Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μόλις έγραψα

207 GT
Ένταξη: 05 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:08:27 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
Αν και δεν είναι σημαντικό μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προέρχεται. Με κάποιον αλλό κάτοχο 207GT που το συζήτησα μου είπε ότι μάλλον προέρχεται από τους αεραγωγούς και να ρίξω σπρει σιλικόνης...
Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα η ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχιιιιιιι οχι σπρευ σιλικονης σε μερος που δεν μπορεις να καθαρισεις...θα γεμιση σκονες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 14:55:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
FASTER DRIVER έγραψε: | Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
Αν και δεν είναι σημαντικό μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προέρχεται. Με κάποιον αλλό κάτοχο 207GT που το συζήτησα μου είπε ότι μάλλον προέρχεται από τους αεραγωγούς και να ρίξω σπρει σιλικόνης...
Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα η ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό... |
καλως ηρθες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 17:19:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το προβλημα παντως που εντοπιζω ειναι στους αεραγωγους και στα πλαστικα διακοσμητικα σε carbon η ασημι.
Η ποιοτητα και η εφαρμογη τους ειναι αρκετα μετρια. Μολις τα πιασεις αρχιζουν να τριζουν. Προβλημα ποιοτητας υπαρχει και στο κεντρικο πανω μερος εκει που βρισκεται η μικρη οθονη με τις πληροφοριες.
Το σπρει σιλικονης το ξερω οτι θα πιασει σκονες αλλα απο την αλλη ισως μειωσει τους τριγμους.
Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω γιατι ειναι το μονο που μου την σπαει.
Παιζει καθολου η περιπτωση να παω στην αντιπροσωπεια και να ασχοληθουν με αυτο το προβλημα? Χλωμο το βλεπω για αυτο θελω να βρω μια ακρη μονος μου με την βοηθεια του Forum. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 17:46:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
FASTER DRIVER έγραψε: | με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό... |
Κλασικος Ελληνας η ωρα της μπουνιας!
Πλακα πλακα μερικες φορες πιανει! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:32:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
FASTER DRIVER έγραψε: | Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
Πιθανότατα τρίζουν οι αεραγωγοί. Μη ρίξεις όμως σιλικόνη, με τίποτα, θα το μετανιώσεις γιατί θα γίνει ένα μαύρο χάλι μετά.
Δοκίμασε να ξεκουμπώσεις τα διακοσμητικά και να βάλεις κάτι από μέσα στο σημείο που εφαρμόζουν με το ταμπλώ.
Εδώ θα βρεις και τα δικά μου βάσανα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:49:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να κάνει θόρυβο το λάστιχο του ταμπλό εκεί που ακουμπάει με το τζάμι.
Πάρε και κάποιον άλλο μαζί και την ώρα που θα το κάνει πες του να πατήσει το ταμπλό προς τα κάτω στην ευθεία με τους αεραγωγούς.
Αν σταματήσει θέλει λίγο σπρέι και είναι οκ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:05:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
Κλασικος Ελληνας η ωρα της μπουνιας!
Πλακα πλακα μερικες φορες πιανει! [/quote]
Τι να κανω. μου εχει οντως σπασει τα νευρα. δεν ειμαι γκρινιαρης παντως απλα ανοιξα ενα θεμα μπας και βρουμε ακρη να βοηθησουμε και κανενα αλλον. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:13:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
Πιθανότατα τρίζουν οι αεραγωγοί. Μη ρίξεις όμως σιλικόνη, με τίποτα, θα το μετανιώσεις γιατί θα γίνει ένα μαύρο χάλι μετά.
Δοκίμασε να ξεκουμπώσεις τα διακοσμητικά και να βάλεις κάτι από μέσα στο σημείο που εφαρμόζουν με το ταμπλώ.
Εδώ θα βρεις και τα δικά μου βάσανα [/quote]
Τα εχω δει και τα δικα σου και αν δεν κανεις πατεντα αντε να βρεις ακρη.
Θα ριξω λιγο η πολυ (ακομα δεν ξερω αναλογα πως θα μου την βαρεσει) σιλικονη για να δω αν θα μειωθει ο θορυβος και να καταλαβω αν ειναι οντως οι αεραγωγοι και μετα μαλλον θα το κανω οπως το λες.
Ετσι οπως το βλεπω το θεμα στο ταμπλο ο μονος αδυναμος κρικος ειναι οι αεραγωγοι γιατι κατα τα αλλα το ταμπλο και η κεντρικη κονσολα με το κλιμα και το RCD ειναι ''ενα κομματι" και δεν φαινεται να υπαρχει εκει προβλημα θορυβου και συντονισμου.
Με την σιλικονη αν θα γινει καπου μαυρο χαλι θα ειναι μεσα στους αεραγωγους που δεν θα φαινεται. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:16:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Μπορεί να κάνει θόρυβο το λάστιχο του ταμπλό εκεί που ακουμπάει με το τζάμι.
Πάρε και κάποιον άλλο μαζί και την ώρα που θα το κάνει πες του να πατήσει το ταμπλό προς τα κάτω στην ευθεία με τους αεραγωγούς.
Δεν μου το κανει μαλλον απο εκει γιατι μια ματια που εριξα δεν εδειξε καποιο προβλημα σε αντιθεση με τους αεραγωγους που τους επιανα απλα και τριζανε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:31:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT |
|
|
206kwn έγραψε: | FASTER DRIVER έγραψε: | Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
καλως ηρθες  |
Το αυτοκινητο παντως εκτος απο αυτο το προβληματακι δεν με εχει απασχολησει και ελπιζω να μεινει ετσι.
Να πω και την αληθεια δεν πολυασχολουμε ουτε την ''ψαχνω'' με μετατροπες και με βελτιωσεις γιατι την εχω πατησει στο παρελθον με ενα Ibiza που ειχα. Του ειχα ριξει του κοσμου τα λεφτα σε διαφορα και στο τελος ολο κατι μου εφταιγε οποτε σε αυτο δεν προκειται να κανω τιποτα θα το αφησω ''καραμαμα''
Το μονο που αρεσει ειναι το τιμονι απο το RC γιατι εχει πιο χοντρο στεφανι και θεσεις για τα χερια και αν θα αλλαζα κατι θα ηταν αυτο. Να φανταστεις ουτε ενα φιλτρο πανελ Green δεν σκοπευω να βαλω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 07:49:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="FASTER DRIVER"] Touristas έγραψε: | Μπορεί να κάνει θόρυβο το λάστιχο του ταμπλό εκεί που ακουμπάει με το τζάμι.
Δεν μου το κανει μαλλον απο εκει γιατι μια ματια που εριξα δεν εδειξε καποιο προβλημα σε αντιθεση με τους αεραγωγους που τους επιανα απλα και τριζανε.[/quot]
Δοκιμασε το πρωτα και μετά δες εάν είναι ή όχι απο εκεί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 12:39:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα δοκιμασω και την περιπτωση του ταμπλο. Δεν αποκλειεται να ειναι απο εκει...
Εριξα και λιγη σιλικονη στους αεραγωγους και στην αρχη φανηκε να βελτιωνεται το προβλημα αλλα μετα στο ασχετο ακουσα παλι τον ιδιο θορυβο - τριγμο.
Αυτο ειναι το περιεργο. Στην αρχη δεν εκανε τιποτα. Τωρα μαλλον κατι εχει χαλαρωσει. Αλλες φορες δεν κανει τιποτα και αλλες αρχιζει και συντονιζει. Με βλεπω να πηγαινω σε κανενα επισημο συνεργειο να το ψαξω λιγο βαθυτερα.
Οταν θα εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω. Θα το ψαξω παντως γιατι δεν εχω κανενα αλλο παραπονο απο το αυτοκινητο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|