PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Το 'ΜΑΜΑ' ειναι και το καλυτερο τελικα!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 22:00:07    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Το 'ΜΑΜΑ' ειναι και το καλυτερο τελικα!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα οταν παθαινεις μαθαινεις.
εβαλα και εγω στο ραλλυ τον Σεπτεμβρη τα 15αρια ζαντολαστιχα αλουμινιου για να δειξει πιο ομορφο το αυτοκινητο και αφετερου να κερδισει σε κρατημα και στησιμο.
ελα ντε ομως που πεντε μηνες μετα καταλαβα ποσο λαθος εκανα τοτε.το μονο που κερδισα ηταν η ομορφια.
δυστυχως ομως τα βασανα μου ηταν πολυ και πολλα περισσοτερα.καθε λιγο και λιγακι για ευθυγραμμιση και ζυγοσταθμιση εξ αιτιας του χαμηλου προφιλ του λαστιχου που στην παραμικρη ελληνικη λακουβα εχανε το μπουσουλα.
τρεμουλο στο τιμονι γιατι δεν ειχαν κατσει καλα οι προσθηκες(ξενα σωματα στο αυτοκινητο και το στησιμο του).και αλλα πολλα τα οποια μου στοιχησαν παρα πολλα λεφτα που θα μπορουσα να τα εχω αξιοποιησει αλλου.
και τελικα σημερα εβγαλα τις περιφημες 15αρες πολυδιαφημισμενες ζαντες και εβαλα τις ασχημες μουτσουνες τις 14αρες τις εργοστασιακες(σιδερενιες).
και το αποτελεσμα τερμα το τρεμουλο και αλλη αισθηση το τιμονι(δεν ξερω ανειναιπιο καλη ή πιο κακη αλλα παντως διαφορετικη απο πριν).βεβαια σε ομορφια οχι απλα υστερουν αλλα χανονται σε συγκριση με τις αλλες.ομως εχει αναλογιστει κανεις αν αξιζει να θυσιαζουμε τα παντα για την ομορφια ή το δικο μας μερακι πανω στο αυτοκινητο με ανταλλαγμα την ηρεμια μας αλλα και κατ επεκταση την αρμονικη συνυπαρξη με το αυτοκινητο μας ???
βρηκα και κατι λαστιχαρες που θα βαλω...αστα να πανε.ειδικα σχεδιασμενα για τρελους στροφακηδες(ακουτε ΝΙΚΟΣ,ΜΙΛΤΕΛΛΑ,SIDOBRE????).
KAMIA σχεση με οτιδηποτε εργοστασιακο ευρειας παραγωγης.μιλαω για αγωνιστικα λαστιχα(που ανετα γινονται και βολτισια) με τιμη λιγο τσιμπιμενη.για την δικια μου διασταση 185/55-14 εχουν 400ευρω!ειναι της YOKOHAMA (δεν θυμαμαι τυπο).απλως δεν εχουν καμια σχεση με τα υπολοιπα λαστιχα.θα αναρωτηθειτε μα καλα αφου ειναι αγωνιαρικα δεν θα ειναι λιγοτερο ανετα στο δρομο??και ομως εδω παιζει ρολο το μεγαλο προφιλ(55) που σε γλυτωνει απο τα διαρκη μπαπα-μπουπα.δεν ξερω αν ζεσταινονται ευκολα.αλλα μετα ... η εντος λιγων ημερων επιλογη μου.
ασε που με εψησε ο γιατρος για τα στενα της APEX .οταν ομως του ειπα για 300 λιβρες τοτε διαφωνησε θεωρωντας το λιγο υπερβολικο γιατι το αυτοκινητο θα ειναι αρκετα απολυτο στο οριο.για γρηγορο βολταδικο μου προτεινε 275 το παρα πολυ 280 λιβρες. τιμη που μου εδωσε:360 ευρω τελικη τιμη με τοποθετηση και το κλειδι στο χερι..χεχεχεχεεχ Laughing Laughing Laughing Laughing γιατι καλα τα γκαζια αλλα αν δεν περναν στο δρομο τζιφος το πραγμα!!μεγαλη ανακουφιση παντως μετα το σημερινο!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 23:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εππππ............Ντανι αγορι μου.......σου σφυριξε κανενας δικος μας για τα YOKOHAMA Question Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing

Εμενα γιατι κατι μου θυμιζει...... Question Question Question G.L.Fffffffff Question Question Question Question

Μηπως εβαλες το χερακι σου Question Question Laughing Laughing Laughing

Ντανι βαλτα και πες εντυπωσεις γιατι στο τσαφ ειμαι και εγω Wink

Για πες μου λιγο.Στο 106 σου αυξησες και συμπιεση φανταζωμαι ετσι Question Question Question

Με πλανιαρισμα αν δεν κανω λαθος Question Question Question

Πωσα δεκατα..(ΠΡΟΣΟΧΗ....ξαναλεω.......δεκατα) σου κατεβασε το καπακι Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 00:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ δεν είπα τίποτα Smile αλλά και μεις ίδια τιμή έχουμε, για τα Α032 185/55/14

αν τα βάλεις danielo να μας πεις πως σου φάνηκαν και αν μαγουλιάζουν (ο μεγάλος φόβος μου)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 00:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο άμα βρώ χορηγό θα πάρω και μια τετράδα από δαύτα

Υοκο Α005
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 00:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο και απο διαρκεια ζωης τι γινετε Question Question

Και κατι ακομα.......αν πατησεις τιποτα νερα μετα Question Salute ...μην τον ειδατε.. Question Question Question

Παντως δεν πιστευω να μαγουλιαζουν....Κανενα απο αυτα τα ελαστικα που ειναι τετραγωνα δεν μαγουλιαζουν.Ασχετα αν φαινοντε μαλακά.

Αληθεια......Σε 15 αρα μπαινουν Question 195-45-15.Αν ξερει κανεις και τιμη......

Για εναν φιλο μου ρωταω,οχι για μενα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 04:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο κανεις δεν μου σφυριξε τιποτα μην ανησυχεις!!
Cool
σημερα που αλλαξα τις ζαντες εκει στον καινουργιο ζαντα που πηγα συστημενος απο τον μηχανικο μου εψαχνα να βρω κανα καινουργιο λαστιχο να βαλω γιατι τα 15αρια δεν κανουν στις σιδερενιες.
και εκει που εψαχνα μεταξυ πολλων μου λεει το μαστορι!
ρε ψηλε το στριβεις το γκαζι??
λεω ναι και μου απανταει πως υπαρχει κατι ειδικα για τους αρρωστους σε YOKOHAMA και δεν εχει σχεση με τα υπολοιπα λαστιχα που υπαρχουν.το χρησιμοποιουν σε αναβασεις(αγωνιστικο μου ειπε) και εχει παρα πολυ σκληρο μαγουλο κατι το οποιο το διαπιστωσα και εγω.
εγω νικο και qlf θα το ριξω αν οχι αυτην την εβδομαδα πανω σιγουρα την αλλη!μπορειτε να περιμενετε και να το τεσταρετε απο κοντα στο touring στη λιμνη γιατι δεν θα λειψω!!!
νικο τι λες για τα στενα των 280 λιβρων???μου ειπε στο εντελως φιλικο οτι 300 λιβρες βαζουν στα αγωνιστικα και θα θελει πιο κομψους χειρισμους!!!
275 με 280 στενα APEX θα δεσουν κουτι με τα koni που εχω!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 04:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο δεν ξερω ποσα δεκατα μου πλανισε την κυλινδροκεφαλη!
παντως η συμπιεση ειναι 11.4:1 και δημιουργηθηκε απο πλανισμα και λεπτοτερη φλατζα!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 08:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
νικο κανεις δεν μου σφυριξε τιποτα μην ανησυχεις!!
Cool
σημερα που αλλαξα τις ζαντες εκει στον καινουργιο ζαντα που πηγα συστημενος απο τον μηχανικο μου εψαχνα να βρω κανα καινουργιο λαστιχο να βαλω γιατι τα 15αρια δεν κανουν στις σιδερενιες.
και εκει που εψαχνα μεταξυ πολλων μου λεει το μαστορι!
ρε ψηλε το στριβεις το γκαζι??
λεω ναι και μου απανταει πως υπαρχει κατι ειδικα για τους αρρωστους σε YOKOHAMA και δεν εχει σχεση με τα υπολοιπα λαστιχα που υπαρχουν.το χρησιμοποιουν σε αναβασεις(αγωνιστικο μου ειπε) και εχει παρα πολυ σκληρο μαγουλο κατι το οποιο το διαπιστωσα και εγω.
εγω νικο και qlf θα το ριξω αν οχι αυτην την εβδομαδα πανω σιγουρα την αλλη!μπορειτε να περιμενετε και να το τεσταρετε απο κοντα στο touring στη λιμνη γιατι δεν θα λειψω!!!
νικο τι λες για τα στενα των 280 λιβρων???μου ειπε στο εντελως φιλικο οτι 300 λιβρες βαζουν στα αγωνιστικα και θα θελει πιο κομψους χειρισμους!!!
275 με 280 στενα APEX θα δεσουν κουτι με τα koni που εχω!!

Καλημερα danielo ...

Επειδη κατα καιρους στα διαφορα αυτοκινητα που ειχα ,ειχα φορεσει αρκετα αγωνιστικα λαστιχα και βροχινα και σλικ ΠΡΟΣΕΧΕ ,τα λαστιχα αυτα θελουν αρκετο ζεσταμα σε αγρια ασφαλτο ,στην αρχη οσο ειναι καινουργια θα σου φανουν τελεια , σε συντομο ομως χρονικο διαστημα το πολυ σε δυο μηνες θα σου καουν και θα γλυστρας χειροτερα απο νορμαλ λαστιχα.
Επισης μην κοιτας το προφιλ που ειναι 55 τα λαστιχα αυτα εχουν πολυ σκληρο σκελετο για να αντεχουν σε εναν αγωνα οποτε οπως καταλαβαινεις
το κοπανημα δεν θα το γλυτωσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 09:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φίλε danielo,

Εγω θα πρότεινα να βάλεις ενα λαστιχάκι με μαλακά πλαινά (κατι σε Michelin δηλαδή) για να δουλέψει μια χαρα στους δημόσιους δόμους σε συνδυασμό με την σκληρή ανάρτηση που σκοπεύεις να φτιάξεις.Σκληρή ανάρτηση και σκληρή γόμα ελαστικού δεν πανε μαζί (προσωπική άποψη).Το λάστιχο πρέπει να μαγουλιάζει και λίγο για να δουλέψει.Τωρα αυτό για τις 285lbs στενό ελατήριο το βρίσκω παλι ΠΟΛΥ υπερβολικό για βολτίσιο αμάξι.Καλύτερα να βάλεις κάτι απο 230 μέχρι 250 lbs.Εγω φόραγα ελατήρια στενα 250 λιμπρών και νομίζω οτι είναι το άνω όριο για χρήση δρόμου.Απο εκει και πέρα γίνεται αρκετά κουραστικό και δυσκολοδήγητο σε καθημερινές συνθήκες μετακίνησης Τωρα αν σκοπεύεις να τρέξεις αλλαζει το πράγμα......

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 10:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Αγαπητέ φίλε danielo,

Εγω θα πρότεινα να βάλεις ενα λαστιχάκι με μαλακά πλαινά (κατι σε Michelin δηλαδή) για να δουλέψει μια χαρα στους δημόσιους δόμους σε συνδυασμό με την σκληρή ανάρτηση που σκοπεύεις να φτιάξεις.Σκληρή ανάρτηση και σκληρή γόμα ελαστικού δεν πανε μαζί (προσωπική άποψη).Το λάστιχο πρέπει να μαγουλιάζει και λίγο για να δουλέψει.Τωρα αυτό για τις 285lbs στενό ελατήριο το βρίσκω παλι ΠΟΛΥ υπερβολικό για βολτίσιο αμάξι.Καλύτερα να βάλεις κάτι απο 230 μέχρι 250 lbs.Εγω φόραγα ελατήρια στενα 250 λιμπρών και νομίζω οτι είναι το άνω όριο για χρήση δρόμου.Απο εκει και πέρα γίνεται αρκετά κουραστικό και δυσκολοδήγητο σε καθημερινές συνθήκες μετακίνησης Τωρα αν σκοπεύεις να τρέξεις αλλαζει το πράγμα......

ακομα ψαχνομαι για τις λιμπρες φιλαρακι! πρωτα θα ενημερωθω και μετα θα προχωρησω.αργα και σταθερα και οχι οπως πριν.παντως στενα της APEX θα μπουν σιγουρα.οταν εννοεις δυσκολοδηγητα σε καθημερινη χρηση τι εννοεις ακριβως??θα ειναι αρκετα σκληρα??γιατι ηδη με το 45 αρι προφιλ που ειχα πριν στα λαστιχα κοπαναγα πολυ καθως και με τα ελατηρια της eibach (3 ποντα) οποτε ισως δεν μου φανει.αυτο που με εβαλε σε σκεψη ειναι αυτο που ειναι ο νικος κασφ οτι οταν καουν θα γλιστρανε περισσοτερο απο νορμαλ!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 10:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι θα σου καουν πολυ γρηγορα απο τις καιρικες συνθηκες και την γυαλι ελληνικη ασφαλτο ειναι σιγουρο.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου φανεί αρκετά φίλε μου οταν θα το σπας καθε μερα στις λακκούβες γιατι θα διαβάζει και την μικρότερη.Μπορεί να μην κοπανάει αλλα θα μπιστάει.Προτείνω να κρατήσεις τα Eibach και να πας στην condor να παρεις 4 αμορτισερ Peugeot sport οταν σου χαλασουν τα ΚΟΝΙ.Προς το παρον νομίζω οτι είσαι μια χαρα με αυτά που φοράς.Πάντως ο Νίκος έχει απολυτο δίκαιο για τα ημισλικ.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Bridgestone semi-slick τα είχα βρει 120.000 δρχ, αλλά μου είπαν να τα βάλω λίγο πριν τον αγώνα, όχι σε δρόμο για καθημερινή χρήση γιατί θα τα πάρω στο χέρι, ή θα με μαζεύουν με το κουταλάκι. Shocked

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αριστείδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Θα σου φανεί αρκετά φίλε μου οταν θα το σπας καθε μερα στις λακκούβες γιατι θα διαβάζει και την μικρότερη.Μπορεί να μην κοπανάει αλλα θα μπιστάει.Προτείνω να κρατήσεις τα Eibach και να πας στην condor να παρεις 4 αμορτισερ Peugeot sport οταν σου χαλασουν τα ΚΟΝΙ.Προς το παρον νομίζω οτι είσαι μια χαρα με αυτά που φοράς.Πάντως ο Νίκος έχει απολυτο δίκαιο για τα ημισλικ.

φιλε pugsang αμορισερ peugeot sport δεν θα εβαζα ποτε οχι γιατι δεν εχουν κρατημα(για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια) αλλα γιατι ειναι θεοσκληρα!!!!!!!! Shocked Shocked με τα κονι μπορει να μην εχω το στησιμο οπως θα ειχα με τα pug sport αλλα τουλαχιστον ειναι πολυυυ πιο ανετα.pug sport με eibach θανατος φιλε !!δεν ειναι για αθηνα αυτα.ειδικα που σκεφτομαι για τα ελατηρια της APEX.
Τι εννοεις δεν θα κοπαναει αλλα θα μπισταει??
τωρα για τα ημισλικ ενας φιλαρακος που τα φοραει σε ενα ραλλυ 1.3 μου ειπε οτι οντως τα διαβαζει ολα στο δρομο και θελει να εχεις την προσοχη σου ολη την ωρα για να μην φυγεις αλλου για αλλου σε καμια μεγαλη ανωμαλια του δρομου!!!τωρα πως μπορω να τα παρω στο χερι δεν το καταλαβαινω που ειπε ο φιλος αλεμαο δεν το καταλαβαινω!!!για ριξτε ενα explain!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάμε πάντα για αμορτισερ usage routier(χρήσης δρόμου) και οχι για Gr.N ή Gr.A .Σε διαβεβαιω οτι δεν είναι καθόλου μα καθόλου μα καθόλου σκληρά όπως φαντάζεσαι.Το set up αυτο φοράω αυτό τον καιρό με έγκυο γυναίκα και πιστεψέ με δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο.Πιστεύω μάλιστα οτι θα είναι πολύ πιο άνετα απο τα ΚΟΝΙ

Εννοω οτι με 285Lbs ελατήριο θα αναπηδάει σε κάθε ανωμαλία.Ο Αριστείδης εννοεί οτι θα γίνουν φτέλια πολύ γρήγορα στην καθημερινή χρήση.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω φιλε Ντανι εχω APEX 300 LBS και το αυτοκινητο οδηγειετε μια χαρα.

Οσο για τα PEUGEOTSPORT τα αμορτισερ δεν ειναι σκληρα.Ρωτα και τον PUGSANG να σου πει.Ειδικα τα μπροστα ειναι ποιο μαλ**α απο ενα ζευγαρι BILSTAIN GROUPN για τον λογο οτι θα πρεπει να βαζει μουρες μεσα.Αρα τα πισω στα 106 ειναι ολη η δουλεια.Τα 106 πισω θελουν σκληρημα.

Παντως αυτα τα περι......δεν οδηγειετε για μενα δεν ισχυουν.Απλα θα γινει ποιο σκληρο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μια ωραια λακουβα θα κανεις και ενα πολυ ωραιο σκισιμο στην μαλ***α του γομα
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε νικο για πες τιποτα και εσυ!!!να αρχισουμε να ψαγνουμε γνωμες και αποψεις.τα στενα για να εχουν καλο κρατημα αλλα και να μην εχουμε κοπανημα στο δρομο ποσες λιβρες πρεπει να ειναι???ο pug που τα εχει πανω(εχει και πιο ολοκληρωμεμη αποψη λοιπον) λεει οτι το ανω οριο ειναι οι 250 λιβρες.δηλαδη οι 275 (25 λιβρες παραπανω )εχουν μεγαλη διαφορα???πεστε ειλικρινα γιατι πανω στο θεμα εχω πληρη αγνοια!!!για πες και για τα ημισλικ λαστιχα!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Νίκος έχει απόλυτο δίκιο για τα αγωνιάρικα Peugeot sport αμορτισερ.Εγώ φόραγα αυτά του S16 mini groupA και όντως τα μπροστά ήταν αρκετά μαλακά.Τα πίσω όμως ήταν φαρμάκι.Γι αυτό έκαναν και 100 χιλιάρικα το ένα

Αγαπητά φίλε Νίκο,

Το αμάξι μπορείς να το οδηγήσεις και με πάνω απο 300lbs ελατήριο.Αλλα θέλει τα κατάλληλα χέρια και την απαραίτητη προσοχή συνέχεια.Αλλιως σε οδηγεί αυτο στο πλησιέστερο χωράφι/τοίχο/γκρεμι κτλ

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης