Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vagelis207 (Βαγγελης) Μέλος

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 194 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 21:05:17 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT |
|
|
Παιδια καλησπερα.
Δυστηχως το μπροστινο παρμπριζ μας αφησε χρονους λογω πετρας
Τελικα θα παω στην autoglass για αλλαγη λογω του οτι δεν θα πληρωσω τιποτε επειδη εχω θραυση και συνεργαζεται με την ασφαλεια μου και θα τα κανουν ολα κατευθειαν.Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη εταιρια?
Επισης το παρμπριζ που θα μπει ειναι PILKIΝGTON.Nομιζω οτι ειναι καλη μαρκα σωστα?
Ευχαριστω πολυ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 21:15:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ'οτι έχω ακούσει καλή είναι η εταιρία. Εκεί νομίζω είχε αλλάξει και ο πατέρας μου το πίσω τζάμι και είναι οκ μέχρι τώρα. Απλά απ'όσο ξέρω το παρμπρίζ που έχει το 207 είναι αθερμικό. Αυτό που θα σου βάλει θα είναι επίσης? Δεν έχω ιδέα από μάρκες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS
Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 109 Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 22:52:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και σημερα ειχαμε κουβεντα για τα τζαμια (λογο φιμε)και μου λεει ενα παλικαρι οτι τα PILKIΝGTON ειναι το κορυφαιο τζαμι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.τωρα τι να σου πω και εγω σημερα το εμαθα...αχρειστεσ να μασ ειναι οι αλλαγες και να μην σου ξανατυχει ποτε .. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:32:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα λεγα να τους ρωτήσεις αν βάζουν το εργοστασιακό, λογικά αυτό θα βάζουν.
Αν ναι, τότε το βάζεις κανονικά, σε επίσκεψή μου για επισκεύη παλαιότερα έδειξαν επαγγελματίες + το ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με πληρωμές και τρεξίματα σε ασφάλιστικές.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:42:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.
Τα Pilkington είναι αυτά που βάζει εκ του εργοστασίου στα 206 η Peugeot ενώ η πιστοποίηση του κάθε τζαμιού (εκεί που έχει τα πολλά γραμματάκια σε μια από τις γωνίες στο τζάμι) είναι η E3 43R (ή κάτι τέτοιο).
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 00:57:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 01:11:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.
|
Μεγάλε χαίρε καταρχην,
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό, 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207gtmx Νέος χρήστης

207 RALLYE
Ένταξη: 09 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 08:35:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους
 |
Μπορείς να τους πεις να σου βάλουν από Rallye/Gt facelift που είναι το ίδιο μοντέλο (στα χαρτιά-γραφειοκρατικά κλπ) και είναι φιμέ από το εργοστάσιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 11:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206Mike έγραψε: | Steve έγραψε: | Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.
| Μεγάλε χαίρε καταρχην,
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό,  | Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 11:12:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207gtmx Νέος χρήστης

207 RALLYE
Ένταξη: 09 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 12:01:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | p206Mike έγραψε: | Steve έγραψε: | Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.
| Μεγάλε χαίρε καταρχην,
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό,  | Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια  |
Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.
Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.
Καλημέρα σε όλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 12:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
207gtmx έγραψε: | Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.
Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.
Καλημέρα σε όλους |
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα... Κ η αλήθεια είναι ότι πολλοί το τσεκάρουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι φωτογραφίες πριν την αντικατάσταση, ώστε να δείξεις στον άλλον ότι δεν ήταν κάποια τρελή ζημιά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 17:00:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο? | Ναι είναι και αυτό αθερμικό.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ypovoleas (manos) Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT
Ένταξη: 26 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: thesaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 00:04:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι η εποχη τους τωρα?και μενα εχει ραγισει απο πετραδακι μαλλον και πρεπει να το παω για αλλαγη.ειχα την εντυπωση οτι εβαζαν το εργοστασιακο παρμπριζ και οχι καποιο αλλο.απο βδομαδα θα ρωτησω και γω και θα σας πω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saikoe_39 (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207
Ένταξη: 27 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1008 Τόπος: Στο στόκολο.!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 02:34:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και μενα την εφαγε..!!!!!!
το πηγα και εκαναν και καλα κατι τοπικα στο ραγισμα..αλλα ανοιξε πιο πολυ
σε αλλο 207 που ειχα δει με αλλαγη παρμπριζ (στην carglass)...το νεο ηταν αρκετα πιο ανοιχτο σε χρωμα απο το νορμαλ μαμα..!!!
δεν ξερω αν ηταν αθερμικο η οχι...αλλα με το εργοστασιακο ειχε διαφορα..!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 09:33:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω επισης το αλλαξα πριν ενα μηνα, το συνεργειο μου ειπε οτι αυτο που φοραει απο τη μανα του ειναι η καλυτερη μαρκα (δεν θυμαμαι τωρα ποια ειναι) μετα ακολουθει το πιλιγκτον και μετα ολα τα υπολοιπα.Αυτα τα δυο λοιπον ειναι και τα πιο ακριβα και επειδη δεν πληρωνεις φραγκο εσυ αλλα η ασφαλιστικη σου λενε οτι αυτα τα δυο για να τα παραγγειλεις και να ερθουν περναει ενας μηνας...οποτε αναγκαστικα σε πανε σε πιο φθηνες μαρκες.
Παντως για μενα οπως το ειδα, επειδη εχει αρκετη δουλεια, σημαντικοτερο ρολο παιζει ο μαστορας που θα κανει την τοποθετηση να ειναι καλος παρα η μαρκα του παρμπριζ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 12:06:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 15:18:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε; |
ελα μου ντε...με αριθμο πλαισιου δεν παραγγελνονται αυτα?και ειδικα εαν εχεις και θραυση κρυσταλλων νομιζω οτι πρεπει να κανεις τα αδυνατα δυνατα να σου βαλουν το ιδιο κρυσταλλο-τζαμι...
αλλα στην μαστορια του φανοποιου νομιζω οτι δεν ειναι αναγκαιο να απευθυνθεις ειδικα στην αντιπροσωπεια,υπαρχουν και παραεξω πολυ καλοι φανοποιοι!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:12:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:55:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική... |
....και θα παρουν το λιγοτερο 500αρικο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|