Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:30:01 Θέμα δημοσίευσης: καφριλες με αυτοκινιτα!!!!!! |
|
|
επειδη δεν βρηκα κατι αλλο παρομοιο σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το τοπικ για να λεμε ο καθενας τι καφριλες εχει κανει με το αυτοκινιτο του,του πατερα του κλπ κλπ...τι λετε???
λοιπον πριν παρω το 206 οδηγουσα ενα citroen bx.... το αυτοκινιτο για πιτσιλιστιρι πισω τζαμιου ειχε ενα λαστιχακι το οποιο με λιγη δυναμη περιστρεφοταν.... λοιπον οταν ειχα ορεξη για καφριλες γυρναγα το πιτσιλιστιρι προς το πεζοδρομιο, αδειαζα ολο το νερο που ειχε μεινει μεσα και το γεμιζα με μιλκο ..... κ οπως πηγαινα στο δρομο και εβλεπα κανεναν ''και καλα'' τον εκανα μουσκεμα χωρις αυτος να ξερει απο που του ειχε ερθει .....τρελα γελια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:35:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: καφριλες με αυτοκινιτα!!!!!! |
|
|
206kwn έγραψε: | επειδη δεν βρηκα κατι αλλο παρομοιο σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το τοπικ για να λεμε ο καθενας τι καφριλες εχει κανει με το αυτοκινιτο του,του πατερα του κλπ κλπ...τι λετε???
λοιπον πριν παρω το 206 οδηγουσα ενα citroen bx.... το αυτοκινιτο για πιτσιλιστιρι πισω τζαμιου ειχε ενα λαστιχακι το οποιο με λιγη δυναμη περιστρεφοταν.... λοιπον οταν ειχα ορεξη για καφριλες γυρναγα το πιτσιλιστιρι προς το πεζοδρομιο, αδειαζα ολο το νερο που ειχε μεινει μεσα και το γεμιζα με μιλκο ..... κ οπως πηγαινα στο δρομο και εβλεπα κανεναν ''και καλα'' τον εκανα μουσκεμα χωρις αυτος να ξερει απο που του ειχε ερθει .....τρελα γελια  |
Αυτο το εκανα στο cherry στο πρωτο μαγαζι που δουλευα....οταν περναγα απο σταση καλοκαιρακι ειχε πολυ γελιο....
Καφριλα....χμ....Καφριλα ηταν ο τροπος που κατεστρεψα το πρωτο μου αμαξι.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:35:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|