PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - DUNLOP σε 207 1.6 AUTO (08)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos papas (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 AUTO, 2008

Ένταξη: 24 Δεκ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 02:56:29    Θέμα δημοσίευσης: 207 - DUNLOP σε 207 1.6 AUTO (08) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονια Πολλα σε ολο το forum ! Τα συγχαρητηρια μου για αυτη την πηγη γνωσης. Προασφατα αγορασα ενα 207, 1.6 αυτοματο μοντ 08, με 2500 χλμ. Φοραει ελαστικα Dunlop (πολυ θορυβο ρε παιδι μου...), τα οποια δεν "συμπαθω" καθολου Mad , απο προηγουμενη εμπειρια μου σε αλλο οχημα. Αποψε με την βροχουλα, η συμπεριφορα τους ηταν απροβλεπτη! Ναι ηταν κρυα, ναι οι δρομοι ειναι χαλια, αλλα γνωριζω καλα οτι υπαρχει καλλιτερη επιλογη. Καθως το αυτοκινητο το χρησιμοποιει η συζηγος και πηγαινει - ερχεται με το παιδι, προσανατολιζομαι να βαλω χειμωνιατικα ελαστικα. Οι διαστασεις που εχει πανω σημερα ειναι:205/45 R17 (τις ζαντες τις εβαλε ο προηγουμενος μαζι με τα Danlop Confused ). Παρακαλω για τις προτασεις των ατομων που εχουν ασχοληθει με το θεμα, προκειμενου να με συμβουλευσουν ωστε να προχωρησω σε αμεση αντικατασταση τους και να κρατησω τα Danlop για το καλοκαιρι. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλός ο κουβάς? Της γυναίκας μου της αρέσει πάντως, διότι αφενός είναι δικός της και αφετέρου είναι αυτόματος, ανάβουν μόνα τους τα φώτα όταν σκοτεινιάζει κλπ... Τσ, τσ, τσ τι λες ρε παιδί μου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 11:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει λογος να βαλεις χειμερινο λαστηχο στο αμαξη απο την στιγμη που εισαι αθηνα μπορεις να πας σε μια πολυ μαλακη επιλογη

τα ντανλοπ δυστιχος αν κ ειναι απο της αρχεοτερες εταιριες στον χορο ειναι σαπουνια κ 1 παγκοσμιος σε αποκολισεις σκελετων (βυζια)

οτι χρειαστης παρε με τηλ κ για τιμες κ για αλλες πληροφοριες

210 5619272 6936650020 μιχαλης
www.mitakidis-t.gr

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikos papas (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 AUTO, 2008

Ένταξη: 24 Δεκ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 12:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ για την συντομη απαντηση! Εχεις καποια προταση, για να ριξω μια ματια?

Καλός ο κουβάς? Της γυναίκας μου της αρέσει πάντως, διότι αφενός είναι δικός της και αφετέρου είναι αυτόματος, ανάβουν μόνα τους τα φώτα όταν σκοτεινιάζει κλπ... Τσ, τσ, τσ τι λες ρε παιδί μου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης