενώ το βιβλιαράκι λέει για λάδια Total, βάλανε Shell ίδιων χαρακτηριστικων.Ποια η γνώμη σας?
Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 18:34:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή Λαδιών σε 207 Rallye (10.000km) |
|
|
soulos6 έγραψε: | Κατ'αρχάς Χρόνια Πολλά σε όλους.
Πριν από λίγο γύρισα από αλλαγή λαδιών στο 207.
Η αλλαγή ήταν καθαρά προσωπική επιλογή και όχι λόγω κάποιου προβλήματος. Η αλλαγή έγινε στην αντιπροσωπεία Κρητικακου - Κουκα στο Πειραιά και κόστισε 120€ για λάδια-φίλτρο και ένα τσιμουχάκι (+ΦΠΑ).
Δεν ξέρω για εσάς , αλλά εμένα με ψιλοέτσουξε λίγο. Πως σας φαίνετε σαν τιμή? Επίσης, ενώ το βιβλιαράκι λέει για λάδια Total, βάλανε Shell ίδιων χαρακτηριστικων.Ποια η γνώμη σας? |
Ποια η γνωμη μας?
Να μην ξαναπας εκει!!!πολλα λεφτα...
η αλλαγη λαδιων κοστιζει περι των 80-90ε με φιλτρο λαδιου εννοειται...τωρα αν αυτη η τσιμουχα που εβαλε ηταν κοστους 40ε,τοτε παω πασο! 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soulos6 Νέος χρήστης

207 1.6T
Ένταξη: 03 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 75 Τόπος: GR
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 18:50:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή Λαδιών σε 207 Rallye (10.000km) |
|
|
recife_rallye έγραψε: | η αλλαγη λαδιων κοστιζει περι των 80-90ε με φιλτρο λαδιου εννοειται...τωρα αν αυτη η τσιμουχα που εβαλε ηταν κοστους 40ε,τοτε παω πασο!  |
Το τσιμουχάκι δεν καταλαβα για τι ήταν , αλλά ήταν μηδαμινό το ποσό (1€).
Όσο για τα λάδια που ήταν Shell,αντί για Total? Μήπως κοπανήσανε εκεί?
Παρατήρησα σε άλλα ποστ και ποιο φθηνά , αλλά και κατι πιο ακριβά, αλλά λίγο παλαιότερα, γι'άυτό είπα να ρωτήσω.Ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον.
Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Chriskoz (Χρήστος) Μόλις έγραψα

207 Rally-2007
Ένταξη: 04 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:12:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή Λαδιών σε 207 Rallye (10.000km) |
|
|
soulos6 έγραψε: | recife_rallye έγραψε: | η αλλαγη λαδιων κοστιζει περι των 80-90ε με φιλτρο λαδιου εννοειται...τωρα αν αυτη η τσιμουχα που εβαλε ηταν κοστους 40ε,τοτε παω πασο!  |
Το τσιμουχάκι δεν καταλαβα για τι ήταν , αλλά ήταν μηδαμινό το ποσό (1€).
Όσο για τα λάδια που ήταν Shell,αντί για Total? Μήπως κοπανήσανε εκεί?
Παρατήρησα σε άλλα ποστ και ποιο φθηνά , αλλά και κατι πιο ακριβά, αλλά λίγο παλαιότερα, γι'άυτό είπα να ρωτήσω.Ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον. |
γεια
έχω το 207 Rallye του έχω κάνει σέρβις στις 20000χλμ το πιο ακριβό είναι τα λάδια 5-30W (τιμή σέρβις ολα μαζί 240 ευρω) . εμένα μου σπάει τα νεύρα ακούγεται η μηχανή λες και είναι άρρωστη πολύ λεπτό λαδί!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 234 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 21:05:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδιά όντως τα λεφτά είναι πολλά
στην λάιον η εργατοώρα κοστιζει σχεδον 60 ευρώ
shell λάδια χρησιμοποιούν γιατί η πεζω ελλάδας έχει συνεργασία με την shell. αν κάποιος είναι γραμμένος στο smart club της shell μπορεί να το επαληθεύσει.
Το ίδιο σκηνικό έγινε και με μένα στην θεσσαλονίκη όταν πήγα να αλλάξω λάδια και φίλτρο στα 2.000 χιλιόμετρα (απλα για να είμαι σίγουρος)
Και μετα την λυπητερή αλλα και ένα κάρο άλλα θέματα που μεσολάβησαν αποφάσισα στην επόμενη αλλαγη να τους πάω εγώ τα λάδια που βέβαια θα είναι total |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|