PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Βάψιμο εμφάνιση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 20:38:56    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Βάψιμο εμφάνιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για σας παιδιά τι κάνουμε

θέλω να ρωτήσω το ποσο κοστολογείται πάνω κάτω ένα καλο βάψιμο εξωτερικό με μεταλλικό χρώμα και καλο βερνίκι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NemesisUltra στις Σαβ 31 Οκτ 2009, 17:06:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lion306 (Ερτζάν)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4(8V) (1997)

Ένταξη: 14 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 21:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που είχα ρωτήσει για το δικό μου,εβγαινε 700€ μεταλλικο με βερνικι!!Και μου είπε πως ήταν οικολογικά τα χρώματα και γι'αυτο είναι τόσο ακριβά!!Τώρα το δικό σου είναι πιο μικρό(από το δικο μου), υπολογίζω κάπου 500-600€.Αλλα ψάξτο αρκετά και θα βρεις και πιο φθηνά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 22:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα και το χρωμα του αυτοκινητου.
Συνηθως τα σκουροχρωμα χρωματα κοστιζουν κατι παραπανω.
Ας πουμε το μαυρο λογω μεγαλυτερης πιθανοτητας να φανει καποια ατελεια.
Παντως απο τιμες θα βρεις απο 600 εως 1000 στη χειροτερη,

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 19:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

600 -1000 ε ? μπλε μεταλικο χρωμα με περλα και καλης ποιοτητας βερνικι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lion306 (Ερτζάν)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 20:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικό μου μπλέ είναι,κάπου τόσο θα σου βγει!!
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια κοπέλα μου φάγε τι πόρτα του συνοδηγού αλλα θα πρέπει να μου βάψει η ασφάλεια τις το φτερό τα πλαστικά πίσω μπρός και το "μασπιεδακι" οποτε τι μιση πλευρά...και λέω να βάψω και εγώ το άλλο μισό ώστε να έχω ομοιόμορφο βάψιμο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NemesisUltra στις Σαβ 25 Ιούλ 2009, 18:48:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
lion306 (Ερτζάν)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 17:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ανάλογα με το πόσα θα σου δώσουν από την ασφάλεια της, θα βάλεις τα υπόλοιπα...

Χαμός στο ίσιωμα.....
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 20:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι η τέλεια ευκαιρία για φρεσκάρισμα τουλάχιστον αν πούμε 400 από ασφάλεια για μισό αμάξι θα μου βάψει αναγκαστικά τα υπόλοιπα δικά μου
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 21:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια για να μην ανοιγω αλο τοπικ να ρωτησω κατι? αφου λετε κανα 1000αρικο για ολικη βαφη σε ενα τρακαρισμα μπροστα δηλ καπο-μετωπη τα φαναρια δεν εσπασαν αλα στριψαν λιγο γιατι μπηκε μεσα το καπο και ζορισε την μετωπη,ο προφυλακτηρας εμεινε ανεπαφος αλα πρεπει να βγει γιατι δεν ανοιγει το καπο αα και τα φτερα αγρατζουνιστα, ειναι δυνατον να ειναι τοσο σοβαρη ζημια και να μην φαινεται? γιατι μου ζητανε με μεταχειρησμενα ανταλακτηκα και εργασια κανα 700αρι χωρις φαναρια

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 16:19:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεος με τπτ
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis106 (vasilis106)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 19:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:
μια κοπέλα μου φάγε τι πόρτα του συνοδηγού αλλα θα πρέπει να μου βάψει η ασφάλεια τις το φτερό τα πλαστικά πίσω μπρός και το "μασπιεδακι" οποτε τι μιση πλευρά...και λέω να βάψω και εγώ το άλλο μισό ώστε να έχω ομοιόμορφο βάψιμο

μια ερώτηση θέλω να κάνω αν υποθέσουμε ότι η μιση πλευρά θα πληρωθεί από την ασφάλεια τις ποσα από τι τζέπη μου πρέπει να βάλω λέτε ?

με ιδια περιπτωση εβαψα το δικο μου,εδωσα 600 ευρω απο την τσεπη μου κ το εβαψα ολο μαυρο μεταλλικο,εκανα ομως μονο εξωτερικο χωρις τις πατουρες!!το ετριψαν ολο ,τα παντα που επρεπε να στοκαριστουν στοκαριστηκαν κ το αμαξι περαστηκε ολο με ασταρι πιστολιου,να προσεξεις στα χρωματα κ στο βερνικι που θα βαλεις απο ποιο χωρα θα ειναι(προτιμησε γερμανικα).

πωλειτε μελι ελατου(βυτινας)
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 15:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το ειχα στο νου μου αυτο οκ φιλε!!!

το αμάξι μου είδη είναι μεταλλικό μπλε με πέρλα μέσα αλλα μου είχε μπει από καιρό η ιδέα να βάλω το καλο "βερνικακι" να ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για ένα πιο super blue electric πιο γυαλιστό ακόμα
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2009, 21:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά έχω το αμάξι εδώ και 2 μήνες βαμμένο

δεν μπόρω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος πολλές ατέλειες

το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου

πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα

τώρα εσείς που το αποδίδεται αυτό το πρόβλημα
εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2009, 22:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:

το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου

πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα

εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς

Απ' οσα ξερω οταν το χρωμα φουσκαλιαζει παει να πει πως απο "κατω" ή το ασταρι δεν ειναι τριμμενο καλα ή οτι το αυτοκινητο δεν ασταρωθηκε καν και απλα βαφτηκε χρησιμοποιοντας για ασταρι το παλιο χρωμα...Παντως οι τιμες που σας ζητανε για ολοκο βαψιμο ειναι πολυ χαμηλες,π.χ ρωτησα στη Σαμο για εξωτερικο βαψιμο και μου ειπαν τιμη κοντα στο χιλιαρικο...βεβαια ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην πιατσα και αυτο ειναι το μονο σιγουρο αφου εχω δει δουλειες του και εχω ακουσει απο πελατες τα καλυτερα...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 17:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί κάποιος να μου πει για κωδικός χρώματος που έκανα rx8 ( Z7B T2 ισχύει? για το μπλε του RX8

τώρα πάνω σε αυτό που έβγαλε κάτι "φουσκακια" τι μπορώ να κάνω ???

ένας άλλος μποογιατζής που πήγα σήμερα και είναι ο πρόεδρος του συλλόγου τους μου είπε απλά να μην το σκεπάζω και να το αφήσω και θα κάτσουν όσο νάνε λέει με το ήλιο
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 21:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοναδικη λυση ειναι να το ξαναβαψεις.
Εκτος και αν γινεται κατι με τις μαγικες αλοιφες αν και δεν νομιζω.
Τωρα αυτο με το σκεπασμα δεν το εχω ξανακουσει. Shocked
Αυτο που ξερω ειναι οτι κακης ποιοτητας κουκουλες μπορουν το καλοκαιρι στον ηλιο να "λιωσουν" στο χρωμα του αυτοκινητου κανοντας το πιο θολο.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Νοέ 2009, 18:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πάνος τα λέει σωστά, οι φουσκάλες είναι λόγο της κακής δουλειάς που έγινε, στη θέση σου θα το πήγαινα πίσω. Οσο για τον ήλιο ξέρω απο προσωπική ότι κάνει δουλειά στα αυτοκόλητα να στρώσουν καλύτερα και να φύγουν οι φουσκάλες, τωρα αν υσχύει για το χρώμα το ίδιο δεν νομίζω...

Οσο για την κουκούλα πάντα καλής ποιότητας, εκτός αν θες να πας να το ξεκουκουλώσεις καμια μέρα και να βγάζεις λωρίδες Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Νοέ 2009, 21:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά και εγώ συμφωνώ μαζί σας αλλα η μονη λύση να βρείς το δίκιο σου σε τέτοιες φάσης είναι το επιμελητήριο κανεις μια αίτηση να στο εξετάσουν για να βρείς το δίκιο σου και μέχρι και αποζημιώση μπορείς να πάρεις

μια συμβουλή για τους φίλους και αδερφούς του psclub θα πω όταν κάποιος θέλει να βάψει αμάξι να μαθει πρωτα τους τοιπους χρωματος
θα κάνει συμφωνία με τον μπογιατζή να πληρωθεί όταν τελειώνει το αμάξι και αφού το εξετάσετε και σας αρέσει

για τέλος να ζητάτε κωδικούς χρώματος βερνικιού και τι πρέπει να τηρείται πχ να μην το πλένετε με βούρτσες να μην το σκεπάσετε τους πρώτους ένα δυο μήνες

μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστος ο κωδικος που μου εδωσε αυτος

εκανα το χρωμα του μπλε RX-8 Z7B T2 ισχύει
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 18:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια βοηθεια μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστος ο κωδικος αυτος για το μπλε χρωμα του RX8 mazda
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...

Ένταξη: 03 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 19:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:

το αμαξι πριν βαφτει εχει καπια διαδικασια:
1:τριψιμο πολυ καλο ωστε να κολισει το ασταρι καλα πανω στο παλιο χρωμα
2:ασταρωνεται ενα χερι και μετα οπου χρειαζεται στοκαρεται...
το σημειο που στοκαριστηκε τριβεται ωστε να ειναι ομοιομορφη η επιφανεια
και ξαναασταρωνεται τοπικα
3:ΒΑΦΗ
4:BΒΕΡΙΚΟΜΑ

σιγουρα δεν φταις εσυ για την δουλεια που σου εκανε....

ρε σεις που βαφουν με 700 και 800 ευρω...
οπου εχω ρωτισει μου εχουν πει το λιγοτερο 1,200..

rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης