PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τριξιματα σε πορτες η τζαμια ????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:29:32    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τριξιματα σε πορτες η τζαμια ???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον εδω ειναι το σωστο μερος για να παραθεσω το θεμα και παρακαλω αν γινετε να διαγραφει απο την παραγραφο "αμαξωμα - εσωτερικο".

Φιλοι μου γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανεις σε 307 τριξιματα στις πορτες-τζαμια σε 307 τριπορτο κατα την στιγμη του ξεκινηματος η σε αποτομα στριψιματα και αν ναι αν υπαρχει καμια λυση για να σταματησουν. Περιμενω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω πολυ

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 13:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αρχή ρίξε λίγο WD40 στους μεντεσέδες και στις κλειδαριές. Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 14:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το δοκιμασω φιλε. Παντως εχεις γινει ο αμεσος συμβουλος μου με το που θα ρωτησω κατι εχεις απαντησει με την μια Thumb right Thumb right Thumb right Ωραιος!!!

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 21:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

+++ Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 00:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Kαι μετα περνα λιγο γρασσο....Βοηθαει στο πιο γλυκο κουμπωμα πορτας και αμαξωματος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 08:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Το WD40 τι ειναι?
Με τα παραθυρα που ψιλοτριζουν τι μπορουμε να κανουμε?Γιατι το ειχα παει για φτιαξιμο και οταν το πηρα εκανε ακριβως τον ιδιο θορυβο μετα..προφανως ουτε καν κοιταχτηκε..
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 09:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αντισκωριακο-λιπαντικο σπρευ και εξωτερικα το μπουκαλι ειναι μπλε με κιτρινο

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 15:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μια ειναι η λυση για τετοιου ειδους προβληματα, ευκολη, απλη και μονιμη...
Υπαρχει ενας διακοπτης καπου στη κεντρικη κονσολα που λεει "Volume", αυτον τον γυρνατε στο + μεχρι να το σημειο που σταματανε ολα τα ενοχλητικα τριξηματα. Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 17:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
............Υπαρχει ενας διακοπτης καπου στη κεντρικη κονσολα που λεει "Volume", αυτον τον γυρνατε στο + μεχρι να το σημειο που σταματανε ολα τα ενοχλητικα τριξηματα. Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχω λιωσει μιλαμε..........!!!Πντως ειναι μια καλη λυση και αυτη...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 11:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το WD-40 ειναι θαυματουργο τελικα. Εριξα σε ολες τις πορτες και κλεινουν σχεδον αθορυβα!!!

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 19:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To WD-40 το αγόρασα και εγώ σήμερα. Εφαρμογή στις κλειδαριές του 307 αύριο και εντυπώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 20:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σε μένα ρε παιδιά κάνει κάτι τριξίματα ιδίως η πίσω πόρτα από τον οδηγό! σε κάποιες στροφές η σε κάποιες λακούβες! από αυτό το λιπαντικό ρίχνουμε εκεί που κλειδώνει η πόρτα στο αμάξωμα? αλήθεια πόσο κάνει?

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 17:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 450ml τα αγόρασα 6 ευρώ. Ακριβά ή φθηνά δεν γνωρίζω. Έκανε δουλειά πάντως στα χεριούλια του 307 μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μια αλλαη λυση ειναι να ρυθμησεις τους γαντζους απο τις πορτες....λυνεις τα τορχ και μετακινεις τον γαντζο χιλιοστα προς τα μεσα ωστε να τραβαει πιο δυνατα την πορτα....Φυσικα το καθαρισμα με wd40 ειναι must πλεον...επισης κοιτατε και τα βιδακια της κεντρικης κονσολας γιατι αμα παρει μποσικα ακουγεται και αυτη....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα σε λακκούβες ακούγεται ένα μοναδικό τσικ από κάπου πίσω. Από το πορτμπαγκαζ λέτε να είναι; Rolling eyes

Γιάννη, για ποιες βίδες της κονσόλας λες;Αυτά που είναι εκατέρωθεν χαμηλά, στους αεραγωγούς των ποδιών;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 22:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και μια που ειναι στο κοματι τις κονσολας αναμεσα στα καθησματα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης