PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 05 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:08:27    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
Αν και δεν είναι σημαντικό μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προέρχεται. Με κάποιον αλλό κάτοχο 207GT που το συζήτησα μου είπε ότι μάλλον προέρχεται από τους αεραγωγούς και να ρίξω σπρει σιλικόνης...
Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα η ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχιιιιιιι οχι σπρευ σιλικονης σε μερος που δεν μπορεις να καθαρισεις...θα γεμιση σκονες
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 14:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FASTER DRIVER έγραψε:
Έχω ένα 207GT εδώ και 6 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα θόρυβο-συντονισμό που ακούγεται, άλλες φορές μέσα στο ταμπλό και αλλές από τα δεξιά του ταμπλό...
Αν και δεν είναι σημαντικό μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προέρχεται. Με κάποιον αλλό κάτοχο 207GT που το συζήτησα μου είπε ότι μάλλον προέρχεται από τους αεραγωγούς και να ρίξω σπρει σιλικόνης...
Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα η ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό...

καλως ηρθες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 17:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα παντως που εντοπιζω ειναι στους αεραγωγους και στα πλαστικα διακοσμητικα σε carbon η ασημι.
Η ποιοτητα και η εφαρμογη τους ειναι αρκετα μετρια. Μολις τα πιασεις αρχιζουν να τριζουν. Προβλημα ποιοτητας υπαρχει και στο κεντρικο πανω μερος εκει που βρισκεται η μικρη οθονη με τις πληροφοριες.
Το σπρει σιλικονης το ξερω οτι θα πιασει σκονες αλλα απο την αλλη ισως μειωσει τους τριγμους.
Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω γιατι ειναι το μονο που μου την σπαει.
Παιζει καθολου η περιπτωση να παω στην αντιπροσωπεια και να ασχοληθουν με αυτο το προβλημα? Χλωμο το βλεπω για αυτο θελω να βρω μια ακρη μονος μου με την βοηθεια του Forum.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 17:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FASTER DRIVER έγραψε:
με βλέπω να αρχίσω να βαράω μπουνίδια στο ταμπλό...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κλασικος Ελληνας η ωρα της μπουνιας!

Πλακα πλακα μερικες φορες πιανει! Razz Wink Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FASTER DRIVER έγραψε:

Πιθανότατα τρίζουν οι αεραγωγοί. Μη ρίξεις όμως σιλικόνη, με τίποτα, θα το μετανιώσεις γιατί θα γίνει ένα μαύρο χάλι μετά.
Δοκίμασε να ξεκουμπώσεις τα διακοσμητικά και να βάλεις κάτι από μέσα στο σημείο που εφαρμόζουν με το ταμπλώ.

Εδώ θα βρεις και τα δικά μου βάσανα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να κάνει θόρυβο το λάστιχο του ταμπλό εκεί που ακουμπάει με το τζάμι.
Πάρε και κάποιον άλλο μαζί και την ώρα που θα το κάνει πες του να πατήσει το ταμπλό προς τα κάτω στην ευθεία με τους αεραγωγούς.
Αν σταματήσει θέλει λίγο σπρέι και είναι οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλασικος Ελληνας η ωρα της μπουνιας!

Πλακα πλακα μερικες φορες πιανει! Razz Wink Razz[/quote]

Τι να κανω. μου εχει οντως σπασει τα νευρα. δεν ειμαι γκρινιαρης παντως απλα ανοιξα ενα θεμα μπας και βρουμε ακρη να βοηθησουμε και κανενα αλλον.
Επιστροφή στην κορυφή
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανότατα τρίζουν οι αεραγωγοί. Μη ρίξεις όμως σιλικόνη, με τίποτα, θα το μετανιώσεις γιατί θα γίνει ένα μαύρο χάλι μετά.
Δοκίμασε να ξεκουμπώσεις τα διακοσμητικά και να βάλεις κάτι από μέσα στο σημείο που εφαρμόζουν με το ταμπλώ.

Εδώ θα βρεις και τα δικά μου βάσανα Rolling eyes[/quote]

Τα εχω δει και τα δικα σου και αν δεν κανεις πατεντα αντε να βρεις ακρη.

Θα ριξω λιγο η πολυ (ακομα δεν ξερω αναλογα πως θα μου την βαρεσει) σιλικονη για να δω αν θα μειωθει ο θορυβος και να καταλαβω αν ειναι οντως οι αεραγωγοι και μετα μαλλον θα το κανω οπως το λες.

Ετσι οπως το βλεπω το θεμα στο ταμπλο ο μονος αδυναμος κρικος ειναι οι αεραγωγοι γιατι κατα τα αλλα το ταμπλο και η κεντρικη κονσολα με το κλιμα και το RCD ειναι ''ενα κομματι" και δεν φαινεται να υπαρχει εκει προβλημα θορυβου και συντονισμου.

Με την σιλικονη αν θα γινει καπου μαυρο χαλι θα ειναι μεσα στους αεραγωγους που δεν θα φαινεται.
Επιστροφή στην κορυφή
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Πάρε και κάποιον άλλο μαζί και την ώρα που θα το κάνει πες του να πατήσει το ταμπλό προς τα κάτω στην ευθεία με τους αεραγωγούς.

Δεν μου το κανει μαλλον απο εκει γιατι μια ματια που εριξα δεν εδειξε καποιο προβλημα σε αντιθεση με τους αεραγωγους που τους επιανα απλα και τριζανε.
Επιστροφή στην κορυφή
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 06:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
FASTER DRIVER έγραψε:

καλως ηρθες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το αυτοκινητο παντως εκτος απο αυτο το προβληματακι δεν με εχει απασχολησει και ελπιζω να μεινει ετσι.

Να πω και την αληθεια δεν πολυασχολουμε ουτε την ''ψαχνω'' με μετατροπες και με βελτιωσεις γιατι την εχω πατησει στο παρελθον με ενα Ibiza που ειχα. Του ειχα ριξει του κοσμου τα λεφτα σε διαφορα και στο τελος ολο κατι μου εφταιγε οποτε σε αυτο δεν προκειται να κανω τιποτα θα το αφησω ''καραμαμα''

Το μονο που αρεσει ειναι το τιμονι απο το RC γιατι εχει πιο χοντρο στεφανι και θεσεις για τα χερια και αν θα αλλαζα κατι θα ηταν αυτο. Να φανταστεις ουτε ενα φιλτρο πανελ Green δεν σκοπευω να βαλω.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 07:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="FASTER DRIVER"]
Touristas έγραψε:

Δεν μου το κανει μαλλον απο εκει γιατι μια ματια που εριξα δεν εδειξε καποιο προβλημα σε αντιθεση με τους αεραγωγους που τους επιανα απλα και τριζανε.[/quot]
Δοκιμασε το πρωτα και μετά δες εάν είναι ή όχι απο εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή
FASTER DRIVER (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 12:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δοκιμασω και την περιπτωση του ταμπλο. Δεν αποκλειεται να ειναι απο εκει...

Εριξα και λιγη σιλικονη στους αεραγωγους και στην αρχη φανηκε να βελτιωνεται το προβλημα αλλα μετα στο ασχετο ακουσα παλι τον ιδιο θορυβο - τριγμο.

Αυτο ειναι το περιεργο. Στην αρχη δεν εκανε τιποτα. Τωρα μαλλον κατι εχει χαλαρωσει. Αλλες φορες δεν κανει τιποτα και αλλες αρχιζει και συντονιζει. Με βλεπω να πηγαινω σε κανενα επισημο συνεργειο να το ψαξω λιγο βαθυτερα.

Οταν θα εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω. Θα το ψαξω παντως γιατι δεν εχω κανενα αλλο παραπονο απο το αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης