PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα κ ρεταρισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2008, 14:39:34    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα κ ρεταρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot 206 1.4 8v

εχουμε κ λεμε το προβλημα ξεκινησε τα χριστουγεννα

ξεκινησα να παω προς λουτρακι ολα τα βενζιναδικα κλειστα βρεισκω ενα στην εθνικη εκο
βαζω 100αρα ξεκιναω ολα καλα μετα απο 20 χιλιομετρα παταω μια 4 κ στα 150 κανει ενα ξερω μπουκομα κ αυτοματος 3 κυλινδρο οπα λεω μπεκ το ειχα ξαναπαθει πριν κανενα 2 μηνο γυριζω σπιτι με τα χιλια ζωρια βαριουμουνα να φερω οδικη το αφεινω κρυωνει βγαζω πολλαπλασιαστη φυσαω οτι υπιρχε στο αμαξη βγαζω πολο κ το ξαναβγαζω δοκιμη δεν το εκανε σε χαλαρι οδηγιση αλλα μολις περνουσε της 5 λαμπακι τσεκ κ ρεταρισμα
εχτες το βραδυ εκανα καποια χιλιομετρα κ τιποτα σημερα το εσκεισα κ δεν εκανε κιχ κ λεω εγω τωρα απο βενζινα τοσο χαλι δεν νομιζω αλλα απο την αλλη οταν ειχα παθει την ζημια με το μπεκ ειχα βαλει παλι 100 αρα εκο απο αλλο βενζιναδικο

τι αλλο μπορει να ειναι ? την δευτερα θα το παω μια κ για τσεκ απ στον εγκεφαλο μπας κ δειξει καποια βλαβη αλλα δειχνει μια χαρα

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2008, 18:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αισθητηρας λαμδα ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2008, 18:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχάλη, έλεγξε/αντικατάστησε οπωσδήποτε τα μπουζί σου.
Αν είναι σε καλή κατάσταση όταν τα βγάλεις τότε θα χρειαστείς σίγουρα καινούργιο πολλαπλασιαστή.

Το λαμπάκι check engine που αναβοσβήνει συνεχόμενα στις υψηλές στροφές δηλώνει αδυναμία καύσης - random misfire. Το σφάλμα που κρατάει ο εγκέφαλος σου λέει σε ποιόν κύλινδρο εντοπίστηκε.

Οπότε δώσε ιδιαίτερο βάρος στο σφάλμα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2008, 20:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο με καλυψες απολυτα ευχαριστω εχω εναν πολλαπλασιαστη στο πορτ παγκαζ αν δω κ το ξανακανει μεσα στο σ κ θα κατσω καπου δεξια να τον αλλαξω κ δευτερα ετσι κ αλλιως θα τιο βαλω για ελεχγο ευχαριστω

ρε συ στελιο μια απορια ομως σημερα που του εκανα τα χειροτερα γιατι δουλευε μια χαρα ουτε λαμπακι ουτε ρεταρισμα τιποτα επεισης μου εφερε ομηχανικος μου εναν πολλαπλασιαστη για να με βολεψει σ κ να ναι καλα
κ μου ειπε οτι ο δικος μου πολλαπλασιαστης ειναι πολυ δυδκολο να βγαλει ζημια τι γινεται την μια μερα να παλευει να μεινει ζωντανο κ την αλλη να κανει 100ρια σαν τον κεντερη Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλι καλαα ζωο που σου ειπα να μη το πλακωνεις μεχρι να πας δευτερα συνεργειο να δεις τι ειναι....
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
στελιο με καλυψες απολυτα ευχαριστω εχω εναν πολλαπλασιαστη στο πορτ παγκαζ αν δω κ το ξανακανει μεσα στο σ κ θα κατσω καπου δεξια να τον αλλαξω κ δευτερα ετσι κ αλλιως θα τιο βαλω για ελεχγο ευχαριστω

ρε συ στελιο μια απορια ομως σημερα που του εκανα τα χειροτερα γιατι δουλευε μια χαρα ουτε λαμπακι ουτε ρεταρισμα τιποτα επεισης μου εφερε ομηχανικος μου εναν πολλαπλασιαστη για να με βολεψει σ κ να ναι καλα
κ μου ειπε οτι ο δικος μου πολλαπλασιαστης ειναι πολυ δυδκολο να βγαλει ζημια τι γινεται την μια μερα να παλευει να μεινει ζωντανο κ την αλλη να κανει 100ρια σαν τον κεντερη Laughing

Κοίταξε Μιχάλη, δεν είναι απαραίτητο να στο κάνει συνέχεια.
Στο 206 της ξαδέρφης μου τα ρεταρίσματα εμφανίζονταν μετά από κόλλημα σε κίνηση και γενικά υπερθέρμανση του μηχανοστασίου. Πολ/στής ήταν αλλά δεν φαινόταν!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες να έχω και εγώ θέμα με τον πολλαπλασιαστή; Rolling eyes Rolling eyes Όταν βάζω μπρος, με του που πάρει κάνει 3-4 σκαμπανευάσματα στις στροφές μεταξύ 800-1100 και μετά στρώνει. Καθάρισα πεταλούδα και map, αλλά επιμένει. Μπουζί έχουν 11-12 χιλιάδες χλμ πάνω τους.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωπ αυτο κανει και μενα???λες ρε στελιο να παλευουμε τσαμπα με τα μπεκ τοσο καιρο? αν και τωρα στο ταξιδι δεν εκανε τιποτα (βεβαια με 0 εξω που να μπεδρεψει απο πλουσιο...το ζηταγε το εξτραδακι)
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σκαμπανεβάσματα με λίγο κραδασμό από το μοτέρ στο ξεκίνημα τα έκανε και το 206 τις μικρής μέχρι που μιά μέρα τά φτησε τελείως. Αποτέλεσμα πολλαπλασιαστής από τότε όλα μιά χαρα. Για ψάξτετο γιατι εμένα πολλαπλασιαστής μου βρωμάει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 21:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααακριβώς, και κραδασμός/εντονο κούνημα του μοτέρ στις βάσεις. Λες ε; Evil

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μικρό το κακό βρέ εμένα μου πήγε 150€ μαζί με 4 νέα μπουζάκια. Χμμμ στο 1.4 8ν για σάς δεν ξέρω τιμές, πάνω κάτω ίδιες θα είναι. Α! και σε φίλου το 1.4 xsara τα ίδια ακριβώς συμπτόματα και αυτός πολλαπλασιαστή!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α εγώ στο 1,6 16βου μου λέω. Laughing 133 ευρώ βλέπω στο πεζολοτζικ... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 00:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνα με ένα σετ φρέσκα μπουζί κι αν σου ανοίξει η όρεξη τότε προχωράς στον πολλαπλασιαστή.

Μην βιαστείς γιατί σαν ανταλλακτικό είναι δύσκολο να το ξεφορτωθείς αν κάνεις λάθος!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 00:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μπουζί μου είναι σχετικά φρέσκα, έχουν 11-12k χιλιόμετρα πάνω τους. Rolling eyes Confused

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 08:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Α εγώ στο 1,6 16βου μου λέω. Laughing 133 ευρώ βλέπω στο πεζολοτζικ... Laughing Laughing

δες τιμη απο ντινο...95 αν θυμαμαι καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 10:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα που θα το βαλω εγκεφαλο θα δω τι ειναι

η μαλ***α με το αμαξι μου ειναι οτι γουσταρει να το πεζει μηχανικος κ πολλα πραγματα τα φτιαχνει μονο του οπως το προβλημα με τα φωτα λογικα εφτιαξε κ τα φρενα οτι να ναι το αμαξι

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 11:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχαλη το 206 εχει προσωπικοτητα..ΤΕΛΟΣ!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 11:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mike, το πρόβλημα είναι ότι το πλένεις συνέχεια Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 12:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Mike, το πρόβλημα είναι ότι το πλένεις συνέχεια Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 16:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πορισμα του ιατροδικαστη

παροδικη βλαβη στο 1 μπεκ ο πολλαπλασιαστης μια χαρα

κ τα μπουζι τελεια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης