PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πεζώ 407 1.8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Ποιο αμάξι θα προτείνατε στο φίλο μου
Peugeot 407 1.8 καινούργιο
10%
 10%  [ 1 ]
Peugeot 407 2.0 μεταχειρισμένο (έως 3 ετών)
10%
 10%  [ 1 ]
Ford Mondeo 2.0 μεταχειρισμένο ( 1 έτους)
10%
 10%  [ 1 ]
Honda Civic 1.8 LS 4θ (καινούργιο)
10%
 10%  [ 1 ]
Mazda 6 1.8 Touring clima (καινούργιο)
20%
 20%  [ 2 ]
Opel Insignia 1.8 (καινούργιο)
30%
 30%  [ 3 ]
Mitsubishi Lancer 1.8 Invite (καινούργιο)
0%
 0%  [ 0 ]
Subaru Imprezza 2.0 RWY (καινούργιο)
10%
 10%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 10

Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 10:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Πεζώ 407 1.8 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους,

Ένας φίλος είναι έτοιμος να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και είναι μεταξύ τριών σχετικά ετερόκλητων αυτοκινήτων:
Του Φορντ Φιέστα 1.6 σπόρτ (το καινούργιο φιέστα)
Του Φορντ Μοντέο 2.0 (σε ελαφρώς μεταχειρισμένο 1 έτους περίπου)
Του Πεζώ 407 1.8 (καινούργιο)

Λίγα λόγια για το παλικάρι για να καταλάβετε την περίπτωση είναι
31 ετών προηγούμενο αυτοκίνητο Ford Focus ST170 (καταστράφηκε ολοσχερώς σε ατύχημα που την γλίτωσε από άγιο ο φίλος), και τώρα οδηγεί ένα Honda CBF600 Hornet.
Το πρόβλημα είναι οτι οι γονείς έχουν σοκαριστεί από το τρακάρισμα και έτσι θέλει να αποφύγει εμφανώς σπορ κατασκευές. Επίσης επειδή οι γονείς είναι υπερήλικες και χρειάζεται να τους μετακινεί (άνω των 80 ετών) απορίπτει τη λύση του φιέστα ως δύσκολη για τους γονείς του στην είσοδο και στην έξοδο από το αυτοκίνητο.
Είναι τρελαμένος φορντάκιας αλλά με το Μοντέο έχει δύο μεγάλα προβλήματα (φορολογικό με το 2λιτρο κινητήρα και εμφάνισης για 50άρη).
Ιδανικά θα ήθελε ένα αυτοκίνητο έως 18.000 ευρώ και με κινητήρα έως 1800 κυβικά κατα προτίμηση ατμοσφαιρικό. Προτιμά τα φορντ γιατί έχει συνεργείο που εμπιστεύεται τυφλά, γιατί εκτίμησε την ασφάλεια που του παρείχε το ST στο ατύχημα και για συναισθηματικούς λόγους αφού στην οικογένεια είχαν πάντα φορντ (πρώτο αμάξι μια Ford Cortina του '73 που την έχουν κρατήσει με ΦΙΛΠΑ).
Ο προβληματισμός του για το 407 είναι περισσότερο κατα πόσο ο κινητήρας των 1800 κυβικών μπορεί να ανταποκριθεί στο βάρος του αυτοκινήτου.
Θα ήθελα γνώμες από κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου.
Επίσης καλοδεχούμενες επισυμάνσεις σχετικά με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοτέρ.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους ίσως περάσουμε παρέα και από τη λέσχη την Πέμπτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 11:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενος.......
εγω ειμαι πρωην κατοχος ford mondeo 1800 130hp το οποιο πουληθηκε πριν 4 μηνες περιπου και ηταν 3 χρονων...
εκτος απο την υπερβολικη καταναλωση στην κινηση το μοτερ του,μου εδινε την εντυπωση οτι δεν περναγε τα 100 αλογα.... το αυτοκινιτο μου φαινοταν καπως βαρυ στα ανοιγματα του, μου εδινε την εντυπωση οτι βαριοταν να ανταποκριθει στο πατημα του γκαζιου Very happy και ηταν και ποοοοοοοοοοοοολυ αργοστροφο..... βεβαια σε θεμα σταθεροτητας,κρατηματων,φρενων,τελικης ηταν απλα respect Cool ... πιστευω οτι σε διλιτρο θα εινια οτι πρεπει Cool ..... για 407 δεν ξερω.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 11:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πάρει το MONDEO...

αλλίως να βρει 2,0 407
ο Μάνος vinman ειχε 407 1800 και το αλλαξε με 2000 407
το 1800 μοτερ απλά "κινεί" το 407 και τελικά σε ξενερρωνει πάρα πολύ και καίει περισσότερο από το 2,0 407...
φορολογικά δεν εχει ιδιαίτερη διαφορά...
μονο η διαφορα στα τέλη κυκλοφορίας υπάρχει και ισως μια μικρη στην ασφάλεια αλλά συνολικά το χρόνο δεν θα ειναι πάνω από 250ε η διαφορα (φθηνότερο το 1800)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 11:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

το 1800 μοτερ απλά "κινεί" το 407 και τελικά σε ξενερρωνει πάρα πολύ και καίει περισσότερο από το 2,0 407...

τα ιδια ακριβως και για το mondeo Smile

MEMsound έγραψε:
φορολογικά δεν εχει ιδιαίτερη διαφορά...
μονο η διαφορα στα τέλη κυκλοφορίας υπάρχει και ισως μια μικρη στην ασφάλεια αλλά συνολικά το χρόνο δεν θα ειναι πάνω από 250ε η διαφορα (φθηνότερο το 1800)

την οποια θα την πληρωνει διπλη γιατι το 1800ρι μεσα στην πολη ειναι απλα ασυμφορο Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης