PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

HANS
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 10:19:48    Θέμα δημοσίευσης: HANS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χανς λοιπον ειναι το συστημα που σου κραταει το κεφαλι σε συγκρουση μετωπικη

εδω ενα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=0PXWpmSH-ao&feature=related

Hannibal έγραψε:
Sygkekrimena h Scrotch bgazei dyo typoys HANS se ayto gia ta aytokinhta kai oi aggloi sygkekrimena to onomazoyn akribo kai f8hno. H diafora toys poia akribws einai den kserw alla apo oti moy eipe o edw eisagwgeas (UAE) se apopsh timhs einai konta sta 250 eyro.

Syn oti ta kanoyria montela epitrepoyn thn strofh toy kefalioy aristera kai deksia parapanw apo oti to prohgoymeno montelo....

Forontas to gia prwth fora 8a sas fanei ligo periego (san na fwrate ena poly elafro samari) meta apo 10-15 lepta to synh8izete poly aneta kai den to noiw8ete kan.

Exei apodeix8ei arketes fores oti to sygkekrimeno systhma ontws profylasei kai trano paradeigma se ellhnikoys agwnes einai h eksodos toy EL-EM kai toy k. Arh perisy sto Palladio.

Na ypen8ymisw oti sxedon ola ta kainoyria kranh erxontai pleon me HANS clips h trypes gia na topo8eth8oyn ta aggystra gia ta clips ayta. Se periptwsh poy to kranos exei mono tis trypes, aytos poy 8a sas egkatasthsei to agkystra prepei na exei thn adeia apo ton kataskeyasth na ta perasei kai sykgekrimena 8a prepei na sas balei to eidiko aytokolhto (asimi) poy deixnei oti ola einai accodring to the regulations.



θα ειναι υποχρεωτικο

Σε όλους τους αγώνες πανελλήνιων πρωταθλημάτων από το 2009
Σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες στην Ελλάδα από το 2010

http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=226

colin1 έγραψε:
Λίγα λόγια για την όσο πιο σωστή εφαρμογή του Hans.
Καταρχήν η χρησιμότητα του δεν αμφισβητείται από κανέναν πλέον, αν και όταν πρωτοεμφανίστηκε ανοίχτηκαν συζητήσεις για το κατά πόσο το πλήρωμα νοιώθει άνετα (βλέπε : ενεργητική ασφάλεια και αν αυτή μειώνεται) ή όχι. Η απάντηση δόθηκε με την εφαρμογή του Hans σε όλους σχεδόν τους τύπους αγώνων στο εξωτερικό και τα αποτελέσματα που είχε μετά από ατυχήματα.
Οπότε : Χρήση hans υποχρεωτική και τα ακόλουθα tips ίσως βοηθήσουν.

- Η αντικατάσταση καθισμάτων και ζωνών με "hans compatible" (ελληνιστί συμβατά με hans) , ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Το αν κάποιος αλλάξει ή όχι καθίσματα και ζώνες , έχει να κάνει με το κατά πόσο αυτά τον εμποδίζουν ή τον κάνουν να νιώθει άβολα φορώντας hans και κράνος μαζί. Αυτό σημαίνει ότι αφού αγοράσετε το hans , τότε δένεστε στο κάθισμα σας και βλέπετε αν κάθεστε σωστά ή όχι. Μπορεί μια μικρή ρύθμιση του καθίσματος να σας βοηθήσει να κάτσετε σωστά. (Μπορεί και όχι ..... οπότε τη βάψατε .... πάτε για αλλαγή καθισματος ή ζώνης ή και τα 2) . Μεγάλη σημασία δώστε στο πως απαιτείται να είναι στηριγμένες οι ζώνες όταν φοράτε hans. Προτείνεται οι πίσω ιμάντες της ζώνης να δένουν χιαστή , αλλά μπορείτε να τις στηρίζετε και παράλληλες αλλά με διαφορετικές μοίρες. (Όλες οι εταιρίες δίνουν αναλυτικό εγχειρίδιο μαζί με το hans ή τις ζώνες).
- Προσέξτε πολύ το μέγεθος (Medium , Large) του hans καθώς και τις μοίρες του. Δεν πρέπει να σφίγγει το λαιμό αλλά ούτε να είναι χαλαρό. Επίσης με φορεμένο το κράνος θα πρέπει να κάθεται σωστά στους ώμους χωρίς να "πέφτει" προς τα πίσω λόγω λάθους στις μοίρες ή να ξίνει το κράνος (γιατί είναι πολύ όρθιο).
- Μην αφήσετε ποτέ και για κανένα λόγω να σας τρυπήσει το κράνος σας για να τοποθετήσει τα κλιπάκια στήριξης του hans. Αυτό επιτρέπεται να το κάνουν μόνο οι ίδιες οι Εταιρίες Κρανών ή σε εξουσιοδοτημένα άτομα που έχουν περάσει σεμινάρια για μια συγκεκριμένη μάρκα κρανών (δεν μπορεί δηλαδή ένας να τρυπάει και Sparco και Stilo και Omp κλπ. εκτός και αν έχει περάσει σεμινάρια από όλες τις Εταιρίες ! ).

Τέλος θυμηθείτε : το hans σώζει ζωές όταν χρησιμοποιείται σωστά , αλλά δεν είναι και πανάκια !

Αυτά προς το παρόν , περισσότερα όσο πλησιάζουν οι μέρες υποχρεωτικής εφαρμογής.


platis έγραψε:
Πληροφορια απο Ορθοπεδικο, γνωστη των συνθηκων των αγωνων:
Σε μια μονο περιπτωση μπορει το Hans να προκαλεσει ζημια. Στην περιπτωση που δεν εχει κουμπωσει το ενα λουρακι-κατι που στη βιασυνη για εκκινηση μπορει να συμβει, και θελει προσοχη-, τοτε η μετατοπιση του κεφαλιου προς τα μπροστα μπορει να εξελιχθει σε ταυτοχρονη στροφη του, μια κατασταση δυσκολη για το μυικο συστημα του αυχενα. Αρα, τσεκαρισμα τα κλιπς , μια και 2 φορες.
Φοραω Χανς. Δεν ειναι καθολου δυσχρηστο. Αντιθετα, δινει ενα αισθημα ασφαλειας, που σε κανει να οδηγεις πιο απερισπαστος.
Προβλημα υπαρχει παντα μετα το Στοπ της ειδικης. Οταν ξαναμμενος ξεχασεις να το βγαλεις κασι βγεις στην απλη. Διαπιστωνεις πως ειναι δυσκολο να ελεγξεις μια διασταυρωση, με την αναλογη επικινδυνοτητα.
Αρα, λυσιμο του παντα στο Stop. Εξοικιωση θελει.



ALPINESTARS έγραψε:
platis έγραψε:

Προβλημα υπαρχει παντα μετα το Στοπ της ειδικης. Οταν ξαναμμενος ξεχασεις να το βγαλεις κασι βγεις στην απλη. Διαπιστωνεις πως ειναι δυσκολο να ελεγξεις μια διασταυρωση, με την αναλογη επικινδυνοτητα.


.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ!!! Smile Smile

Vision Advantage Tether System
Sliding Tether System
- Breakthrough, patent pending HANS Vision Advantage Plus tether system [size=150]allows full to side vision[/size]
- Can be retrofit to any HANS Device ever made
- Kit for converting one HANS Device to sliding tether system
- Contains tether carriers, nutwashers, tether and full instructions




http://english.schroth.com/racing/produktdetail.php?id=89&id_pic=2&page=&id_kat1=1" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 10:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ALPINESTARS έγραψε:
El Nak Jr έγραψε:
Σκεφτομενος την αγορα του HANS απο το εξωτερικο, ξερει κανεις καποιο σιτε που να βοηθα στην επιλογη μεγεθους?


http://hansdevice.com/" target="_blank" target="_blank
http://hansdevice.com/core/media/media" target="_blank" target="_blank" target="_blank. ... 8&_xt=.pdf


Overseas distributors

Mexico SecuritySpeed 5373-54-57
France Stand21 330380539221 http://www.stand21.fr" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Germany Schroth GMBH 492932974248 http://www.schroth.com" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Brazil CorsaInternational 011 55 11 5666 5842 http://www.corsaracing.com.br" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Japan Mola Company Ltd. 045 402 6600
New Zealand Racetech 644 939 0552 http://www.racetechseats.com" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Australia Revolution Racegear 61398738700 http://www.revolutionracegear.com.au" target="_blank" target="_blank" target="_blank

ΦΙΛΕ El Nak Jr
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ,ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ HANS ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΝΩ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΑΝS ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ !!!,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ
ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

ΦΙΛΙΚΑ


nass έγραψε:
Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει συγκεκριμένος τεχνικός κανονισμός για το HANS, που να λέει δηλαδή "θες τάδε καθίσματα, δείνα ζώνες και εκείνο το συγκεκριμένο κομμάτι στο roll cage". Οπότε δεν μπορεί να επιβληθεί τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θες HANS + κράνος (καινούργιο ή τροποποιημένο σωστά). Από εκεί και πέρα, σε κάποια αυτοκίνητα δουλεύει έτσι, σε κάποια άλλα αλλιώς. Δεν μπορεί να υπάρξει "μπούσουλας" και συγκεκριμένος τεχνικός κανονισμός.

Απ΄όσο έχω δει, όσα αυτοκίνητα έχουν ήδη HANS (κάμποσα τελικά!) και μπάρα στο roll cage για να "καλούν" οι ζώνες με μικρή γωνία, ακόμα και αλλάζοντας τις ζώνες ώστε να είναι χιαστί και όχι ευθείες αρκεί για να είναι ΟΚ και δε θέλουν ούτε καθίσματα ούτε ειδικές ("στενές") ζώνες (κάποια έχουν τις ζώνες αυτές). Το κυριότερο πρόβλημα είναι τα αυτοκίνητα που έχουν τις ζώνες στηριγμένες στο πίσω πάτωμα, δηλ. με μεγάλη γωνία, εκεί μπορεί να είναι προβληματική η σωστή χρήση του HANS. Για αυτό το λόγο όμως δόθηκε τόσο μεγάλη προειδοποίηση, ώστε να έχουν όλοι το χρόνο να δουν πως θα το κάνουν σωστά στο αυτοκίνητό τους. Τώρα αυτό που λες και ας μην το παραδέχεσαι Laughing είναι ουσιαστικά παράταση, που δεν αντιλαμβάνομαι τι θα εξυπηρετήσει -αν γίνει, του χρόνου πάλι τα ίδια θα λέμε :wink:



ALPINESTARS έγραψε:
timkoul έγραψε:
Μια και συντομα θα ετοιμασουμε το αυτοκινητο...
Το roll cage θελει μια εγκαρσια μπαρα πισω, εκει θα πιανουν οι ζωνες.

ΣΩΣΤΑ.



Οι ζωνες που εχω ηδη ειναι οι κλασικες Sparco by Sabelt, οι φαρδυες, οι οποιες ομως αν μπουν χιαστη λογικα δεν θα δημιουργησουν προβλημα, σωστα?

..ΠΑΙΖΕΤΑΙ !

Για το Sparco Evo L καθισμα, εχει κανεις δοκιμασει αν εχει προβλημα με Hans?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Alex ποια ειναι να μικρα ζωνακια που ποιανουν πανω απο το Hans?








http://xs433.xs.to/xs433/08474/i_remember...294.jpg.xs.jpg

ALPINESTARS έγραψε:
nass έγραψε:


Του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα ομολογκαριστούν HANS από πλαστικό, αρκετά βαρύτερα (~1 κιλό) και αρκετά φτηνότερα ($500)


....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ HANS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΡΕΙ ΤΗΝ "ENTRY LEVEL" ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HANS ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ, (Sport Model built with material thermoplastic strengthened with fiber of carbon) ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..

ΕΤΑΙΡΙΑ Α "SPORT" HANS 1100gr ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 625,00eur
ΕΤΑΙΡΙΑ Β " SPORT" HANS 675gr ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 525,00eur

Smile



ολα τα κειμενα ειναι απο το τοπικ στους 4τ φορουμ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=33251&st=0&sk=t&sd=a&start=180

και ειναι τα σημαντικοτερα που εχουν γραφτει.
κατα τα αλλα κατι παπαρες τσακωνονται μεταξυ τους οπως συνηθως εκει μεσα

καλο θα ηταν ο λεφ205 να βαλει και τη προσφορα του ΣΟΑΑ στα μελη του για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα του τι ειναι και ποσο κοστιζει το χανς καθως καλο θα ηταν να υπηρχε καιρο τωρα στα κεφαλια οσων τρεχουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 10:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη βρηκα

http://www.badgemania.gr/library/downloads/Docs/Documents/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91%20%CE%A3%CE%9F%CE%91%CE%91%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%97-HANS%20%202008-rv.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 20:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mia βοηθητικη λυση ειναι τα κολλαρα οπως αυτο

http://www.rallyshop.it/index.php?main_page=product_info&products_id=584&zenid=19aff40227cef7c5acec5f744261c72c

και επειδη εχω φαει σκαλωμα με αυτα που βλεπω γυρω μου μπορει καποιος να μου πει που θα βρω ενα κολλαρο??????????

ατλας θα φερει απο γεναρη

προσοχη τα κολλαρα καρτ δε κανουν για αυτοκινητο ειναι δυσχρηστα.
οπως μου εξηγησε και ατλας επειδη εχουν αυτη την εξτρα ενισχυση πισω μερια στην οδηγηση σε αυτοκινητο κουραζουν και ενοχλουν

ριζικαρης με παραγγελια λεει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 20:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το rallyshop.it μάλλον θα έρθει ο Άι Βασίλης μου φέτος (το site το ανακάλυψα το Σάββατο), οπότε αν θέλεις να περιμένεις να δούμε πώς θα πάει η παραγγελία μου, και μετά βλέπουμε αν θα ξαναφέρουμε τον Άι Βασίλη τέλη Ιανουαρίου Laughing



Η μάλλον... τώρα που το ξανασκέφτομαι... λες να σου το φέρει και εσένα ο Άι Βασίλης τώρα φέτος το κολάρο? Laughing



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τετ 10 Δεκ 2008, 20:53:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 20:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΩ ηδη στειλει μειλ αν υπαρχει διαθεσιμο το κολλαρο

με τα κολλαρα ειναι μεγαλη ιστορια

αλλοι λενε οτι ειναι δυσχρηστα
αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει θεμα

δε ξερω αν οι πρωτοι ειχαν δοκιμασει καρτισια κολλαρα καθως τα ισια που ειναι για αυτοκινητα δε τα βρισκεις ουτε με τουφεκι ελλαδα Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 21:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε πάρε με τηλ που σου λέω...



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7134
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 21:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΩλλαρακι φορουσε ενας παλιος συνοδηγος μου. Να σ δωσω το τηλ του αν θες να τον ρωτησεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

episης να τονισουμε οτι χανς σε πολτικο αμαξι με τις ζωνες να πιανουν χαμηλα πισω στο σασι δε πρεπει να μπαινει
καθως με αυτο το τροπο τοποθετησης πιεζεται στους ωμους προς τα πισω το χανς και προκαλει δυσφορια

αρα σε πολιτικα ι.χ για τρακντει αν δεν εχετε κειτζ και σωστο μαλιστα καλυτερα ενα κολλαρο

εγω παραγγειλα απο σπαρκοκλαμπ ενα με 45 ευρω (το ισιο)
αυριο θα το εχω Cool

εντυπωσεις τη κυριακη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπαρκο τί? Rolling eyes



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κολλαρο

δε ξερω ποιο μοτνελο ειναι (εχει 2 στο σαιτ )
λογικα θα ειναι το φτηνο που φερνεις με 30ευρω+μεταφορικα απο εξω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιό είναι το σπαρκοκλαμπ που ανέφερες?



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 5108
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ποιό είναι το σπαρκοκλαμπ που ανέφερες?


Είναι συνάδελφο κλαμπ με το Π.Β.κλαμπ Wink


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 731

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον δεν θα ξανατρεξω αγωνα... Crying or Very sad αρχισα να ψαχνω φορμα και κρανος και τελικα θα θελω και hans...πρεπει να κανω πλιατσικο στο κεντρο για να βρω τοσα λεφτα... Sad


www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Steve έγραψε:
Ποιό είναι το σπαρκοκλαμπ που ανέφερες?
Είναι συνάδελφο κλαμπ με το Π.Β.κλαμπ Wink
Ήταν και αυτοί Αγ. Άννα και δεν τους πρόσεξα?



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεσ να βαλουμε κουκουλες και να περασουμε τυχαια εξω απο ριζικαρη???????????χαχαχαχαχ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 5108
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Last christmas I gave you my card,
φέτος θα κάνω πλιάτσικο Razz


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7134
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 20:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα και εγω για πλιατσικο... Κρανος και Hans θελω!!!

Αλεκο 150 το κρανος μου!! Τρεχει του χρονου!!! Σου κανω και εκπτωση αμα λαχει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 19:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://hansdevice.com/s.nl;jsessionid=0a010b421f43325a59edaa4b4ab3babdd1d97426d24f.e3eSc38TaNqNe34Pa38Ta38Tbh10?sc=5

πατατε στο τελευταιο pdf για να δειτε πως μπαινει το χανς σε οποιοδηποτε κρανος με 6αρι τρυπανακι Shocked Shocked Shocked Shocked

πολυ φοβαμαι οτι θα γεμισουμε μαιμουδες αυτοκολλητακια του χρονου....

και εδω τι θα γινει του παραχρονου

[quote author=f1pilot link=topic=1746.msg41615#msg41615 date=1228720718]
Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που τοποθετήθηκαν εκ των υστέρων κλιπς και σε ατύχημα έφυγε το ένα οδηγόντας τον οδηγό σε θάνατο από σπασμένο αυχένα μια και αφου έμεινε το ένα μονο προκάλεσε απότομη συστροφή του λαιμου...
Πέρα από αυτό στο μόνο μέρος που θα εμπιστευόμουν να βάλω κλιπς εκ των υστέρων είναι στον GPR στην Αγγλία.
[/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7134
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που θα βρουμε το αυτοκολλητακι???
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,3063s (PHP: 91% - SQL: 9%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on