PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

παταω γκαζι και στροφες δεν ανεβαζει.γιατι?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:38:03    Θέμα δημοσίευσης: παταω γκαζι και στροφες δεν ανεβαζει.γιατι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαζω πρωτη παω να ξεκινησω , λαμπακι αναμμενο και το αμαξι δεν ρποχωραει καθολου. δινω γκαζι κ οι στροφες με το ζορι 1000. τι μπορει να φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 XT 1.6 16v (11/2003)

Ένταξη: 11 Δεκ 2008
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λαμπάκι?
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι αμαξι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο εύστοχη ερώτηση...!
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κιτρινο που ειναι διπλα στο κοντερ ακριβως διπλα στα 130χλμ, νομιζω του κινητηρα. αυτο που ειναι πανω πανω, οχι μαζι με τα αλλα τρια
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 1600 με ηλεκτρονικο γκαζι, αν αυτο βοηθαει
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

16v , 2001
Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή το αυτοκίνητο δουλεύει μόνο στο ρελαντί, με αναμμένο το λαμπάκι του κινητήρα? Εμένα για φραγμένο σύστημα εξαγωγής μου πάει. (Σπασμένος καταλύτης...?)
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι . παταω γκαζι αλλα δεν ανταποκρινεται. παιρνει μπρος κανονικα.
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα πλησιαζα στο φαναρι και το ειχα στο ρελαντι. βαζω πρωτη να ξεκινησω κ το αυτοκινητο μολις κ μετα βιας προχωρησε. κ αφου σταματαω, βλεπω το λαμπακι αναμμενο. δεν προσεξα αν ειχε αναψει νωριτερα ή εκεινη τη στιγμη. απο εκει κ επειτα το εσβησα κ το αναψα καναδυο φορες και το γκαζι δε λειτουργουσε, οι στροφες δεν ανεβαιναν πανω απο 1000
Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 23:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν υπάρχει ασφάλεια ή ρελέ για το ηλ. γκάζι καλό είναι να ξεκινήσεις από αυτά. (Τα απλά κοιτάζουμε πρώτα...)
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 02:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κιτρινα λαμπακι ειναι το check engine και δεν ανεβαζει πανω απο χιλιες γιατι ο εγκεφαλος εχει δει καπου σοβαρη βλαβη και εχει μπει σε safe mode ωστε να μην γινει ζημια...στο διαγνωστικο πρεπει να πας με την μια να δεις τι ειναι και απο κει και περα ασε τα ρελεδακι και αυτα στην υσιχια τους...δυστιχως τα peugeot μας δεν ειναι οπως ηταν πιο παλια μοντελα που αλαζες μια ασφαλεια και ολα οκ...θελει το Γερμανο του.....η καλλητερα το Γαλλο του..!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 06:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα πας για διάγνωση.
Το πιθανότερο είναι να σου έχει βγάλει πεταλούδα γκαζιού σαν σφάλμα για αυτό και δεν ανεβάζει στροφές.
Πριν αλλάξεις πεταλούδα καλό είναι να αλλάξετε την φύσα που έχει πρώτα και αν δεν στρώση τότε την αλλάζεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 11:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ (ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΒΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Π.Χ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ)
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 11:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι αυτη η βλαβη σε μια μερα ειναι ετοιμο...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 21:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ελπιζω . τι αλλο μπορει να ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
takis99 (takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 15:32:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα πεσατε μεσα. στην πεταλουδα του γκαζιου ηταν το προβλημα. συγκεκριμενα στη φυσα, αν καταλαβα καλα απο οσα μου ειπε ο μαστορας. για μπριζα που δεν εκανε καλη επαφη με πεταλουδα ,μου ειπε, για αυτο παρουσιαστηκε το προβλημα.
ο ηχος του κινητηρα οταν αναβω το αυτοκινητο μπορει να προειδοποησει για καποια βλαβη?γιατι εχω την εντυπωση οτι τις προηγουμενες μερες ηταν λιγο διαφορετικος. μετα την επισκευη ειναι αλλιωτικος. λετε να ειναι ιδεα μου απο τη χαρα μου που φτιαχτηκε?

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!

Τακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης