Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

 Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 14:30:25 Θέμα δημοσίευσης: Τροχαία: Αυτόφωρο για τους οδηγούς με επικίνδυνα οχήματα |
|
|
Με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα διώκονται οι οδηγοί, τα οχήματα των οποίων είναι επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια, ενώ η Τροχαία θα εντείνει τους ελέγχους έπειτα από σχετικό αίτημα των δικαστικών αρχών.
Για την άσκηση της δίωξης αρκεί να προκύπτει το ενδεχόμενο κινδύνου για ανθρώπους και δεν χρειάζεται να επέλθει ο κίνδυνος για την αναζήτηση των ποινικών ευθυνών, όπως αναφέρεται σε σημερινό (24/04) δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος".
Διώξεις θα ασκούνται και κατά των υπευθύνων των ΚΤΕΟ, αφού η εισαγγελική παραγγελία ζητεί να ερευνάται όχι μόνο εάν τα οχήματα έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο, αλλά και εάν ο έλεγχος ήταν πραγματικός ή εικονικός. Στη δεύτερη περίπτωση θα αναζητούνται ποινικές ευθύνες.
Πηγή: autopress.gr
  |
|