PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jtheodorakis1 (josh)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:24:41    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 308 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 140 χλμ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum Wink
Δισκόπλακες και τακάκια αλλάζονται κυρίως μόνο αν εχει τρέμουλο κατα το φρενάρισμα. Τέλος πάντων ελπίζω να περάστηκαν εγγύηση.
Επειδή έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και τότε υπήρχε στραβό ελαστικό, δοκίμασες να αλλάξεις τους τροχούς σου με κάποιου άλλου αυτοκινήτου?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
jtheodorakis1 (josh)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Καλημέρα, καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum Wink
Δισκόπλακες και τακάκια αλλάζονται κυρίως μόνο αν εχει τρέμουλο κατα το φρενάρισμα. Τέλος πάντων ελπίζω να περάστηκαν εγγύηση.
Επειδή έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και τότε υπήρχε στραβό ελαστικό, δοκίμασες να αλλάξεις τους τροχούς σου με κάποιου άλλου αυτοκινήτου?

Δεν το έχω κάνει αυτό,γιατί που θα ξέρω αν θα είναι στραβό ελαστικό ή στραβή ζάντα? Το μόνο που μου είπαν από το ένα από τα βουλκανιζατέρ ήταν να αλλάξω λάστιχα και να βάλω άλλη μάρκα.
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 19:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανε μια μπρος πισω τους τροχους Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tadvi1 (TADVII)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 12:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jtheodorakis1 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 308 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 140 χλμ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Σίγουρα κάτι τρέχει με τα λάστιχα ή με τις ζάντες. Σε ένα αυτοκίνητο που το εμπρός σύστημα έχει σχεδιαστεί για να φέρνει πολλή πληροφορία στο τιμόνι, είναι επόμενο ότι μαζί με την "πληροφορία" έρχεται και το παραμικρό τρέμουλο λόγω αζυγοσταθμίας. Μια μικρή απόκλιση από τις προδιαγραφές ζυγοστάθμισης που ορίζει ο Γάλλος είναι αρκετή να σου κάνει το τιμόνι να κοσκινίζει..Και δεκαπέντε ζυγοσταθμίσεις να κάνεις, αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 21:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tadvi1 έγραψε:
Σίγουρα κάτι τρέχει με τα λάστιχα ή με τις ζάντες.

Σε forester ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν ηξεραν τι εχει!

Με το που αλλαξε λαστιχα ολα μια χαρα! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 22:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tadvi1 έγραψε:
.... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι.

Ποιες προδιαγραφες δλδ?Η ζυγοσταθμηση ειναι μια...η την κανει καποιος καλα η οχι...απο κει και περα να ειναι σωστη τοτε κοιτας αν οιζαντες ειναι ισιες γτ και μενα με ζυγοσταθμηση ειναι ολα οκ αλλα τρεμει και ειναι απο ζαντα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 12:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
tadvi1 έγραψε:
.... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι.

Ποιες προδιαγραφες δλδ?Η ζυγοσταθμηση ειναι μια...η την κανει καποιος καλα η οχι...απο κει και περα να ειναι σωστη τοτε κοιτας αν οιζαντες ειναι ισιες γτ και μενα με ζυγοσταθμηση ειναι ολα οκ αλλα τρεμει και ειναι απο ζαντα...

Μην επιμένεται για πράγματα που δεν ξέρεται.
Υπάρχουν προδιαγραφές και για την ζυγοστάθμιση κι εγώ δεν το πίστευα αλλά έαν γίνουν βάση των οδηγιών που δίνει το εργοστάσιο τελιώνουν όλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 12:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
tadvi1 έγραψε:

Μην επιμένεται για πράγματα που δεν ξέρεται.
Υπάρχουν προδιαγραφές και για την ζυγοστάθμιση κι εγώ δεν το πίστευα αλλά έαν γίνουν βάση των οδηγιών που δίνει το εργοστάσιο τελιώνουν όλα.

αμ γιασου ρε αργυρη δεν ειναι απλά τα πραγματα αντε βαλαμε μηδενισαμε κ ολα καλα Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης