PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1.5 ευρω

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:49:12    Θέμα δημοσίευσης: 1.5 ευρω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παμε με φιλο προ ημερων σε αντιπροσωπεια της vw να αφησουμε το TSi του για το πρωτο σερβις...
Αφου επεσαν τα σχετικα "παρκαρε το μπρικι σου στη γωνια" "εννοειται εκει που πας το αυτοκινητο για σερβις πανε μονο τα κορόιδα κλπ" αφησαμε το γκολφακι και φυγαμε...
Κατα το μεσημερι αφου εχουμε τελειωσει τα μαθηματα στη σχολη και πινουμε τα καφεδακια μας...τσουπ σκαει τηλεφωνο οτι το γκολφακι ειναι ετοιμο.
Στο δρομο συζηταμε για το τι προκειται να ακουμπησει στο ταμειο... του λεω οτι σιγουρα δεν θα ειναι τρελλο το νουμερο αλλα θα του εχουν οτι ηλιθια χρεωση μπορει να φαναστει.
Φτανουμε συνεργειο μπαινει μεσα και μετα απο λιγο βγαινει τραβωντας κυριολεκτικα τα μαλλια του και μου δειχνει το τιμολογιο αμιλητος, κοιταω
λαδια φιλτρα ξυδια μπουρουμπουρου κλπ και φτανει το αμοιρο ματακι μου και διαβαζει το εξης....... αυτοκολλητο υπενθυμισης επομενου ελεγχου......ΧΡΕΩΣΗ 1.5 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
Ελα Αλεκο νταν κουκου!!!!!
Του χρεωσαν οι αθεοφοβοι το αυτοκολλητακι που κολλανε στην πορτα και γραφει το επομενο σερβις!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
Αυτο για οσους παραπονιουνται για τα σερβις της πεζω....

Υγ Επισης του χρεωσαν και ΟΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!
κοινως το κοιταξαμε και μας φαινεται ωραιο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimisgr (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 03:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχα...το αυτοκολλητάκι. δεν παίζονται, τραγικοι είναι. όσο για τον οπτικό έλεγχο το έχει κ η δικιά μας αντιπροσωπεία οπότε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατί το πλήρωσε;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Tease Tease Tease Tease Stunned Stunned Stunned Stunned

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:56:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το idiot ειναι αυτο?? Laughing Laughing Laughing

ta idia θυμαμαι καρεντα πρωτο σερβις το γκολφ 1.4 του κολλητου το 98
αξιας 6+εκατ. δρχ!!!!!!!!! Evil

οπτικο ελεγχο που αν εκανες αναγωγη με την εργατωρα εβγαινε 35λεπτα

και να τους ρωταει...
''γα** το χρ#%$στο σας τι κοιταγατε 35 λεπτα πανω απο τη μηχανη σε αμαξι με 5000χλμ???''

δεν απαντησαν ποτε απλα του ειπαν οτι θα του κανουν 5% εκπτωση απο το επομενο σερβις...στα ανταλλακτικα μονο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 14:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον οπτικό έλεγχο είμαι πολύ καλός! Να πάω να γίνω μηχανικός στην VW; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 16:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μην το γελάτε υπάρχει κρίση!!!Πως θα ζήσουν οι καημένες οι αντιπροσωπείες!
Κλέψε από εδώ κλέψε από εκεί στο τέλος τον γδέρνουν τον καναλωτή...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 22:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε γκολφ 4 συναδελφου εσκασε 600ε για το σερβις των 60.000 χλμ και την το παραδωσανε απλυτο... μιλαμε για βρωμα ομως...
ποσο κοστιζει ενα μαμωπλυσιμο??? 10ε...
πειτε με περιεργο, αλλα μου κακοφανηκε πολυ... Evil Evil Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 00:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα και γω εμπειρια αλλα αλλου ειδους....
Καποτε δουλευα στον κλιματισμο της Mitsubishi...
Ενα ωραιο πρωινο λοιπον παω στην αποθηκη φορτωνω στο αμαξι οτι ειχα να τοποθετησω παιρνω και την χαρτουρα και φευγω....Σρον πρωτο πελατη αφου τελειωνω με την εγκατασταση....και παω να πληρωθω....κοιταω το τιμολογιο και βλεπω περα απο τις κλασικες χρεωσεις και μια των 15 ευρω για το αυτοκολλητο της εγκααστασης με τα τηλεφωνα της αντιπρωσοπειας....Ε εκεινη την ωρα με εκοψε κρυος ιδρωτας και ελκεγα απο μεσα μου να μην το δει ο ανθρωπος...γιατι να το δει τι ου λες...?Τελικα δεν το προσεξε...την εκενα με ελαφρα και απλα καταλαβα ποσο μ@λ@κες μπορει να ειναι οι αντιπρωσοποι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 06:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aφου δε του χρεωσανε και τα μελανια(για αποδειξεις, αυτοκολλητα κτλ), παλι καλα να λεει πες του....... Lol Lol Lol Lol
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 14:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή έρευνα.Πάρε μερικα τηλέφωνα και ρώτα τιμές.Αν είσαι εντός Αττικής έχεις πολλές επιλογές αφού είναι αρκετές οι επίσημες αντιπροσωποίες και όπου σε βολέψει κλείσε το ραντεβού

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 22:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εδώ κολλάει το...

Αυτοκίνητο, ή Golf?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 10:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τελευταία πόστ , μεταφέρθηκαν εδώhttp://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=282210#282210

Έκ της
Mod-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης