PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ. 13/11/08. Παρακαλώ διαβάστε το
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις του Συλλόγου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 17:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ. 13/11/08. Παρακαλώ διαβάστε το Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήνυμα του προέδρου του Δ.Σ.

Καταρχήν όλο το Δ.Σ., θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που τους εμπιστεύτηκαν το δύσκολο έργο της διαχείρισης του PSClub.

Θα ήθελα να γράψω πολλά πράγματα, καθώς και να θίξω ακόμα περισσότερα, όμως αυτό θα ήταν απαγορευτικό στο να διαβάσει κάποιος μια μεγάλη επιστολή –που στο τέλος είναι και κουραστική.
Ετσι, αντ’αυτού θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω επιγραμματικά κάποια θέματα που θα απασχολήσουν την θητεία του νέου Δ.Σ. Η αλήθεια όμως είναι ότι αξίζει να δώσετε λίγο χρόνο για τα διαβάσετε.

Το PSClub ξεκίνησε σαν μια ρομαντική ιδέα (όπως τα περισσότερα Club άλλωστε) με βάση την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, την διασκέδαση. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η ιδέα αυτή μεγάλωσε και ωρίμασε, ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες και νέοι προορισμοί, το Club έγινε επίσημο αθλητικό σωματείο (και το κυριότερο ΝΟΜΙΜΟ) αλλά η ωρίμανση αυτή, έφερε και μερικά αρνητικά αποτελέσματα.

Το κυριότερο αρνητικό αποτέλεσμα ήταν (και είναι) η συνδρομή. Κατά καιρούς ακούω και διαβάζω αρνητικά σχόλια από αυτή την κίνηση (μάλιστα ορισμένοι το χρησιμοποιούν ως αφορμή για τα δικά τους σχέδια), ενώ υπάρχουν πολλοί που το βλέπουν με επιφύλαξη, τουλάχιστον ως προς τον προορισμό της. Όμως από την άλλη πλευρά, το Club είχε και έχει ανάγκη από ένα δικό του χώρο στέγασης, ένα χώρο απ’όπου ξεκινάνε όλες οι δραστηριότητες, κρατούνται όλα τα αρχεία και είναι ο κοινός χώρος συνάντησης όσων ενδιαφέρονται για το PSClub. Το παρελθόν και το παρόν αποδεικνύουν πόσο πραγματικά ουσιαστική είναι η Λέσχη για εμάς, που πρέπει πάση θυσία να μπορούμε να την κρατήσουμε ζωντανή, ως σημείο αναφοράς, ως σημείο αναγνώρισης, συνάντησης αλλά και συντονισμού. Τα έξοδα της Λέσχης δυστυχώς είναι πολλά και τον τελευταίο καιρό η Λέσχη ζημιώνει αρκετά το Club, ενώ πλέον ενισχύεται τακτικά και από τα ιδρυτικά μέλη ή μέλη του Δ.Σ. Για να έχετε όλοι μια εικόνα των οικονομικών μεγεθών, η Λέσχη στοιχίζει στο Club περίπου 5.000 ευρώ τον χρόνο (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ). Αυτό για να καλυφθεί σαν έξοδο προϋποθέτει 120 τουλάχιστον συνδρομές το έτος, χωρίς να αφήνει ούτε ευρώ στο ταμείο για καμία επιπλέον κίνηση. Τα συνδρομητικά μέλη μόνο την πρώτη χρονιά ήταν πάνω από 120, ενώ τις υπόλοιπες χρονιές ήταν πολύ κάτω από αυτά. Φέτος έχουν μειωθεί δραματικά. Από εκεί και ύστερα, είναι αυτονόητο ότι τα υπόλοιπα έξοδα (έντυπα, φυλλάδια, κάρτες, αυτοκόλλητα, SMS και λοιπά έξοδα) αυτή την στιγμή καλύπτονται αποκλειστικά από τους υπεύθυνους κάθε θέσης ή το Δ.Σ. ή τα ιδρυτικά μέλη.

Τα αναφέρω αυτά, για να γίνει σαφές σε όλο τον κόσμο, ότι η συνδρομή ήταν αναπόφευκτα αναγκαία για την υλοποίηση των κύριων στόχων μας, αλλά εκτός αυτού τα αναφέρω ως υπενθύμιση για όσους προσπαθούν έντεχνα να διαβάλουν τις προσπάθειές μας με μέσο την συνδρομή.

Άλλωστε ΚΑΜΙΑ δραστηριότητα δεν απαιτεί συνδρομητικά μέλη και η συνδρομή δεν είναι υποχρεωτική. Είναι όμως αυτονόητο, ότι όσοι έμπρακτα αποδεικνύουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους προς το Club, λαμβάνουν μια διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τα προνόμια μέλους που σήμερα είναι αρκετά, ενώ στο μέλλον με σωστό συντονισμό πρόκειται να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Αυτό το Δ.Σ. καθώς και οι Υπεύθυνοι και τα συντονιστικά όργανα που σύντομα θα οριστούν έχουν ένα δύσκολο έργο. Να μετριάσουν κατά πολύ τα έξοδα και να βρουν εναλλακτικούς τρόπους εσόδων που δεν θα επιβαρύνουν τα μέλη, ώστε αν είναι εφικτό, η Λέσχη να απεμπλακεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τις συνδρομές των μελών. Τότε και μόνο τότε, θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ελεύθερο Club, ή να υπάρχει έστω ένα συμβολικό ποσό ως «αποθεματικό» για την πιο εύκολη υλοποίηση εκδηλώσεων.

Επίσης αυτό το Δ.Σ. έχει άλλο ένα δύσκολο έργο. Την επαναλειτουργία του «Κοινωνικού Τμήματος» το οποίο πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχει ατροφήσει. Περισσότερες εκδρομές, συναντήσεις εκτός Λέσχης τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, Events και Party και –για εμένα το κυριότερο- να δημιουργηθεί (ξανά) ένα κλίμα φιλίας μεταξύ των μελών. Κάτι που όπως φαίνεται, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις υπόλοιπες δραστηριότητες του Club, έμεινε πίσω. Από εκεί που διδάσκαμε για την ενότητα, σήμερα διδασκόμαστε από τα λάθη μας.

Το «Αθλητικό Τμήμα» πλέον ανεξαρτητοποιείται από το Club, αφού μετά το τέλος παραγωγής του 106 Rallye, ο αθλητικός προσανατολισμός τελειώνει και μαζί του. Τα σημερινά Peugeot είναι περισσότερο Touring και όχι τόσο «Racing». Γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό ότι το μεγαλύτερο μέρος των μελών πλέον δεν επιθυμούν τόσο τις αγωνιστικές δραστηριότητες ή τον αθλητικό προσανατολισμό και έτσι το Club θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει τον κόσμο αυτό. Παρ’όλα αυτά, το Αθλητικό κομμάτι, θα συνεχίσει να υπάρχει, ίσως και πιο σοβαρό από ποτέ, διοργανώνοντας τακτικά TrainingDays (για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό TrackDay) για όλα τα μέλη που θέλουν να οδηγήσουν γρήγορα και με ασφάλεια, αλλά και να καλλιεργήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες.

Όσο αφορά το θέμα της Β. Ελλάδας (αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας), αυτή την φορά προγραμματίζεται να δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Τον σχηματισμό ουσιαστικής οργάνωσης, διαφήμισης, την δημιουργία πολλών εκδηλώσεων και σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα σαφές ότι το PSClub, δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Τέλος, το -ήδη καλό- τμήμα συνεργασιών εμπλουτίζεται με στόχο την παροχή ακόμα περισσότερων προνομίων για όλα τα μέλη του Club. Ακόμα ενισχύεται το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων που θα φέρει το Club σε επαφή με περισσότερο κόσμο και από πλευράς διαφήμισης αλλά και από πλευράς εταιριών.

Ας βοηθήσουμε όλοι, την νέα αρχή του PSClub με όρεξη, προσπάθεια και συνεργασία. Ας θέσουμε ως στόχο –επιτέλους- αυτό που είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε. Ενας δυνατός σύλλογος, έχει όφελος για τον καθένα μας! Για εμάς, για τα αυτοκίνητά μας που αγαπάμε τόσο, για τις συνεργασίες μας, για τα πάντα. Κυριότερο, για να περνάμε καλά! Να διασκεδάζουμε και πάντα να μοιραζόμαστε το ίδιο Πάθος!

Κλείνοντας, θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα: Μην διστάζετε αν έχετε μια ιδέα ή μια πρόταση να την αναφέρετε. Το έργο γίνεται πιο εύκολο αν ακούγονται οι γνώμες και οι προτιμήσεις όλων. Η γνώμη σας είναι σημαντική για το Δ.Σ. γιατί εφ’όσον σας εκπροσωπεί, θα πρέπει και να υλοποιεί απόλυτα τα θέλω σας. Αυτό ακριβώς σημαίνει και ένας σύλλογος, να μπορεί να πραγματοποιεί αυτό που δεν μπορεί να πετύχει ο καθένας από μόνος του. Δεν εκλεχθήκαμε σαν Δ.Σ. για να διοικήσουμε τον σύλλογο, αλλά εκλεχθήκαμε για να εξυπηρετούμε εσάς. Γι’αυτό θέλουμε και να ακούμε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας.

Τάσος Κωνσταντάτος



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31098
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 17:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά...
...ότι και να πω ειναι λίγο...
+"10000"...... +"οσα θες"... Wink Cool
επίσης απλά...



η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator


Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 604

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 18:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ χάρηκα διαβάζοντας το παραπάνω.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όπως έχω ξαναπεί προσωπικά πιστεύω ότι ο σύλλογος και το club έχουν τα φόντα να πάνε πολύ ψηλά.

Wink



Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 170
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 18:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι πολυ λιγο καιρο στο club( αν κ προσωπικα δεν γνωριζω κανενα)αισθανομαι οτι ειμαι σε μια <<οικογενεια>>με τιs αντιθεσειs k τα προβληματα τιs βεβαια...μου αρεσει πολυ. Γ αυτο Κ θετω τον εαυτο μου στην υπηρεσια του club οπου κ με οποιον τροπο μπορω ευχαριστωs να βοηθησω Wink ...


ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Δημοσιεύσεις: 2574
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 18:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλές οι ευθύνες για τα άτομα που έχουν αναλάβει τον σύλλογο μας !
Καλή αρχή !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Δημοσιεύσεις: 5423
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 19:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και'γω με τη σειρα μου ως ταμιας, υπευθυνος κοινωνικων εκδηλωσεων (αλλα και εν μερει της λεσχης), μα κυριως σαν Αρης, οτι εχω παρει πολυ ζεστα τα νεα μου καθηκοντα, παροτι και μονο στο ακουσμα τους με.... "τρομαζαν"!
Εχω το ιδιο παθος και ορεξη που ειχα το 2002 και πιστευω οτι και τα αλλα παιδια το βλεπουν καπως ετσι..... Wink

denlafkas έγραψε:
ειμαι πολυ λιγο καιρο στο club( αν κ προσωπικα δεν γνωριζω κανενα)αισθανομαι οτι ειμαι σε μια <<οικογενεια>>με τιs αντιθεσειs k τα προβληματα τιs βεβαια...μου αρεσει πολυ. Γ αυτο Κ θετω τον εαυτο μου στην υπηρεσια του club οπου κ με οποιον τροπο μπορω ευχαριστωs να βοηθησω Wink ...

Ωραιος ο.... "νεος"!! Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 22:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ να πώ ότι για 3η φορά διαβάζω τα ίδια, και στο τέλος του ερχόμενου έτους, όταν θα κάνουμε το "γενικό ταμείο" (χρημάτων, εμπειριών, κλπ.) τότε θα φανεί αν έγινε δουλειά.

Και για εμένα, δεν ήταν το 106 rallye αφορμή για να σταματήσει το "Sport Club" την στιγμή που έχει ήδη δικό του ενεργό (για πόσο ακόμα?) club. Από 206club ξεκινήσαμε, οι περισσότεροι είμαστε με 206, και, αναπόφευκτα, με 207 θα συνεχίσουμε, όπως και φαίνεται άλλωστε από τα στατιστικά.

Συμφωνώ ότι η εποχή των "πολεμικών μηχανών" έχει τελειώσει, και έχει αρχίσει η εποχή "τουριστικών μηχανών", αλλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σε άλλες μάρκες, ήμασταν, είμαστε, και θα παραμείνουμε, "πολεμικές μηχανές" απέναντι τους. Και προσιτές οικονομικά μάλιστα.

Εγώ να ευχηθώ κουράγιο και καλή τύχη στο Δ.Σ. και να ευχαριστήσω τα 6 άτομα που με ψηφίσανε από τα 33 που κατέβηκαν για ψήφο, σε σύνολο (λιγότερο από) 120 επίσημων μελών που είχαν το δικαίωμα ψήφου, σε σύνολο 5108 μελών στο forum.

Προτάσεις κλπ. δεν θέλω να κάνω, τις έχουμε χιλιοξαναπεί.

Τα δέοντα Smile



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων


PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Δημοσιεύσεις: 2079
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 22:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι θα βοηθησουμε για το καλυτερο γιατι γουσταρουμε αυτο που κανουμε....... Exclamation Exclamation Exclamation


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 3967
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 00:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κια φυσικα θα προσπαθησουμε να γινουμε πιο πολλοι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Δημοσιεύσεις: 326
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 01:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ευχηθω καλη θητεια στο Δ.Σ. και να πω πως αυτοι που νοιαζονται να ειστε σιγουροι οτι θα βοηθησουν με οποιο τροπο μπορουν. Thumb Left


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 487
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 15:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως οτι γινεται στην Ελλαδα, μονο στην Αθηνα μπορει να υλοποιηθει, αφου πολλα ατομα ειναι μαζεμενα σε ενα μικρο χωρο και αρα ολο και καποιοι θα βρεθουν να ασχοληθουν. Ειδαμε οτι το εγχειρημα στην Θεσσαλονικη δεν τα πηγε οσο καλα περιμεναμε γιατι τα ατομα ητανε πολυ λιγα και σχεδον κανενας δεν ηθελε να αναλαβει ευθυνες. Νομιζω οτι εκει στην Αθηνα τα πηγατε καλα γιατι τα βρηκατε και μεταξυ σας σαν παρεα καποια βασικα ατομα, για αυτο και το κρατατε ζωντανο και ερχεται κοσμος. Τωρα για εμας που ζουμε σε πολεις εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης, ειναι δυσκολο να κολλησουμε, παλιοτερα πηγαινοερχομουνα καθε Κυριακη Θεσσαλονικη για να ειμαι στα meetings αλλα ουτε δουλευα ουτε ειχα εγνοιες, τωρα με τις δουλειες και την κουραση και τα λεφτα στις βενζινες που μεχρι προτινως ητανε χρυσαφι, δυσκολα επαιρνες την αποφαση. Και σιγα σιγα χαθηκε η επαφη. Σιγουρα αν μπορουσαμε να διατηρουμε μια Λεσχη και στην Θεσσαλονικη, θα μπορουσαμε να ειχαμε πολυ κοσμο και εμεις, αλλα οταν με το ζορι βγαινει στην Αθηνα, καταλαβαινετε οτι στην Θεσσαλονικη δεν θα ειχε καμμια ελπιδα.

Οντως ο κοσμος βλεπει το θεμα της συνδρομης "καπως", ιδιαιτερα οταν δεν βλεπει χειροπιαστα αποτελεσματα. Ολοι εμεις που πληρωσαμε συνδρομες ειχαμε καποιους ενδιασμους, εμενα μου εφυγαν ολοι οταν σας γνωρισα στην εκδρομη και σας εμπιστευτηκα με την πρωτη και ουτε καν ρωτησα που πανε τα λεφτα, δεν με ενδιαφερει, αρκει να βοηθαω το club να υπαρχει. Και μονο η ευθυνη και το τρεξιμο για να γινει μια εκδρομη εμενα μου αρκει, αλλους ισως οχι.

Κατι ασχετο! Αν γινει καποιο καινουργιο φυλλαδιο, καλο ειναι να τονιστει οτι το club δεν ειναι 10 πορωμενοι ραλλακιδες που πανε λιμανακια και σηκωνουν χειροφρενα, καλο ειναι να γινει σαφες οτι δεν ειμαστε παιδακια αλλα πολλοι ειναι οικογενειαρχες και διοργανωνονται εκδρομες κτλ κτλ κτλ. Κατι τετοια αποτρεπουν καποιους να μπουν στο club, οταν πχ μαθαινει καποιος οτι ειμαι σε club με αυτοκινητα με ρωταει " δηλαδη τι, βρισκεστε στα παρκινγκ και βλεπετε τις μηχανες σας και βλεπετε ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος? Σοβαρεψου!". Επειδη οντως μου εχει τυχει σε πολλες συζητησεις, επρεπε να παρω την παρεα μου σε μια εκδρομη για να δουνε οτι δεν ειναι ετσι! Οποτε θα πρεπει να προσεχτει αυτο το θεμα...

Κατι αλλο που ξυνησε πολλους ηταν τα περιβοητα Welcome Packs που τελικα κανεις δεν πηρε ποτε! Δεν ξερω τι παιχτηκε, αλλα πειραξε αρκετους που ηθελαν να εχουν κατι απο το club.

Κατι αλλο που πρεπει να προσεχτει ειναι οτι δυστυχως ή ευτυχως, ο καθενας εχει τον μηχανικο του που εμπιστευεται το αμαξι του σε συγκεκριμενο γκαραζ-σερβις στην πολη του και ειναι δυσκολο να μπορεσει να ψωνισει απο αλλου. Πχ θελω να αλλαξω λαστιχα εγω τωρα στο αυτοκινητο μου. Ενω οι τιμες απο το club ειναι δελεαστικες και αρα θα μπορουσα να αξιοποιησω την συνδρομη μου με την εκπτωση που δικαιουμαι, δυστυχως δεν μπορω γιατι ο λαστιχας μου μπορει να ειναι πιο ακριβος αλλα οταν τον χρειαστηκα 2 φορες Κυριακη πρωι να μου αλλαξει λαστιχο, αφησε το σπιτακι του και μου ανοιξε το μαγαζι για να μου αλλαξει λαστιχα που ηθελα να φυγω εκτος πολης. Το ιδιο και με τον γκαραζιερη, δεν μπορω να του παω ετοιμα τα φρενα ή τις αναρτησεις να του πω βαλτα μου.. Οποτε ουτε οι προσφορες μας βοηθανε εμας που ειμαστε εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης.

Ειναι καποια πραγματα που ισως δεν τα εχετε σκεφτει και ισως γινουν τροφη να καταλαβετε γιατι καποιοι δεν θελουν να δωσουν το ποσο της συνδρομης. Εμενα απο την αλλη μου αρκει που εχω πισω το αυτοκολλητακι απο το club και ξερω οτι ανηκω σε αυτο και το στηριζω με την συνδρομη μου και αυτο με ανταμειβει με τις εκδρομουλες του και με το φορουμ κτλ. Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο σε οσους συμβαλλουν ενεργα στο να μεινει ζωντανο το club.

Και μην ξεχνατε, Super League σου ερχομαστε!!!! Καβαλα ΟΛΕ! Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire


StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 1180
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 15:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζετε να επαναλαβω! Wink

Clapping Clapping Clapping Clapping


..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης


PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 75
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 16:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε ρε συνχαριτηρια!!!!! καλοριζικοι!!!!! και προκοπη...για τα καλητερα!!!
κι εγω εδω απο τη ΧΙΟθα ειμαι κοντα για οτι χριαστει


FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 410

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 18:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ σωστα και ωραια τα λες προεδρε. Κουραγιο και υπομονη χρειαζετε για να επιτευχθουν οι στοχοι του club. Θα συμφωνησω οτι πρέπει μια φορα το μηνα να γινεται συναντηση γνωριμίας εκτος λεσχης, ανεξαρτητως αν ειναι Πεμπτη η αλλη μερα. Θα μου επιτρεψεις να πω οτι πρωτα απολα θα πρεπει να φτιαξουμε (επισκευασουμε πιο σωστα) την βιτρινα του club που δεν ειναι αλλη απο το forum και τα τεχνικα προβληματα που το ταλαιπωρουν. Και να ξερεις οτι απο τη στιγμη που εχω την τιμη να εχω το αυτοκολλητο του psclub κολλημενο στο αμαξι μου ειμαι διατεθειμενος να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να βοηθησω


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης


Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Δημοσιεύσεις: 85
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 21:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή θητεία στο Δ.Σ. (βασικά καλή συνέχεια, και αυτό κάτι πρέπει να λέει στους υπόλοιπους.)
Παιδιά κάνετε καλή δουλειά και μην αφήνετε κανέναν να σας την χαλάσει...
Keep up Wink Wink Wink


Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas_73 (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


Peugeot 207 1.6 GT (2007)

Ένταξη: 11 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 15
Τόπος: ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 23:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[b]NA EYXHΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ CLUB ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.[/i]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 731

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 03:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα χρονο εχω στη λεσχη και πραγματικα εχει γινει κομματι της καθημερινοτητας μου...εχω γνωρισει πολλα ατομα κ εχω ζησει αρκετα μαζι τους παρα τους 11μηνες μου μαζι τους μα πανω απο ολα εχω γνωρισει πολυ καλους και αξιολογους ανθρωπους που παρα τα φθηνα τους γαλλικα αμαξακια εχουν πλουσιες προσωπικοτητες...σας νιωθω σαν οικογενεια μου και θα ειμαι κοντα σας σε οτι δυσκολο η ευκολο σας βρει...και παροτι ειμαι μικρος και λιγο τρελος οπως μερικοι με θεωρουν θα σταθω με σοβαροτητα σε οτι μου αναθεσετε...τα υπολοιπα στο Ο.Χ.... Laughing


www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Δημοσιεύσεις: 2071
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 11:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι εδώ και λίγες μέρες είμαι μέλος του PSClub και νιώθω πολύ χαρούμενος γι αυτό!Το μόνο που θέλω να πω είναι να έρθουν και όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το forum και γράφουν καθημερινά να επισκεφτούνε μια μέρα την λέσχη και να συμπληρώσουν την αίτηση για να γίνουν μέλη!Δεν θέλω να πιστέψω με τίποτα ότι χαλάμε τόσα χρήματα όλο το χρόνο για τα αμάξια μας και δεν μας περισεύουν 40euro ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο!!!

Συνεχίστε την καλή δουλειά και όλα ανταμείβονται αναλόγως Wink



Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 1515
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2008, 17:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τη σειρά μου να ευχηθώ κι εγώ καλή θητεία, υπομονή και επιμονή σε όλους. Και εις άλλα με υγεία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων


PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Δημοσιεύσεις: 2079
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2008, 17:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
σας νιωθω σαν οικογενεια μου και θα ειμαι κοντα σας σε οτι δυσκολο η ευκολο σας βρει..

Αλεκο ΌΧΙ σας βρει,μας βρει....εισαι μεσα στην οικογενεια και δεν σε αφηνουμε να φυγεις...... Wink


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις του Συλλόγου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,3721s (PHP: 88% - SQL: 12%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on