PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέος.Καλησπέρα σε όλους και όλες!Ανησυχίες-Σκέψεις-Βοήθεια..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 13:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Νέος.Καλησπέρα σε όλους και όλες!Ανησυχίες-Σκέψεις-Βοήθεια.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα λοιπόν!
Δυστυχώς δεν έχω κάποιο Peugeot.Αντίθετα έχω ενά παπί και ένα Τriumph Daytona 955.Τι σας τα λέω τώρα αυτά?Γιατί πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω το "άθλημα" μοτοσυκλέτα και να πάρω αυτοκίνητο.Κι αυτό γιατί το σάββατο ήρθε το τελειωτικό χτύπημα στην ψυχολογία μου.Χτύπησα (ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ!) πάνω σ' ένα αυτοκίνητο,έσπασε ένα πλαστικό από το παπί και μ' έκοψε πολύ βαθιά κάτω από το γόνατο...Δεν θέλετε να σας περιγράψω αυτό που αντίκρυσα...Τα βλέπουμε σε ντοκυμαντέρ στην tv και λέμε "εντάξει μωρέ...".Δυστυχώς όμως, όταν το δεις live αλλάζουν οι απόψεις σου,αλλά και ο τρόπος με τον οποίο "βλέπεις" τα πράγματα γενικά.Και αν σ' αυτό,το τελευταίο,συνυπολογίσω μία σπασμένη κλείδα,ένα
κάταγμα στο σκαφοειδή, διάφορες άλλες πτώσεις τις οποίες είτε προκάλεσα εγώ με τη βλακεία μου,είτε κάποιος άλλος με τη δική του χωρίς τόσο σημαντικές συνέπειες καταλήγουμε στο αρχικό συμπέρασμα.Όσοι οδηγούν μηχανή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ.Ξέρω,ακούγομαι σαν τον πατέρα που δεν αφήνει το γιο του να πάρει μηχανάκι,όμως δυστυχώς(για εμάς τους μοτοσικλετιστές) είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
Οδηγώ μηχανάκια από το 1994.Είμαι πλέον 33 χρόνων.Έχω μπει σε πίστα,έχω κάνει ταξίδια,έχω αλλάξει μηχανάκια,οδηγούσα ΚΑΘΕ μέρα με βροχή,με κρύο,με ζέστη και το σημαντικότερο δουλεύω στο χώρο της μηχανής και τα βλέπω και τα ακούω ΟΛΑ, πιστέψτε με.Καταλήγοντας λοιπόν,για να μην σας ζαλίζω άλλο,αφού έχω καναπεδωθεί από το σάββατο και σκεπτώμενος για πρώτη φορά σοβαρά να τελειώσω με τα μηχανάκια έρχεται η επόμενη ερώτηση...Τι αυτοκίνητο να πάρω???
Την απάντηση την έχετε καταλάβει! Very happy Very happy Very happy
Σκέφτομαι ένα 106 rallye μεταχειρισμένο.Έτσι λοιπόν χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί με αυτό το χώρο είμαι "λιιιιιιγο" άσχετος....
Confused
Εντάξει,δεν θα γίνει άμεσα η αγορά αλλά κάποιες πρώτες πληροφορίες είναι απολύτως καλοδεχούμενες Thumbs Up
Εδώ κλείνω,προσωρινά,και εύχομαι να μπήκα σε μια τόσο ωραία "παρέα" όσο και αυτή που αφήνω Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 02:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητε μιχαλη περαστικα πρωτα απολα και να εισαι γερος.

να σου πω οτι το 106 για μενα ειναι ενα αμαξι με αρκετες δυνατοτητες και γερο σκαρι. φτανει να βρεις καποιο σε σχετικα καλη κατασταση.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 02:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μιχαλη καταρχην να σου ευχηθω καλη αναρωση και ολα τα λοιπα οσον αφορα εσενα..... και φυσικα ενα καλωσορισες στην πιο ωραια,φιλικη και προθυμη παρεα του peugeoκινιτου αθλητισμου Wink Wink Wink ....... δεν ξερω τι παρεα αφησες απλα αυτο που ξερω ειναι την παρεα που βρισκεις Wink ..... οσον αφορα τις σκεψεις σου προς την αγορα ενος 4τροχου και οχι δικυκλου ειμαι τελειως υπερ..... μπορεις να δεις εδω καποιες αγγελιες που οσως να σε ενδιαφερουν Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=10

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 12:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Ευχαριστώ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είστε καλά ρε παιδιά!
Θα ήθελα να μου πείτε όμως λίγα πραγματάκια για το 1300άρι και το 8v-1600.
Kαταλαβαίνετε ότι δεν θέλω ένα αυτοκίνητο απλά για μεταφορικό μέσο,αλλά ο πρώτος λόγος είναι η οδηγική απόλαυση!Για την επιλογή μου πιστεύω ότι είναι η σωστή,πείτε μου όμως,αν ξέρετε,κάποια πράγματα σχετικά με την αξιοπιστία,κάποιες συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να βγάζουν,τι πρέπει να προσέξω στην αγορά?Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν το είχαν για να πάνε στο σούπερ μαρκετ κι αυτό με φοβίζει... Confused
Λίγη βοήθεια pleeeaaaseeee....
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 12:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο πρεπει να το ψαξεις μονος σου σε δικο σου μαστορα κλπ κλπ.... ενα μεταχειρισμενο αυτοκινιτο μπορει να σου βγαλει πολλα μπορει ομως να μη σου βγαλει και τιποτα..... παντως στο λινκ που σου εδωσα παραπανω στις αγγελιες του φορουμ εχει παρει το ματι μου κανα 2 ραλλακια.......... ε και κανα 2 206 και παει λεγοντας Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 13:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα απ'ολα καλος ηρθες στη παρεα μας.
Δευτερον εσυ πρεπει να τα πεις με τον Αντρεα (nickname: Andreas), που αφησε μια R1 για ενα 206 2λιτρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 13:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
αυτο πρεπει να το ψαξεις μονος σου σε δικο σου μαστορα κλπ κλπ.... ενα μεταχειρισμενο αυτοκινιτο μπορει να σου βγαλει πολλα μπορει ομως να μη σου βγαλει και τιποτα..... παντως στο λινκ που σου εδωσα παραπανω στις αγγελιες του φορουμ εχει παρει το ματι μου κανα 2 ραλλακια.......... ε και κανα 2 206 και παει λεγοντας Wink

Ok δίκιο έχεις,απλά ρωτάω εσάς που ξέρετε για κάτι ίσως συγκεκριμένο(α) που μπορεί να πάσχει αυτό το μοντέλο .Απ' ότι φαίνεται μάλλον για το 1300άρι θα πάω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 13:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Πρωτα απ'ολα καλος ηρθες στη παρεα μας.
Δευτερον εσυ πρεπει να τα πεις με τον Αντρεα (nickname: Andreas), που αφησε μια R1 για ενα 206 2λιτρο...

Καλώς σας βρήκα φίλε Στέλιο!
Ωραίος ο Αντρέας
Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 17:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω στο φιλο οτι τα peugeot γενικα κανουν κουλα πραματα οσον αφορα τα ηλεκτρικα τους συστηματα..

απο βαλβιδα θερμοκρασιας νερου, μεχρι μοτερακι ρελαντι.. ομως εγω δεν ξεκολλαω.. γουσταρω κρατημα.. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 17:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Να πω στο φιλο οτι τα peugeot γενικα κανουν κουλα πραματα οσον αφορα τα ηλεκτρικα τους συστηματα..

απο βαλβιδα θερμοκρασιας νερου, μεχρι μοτερακι ρελαντι.. ομως εγω δεν ξεκολλαω.. γουσταρω κρατημα.. Cool

thanks!
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 23:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Μιχάλη περαστικά σου και καλώς ηρθες !
Προσωπική μου αποψη ειναι , αφού αισθάνθηκες ότι πρέπει ''να φύγεις '' από τα δίκυκλα , προχώρα γιατί η ψυχολογία ειναι το πάν . . . !
Ελα όμως που πιστέυω , απο τον τρόπο που γράφεις , ότι μόλις γίνεις καλά θα ξαναγυρίσεις . . . θα εισαι βεβαια πιό μαζεμένος στην αρχή . . . αλλά μετά θα κάνεις πάλι τα ίδια . . . απλά θα εισαι πιό "ωριμος" . . . δεν εισαι και μεγάλος . . . Very happy !
Στά λέω αυτά γιατί ειμαι κ εγώ μιά απο τα ίδια . . . τά έχω περάσει και τελικά . . . ΟΛΑ (auto-moto) θέλουν προσοχή και ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ Very happy !

Σού ευχομαι ολόψυχα να γίνεις γρηγορα καλά ! Yahoo!

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 23:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικα σου φιλε κ καλη αναρωση.επειδη λιγο πολυ,οσοι ασχολουμαστε με τα μηχανακια ολοι μας εχουμε κ καποιο ατυχημα.εγω να φανταστεις οτι αφου ειχα περασει αρκετα 600αρια xt,ktm640,R6 ktl,οσο ημουν στο τελευταιο,ειχα παρει ενα ktm660 ενος φιλου,οποτε ειχα κ ενα ατυχημα(5 καταγματα στο προσωπο,38 ραμματα προσωπο κ μια λαμα στο σαγονι),εδωσα το R6 οπως κ οπως για να παρω ενα παπακι να κανω τη δουλεια μου(γονεις κ φιλο μου ειπαν να μη το δωσω κ να περασει λιγακι ο καιρος γιατι θα το μετανιωνα μετα).εγω δε τους ακουσα,πηρα το παπακι κ ολα καλα.η ετσι νομιζα.μετα καταλαβα οτι το μηχακι ηταν πιο επικυνδινο γιατι δεν ειχε ουτε τα κρατηματα,ουτε φρενα αλλα ουτε κ σε υπολογιζαν καθολου.μετα απο 6 μηνες το εδωσα κ πηρα ενα DR400 κ παλι απο την αρχη.ετσι το εδωσα κ αυτο,πηρα το R1 κ μετα απο 3 χρονια το εδωσα για το καινουριο.επειδη πολλοι που θα διαβαζουν θα πουν "μπραβο μ@λ@κ@" να σου πω οτι μετα το ατυχημα,εχω γινει πολυ πιο επιφυλακτικος στη οδηγηση,οτι η δυναμη μπορει να φιανεται περισσοτερη αλλα με σωστη κ συνετη χρηση,νιωθω πιο σιγουρος απο καποτε που εβγαινα βολτα κ το βραδυ που εφτανα σπιτι ελεγα,παλι καλα,ειμαστε οκ σημερα.μαθαινεις να πρβλεπεις τους αλλους κ αμα εισαι προσεκτικος τοτε ολα ειναι οκ.τωρα θα μου πεις οτι με τα μηχανακια εισαι πιο εκτεθημενος αλλα με αυτη τη λογικη "μην ερθει κανενας κ με παρει σβαρνα" δε θα επρεπε να βγαιναμε απο το σπιτι ουτε με τα ποδια Wink
τωρα οσον αφορα την επιλογη σου για το συγκεκριμενο αμαξι,εχω να σου πω οτι ειναι πολυ "ιδιαιτερο" αμαξι κ χρειαζεται "ειδικη" μεταχειρηση στο θεμα γρηγορης οδηγησης.οποτε ξανα τσεκαρετο μη πας σε αμαξι για περισσοτερη ασφαλεια κ τελικα την πατησεις απο εκει.παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγησεις μιας κ ειμαι πρωην κατοχος 106.
(πω πω πολλα εγραψα παλι Laughing Laughing )

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mickat (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 22:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις ευχές και τους δυό σας.Το σημαντικότερο όσων είπες(Mterry) και στο οποίο θα μείνω είναι η ψυχολογία.Σε προηγούμενο ατύχημα το είχα ξαναπεί ότι θα σταματήσω και σε 2 βδομάδες άρχησα να σκέφτομαι το μηχανάκι και να το φτιάξω και άντε να τ' οδηγήσω κτλ,κτλ.Τότε όμως ήμουν τσαντισμένος με όσα είχαν συμβεί.Τώρα έχω ξενερώσει με το γεγονός ότι(sorry που το ξαναλέω) είμαστε εντελώς εκτεθειμένοι στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και στον κάθε έναν και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να ρισκάρω άλλο τη σωματική μου ακεραιότητα.Βagο καταλαβαίνω αυτά που λες.Πράγματι μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε οπουδήποτε.Μαζί σου!Όμως εγώ ,προσωπικά, πιστεύω ότι οδηγώντας μηχανή ανεβάζω τις πιθανότητες κατακόρυφα.

Ξέρω ότι είναι μια κουβέντα που δεν βγαζει ουσιαστικά πουθενά,γιατί ο καθένας έχει άλλη αντίληψη για τη ζωή και τα πράγματα γενικά.Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει την ευθύνη αυτών.

Όσον αφορά στο rallye το έχω ακούσει κι εγώ αυτό που μου λες.Σίγουρα θα το σκεφτώ καλύτερα,γνώμες και απόψεις παίρνω και τις φιλτράρω.Άλλωστε δεν θα γίνει άμεσα η αγορά.Και φυσικά δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.Καταλαβαίνω απόλυτα το τρόπο που μιλάς Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης