PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207cc τιμη πωλησης...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:22:22    Θέμα δημοσίευσης: 207cc τιμη πωλησης... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια πηγα και ειδα την alfa romeo μιτο 1.4 turbo 155 αλογα...
Το αμαξι πραγματικα φυσαει με τρελλες ρεπριζ..
Τεσπα το θεμα ειναι αλλο...ειπα να ρωτησω απο περιεργεια για ανταλλαγη αν και δεν εμπιστευομαι και πολυ τα alfa..
Ρωτησα σε 2 ατομα και ο ενας μου εδεινε 14,000 και ο αλλος 13,000..για το 207 cc sport pack που πηρα full extra περσι τον αυγουστο 22,000..με συναγερμους Parktronik ανεμοθραυστες κτλ...
Η απαντηση μου οτι καλυτερα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα...
Συν οτι το αμαξακι μου ιδιως εξωτερικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο..
Αλλα εχουν τρελλαθει εντελλως? Η αληθεια ειναι οτι οταν τους εδωσαν τιμη για το δικο μου ακομα και οι πωλητες στην αντιπροσωπεια γελαγαν...
Λενε οτι ειναι δυσκολοι καιροι λογω κρισεως κτλ..
Δινουν οτι θελουν και οποιος ψαρωσει..
Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσω απλα ειμαι περιεργος..
Αληθεια ποσο θα επρεπε να κυμαινεται το δικο μου σαν τιμη πωλησης μεταχειρισμενου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alucard0104 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207lemans

Ένταξη: 01 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε τι σου ελεγαν αυτοι εγω το δικο μου χωρις τα πραγματα του δικου σου 20.800 μου ειχε παει το εδωσα 16.000ευρω 8μηνων 207cc και το πουλανε 17.700 οποτε μλκες σου ελεγαν.σε ιδιωτη το αμαξι σου το δινεις ανετα 17.500!!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου, είναι το tubro ή σκέτο 1.6; Smile

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μην παίρνετε φόρα.
Η τιμή μεταπώλησης των καινούργιων αυτοκινητων έχει πέσει υπερβολικά γιατί κανείς δεν αγοράζει αυτοκίνητα αυτή την εποχή.

Πέρυσι αγοράσαμε 207cc 1.6T με 12.000km (ούτε) ενός έτους, με σχεδόν 6500Ε λιγότερο από όσο κόστισε καινούργιο. Τί να πεις; Ότι δεν αξίζει να αγοράζεις καινούργια αυτοκίνητα!

Χωρίς να θέλω να κρίνω τις τιμές, 17.500Ε για ένα ατμοσφαιρικό 207cc δεν πρόκειται κανείς να δώσει. Θα βρείτε άπειρα να πωλούνται εδώ και μήνες στην Χρυσή Ευκαιρία.
Αν θελήσετε όντως να τα πουλήσετε τότε θα πρέπει να κινηθείτε κάπου κοντά στα 15.000Ε.

Οι μάντρες πάντοτε τα παίρνουν πίσω σε εξεφτελιστικές τιμές γιατί δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρέπει να έχουν περιθώριο κέρδους. Για αυτό δίνουν 14.000Ε για τέτοια αυτοκίνητα με την ελπίδα να τα πουλήσουν 15.500Ε ή κάτι τέτοιο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχνάτε κάτι σημαντικό...

Για να το πάρει κάποιος και να το πουλήσει θα πρέπει να έχει ένα κέρδος έτσι δεν είναι Question

Άρα γιατί σας φαίνεται παράλογη η τιμή από την στιγμή που θα πρέπει μετά να το δώσει σε κάποιον άλλο Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc τιμη πωλησης... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Ρε παιδια πηγα και ειδα την alfa romeo μιτο 1.4 turbo 155 αλογα...
Το αμαξι πραγματικα φυσαει με τρελλες ρεπριζ..
Τεσπα το θεμα ειναι αλλο...ειπα να ρωτησω απο περιεργεια για ανταλλαγη αν και δεν εμπιστευομαι και πολυ τα alfa..
Ρωτησα σε 2 ατομα και ο ενας μου εδεινε 14,000 και ο αλλος 13,000..για το 207 cc sport pack που πηρα full extra περσι τον αυγουστο 22,000..με συναγερμους Parktronik ανεμοθραυστες κτλ...
Η απαντηση μου οτι καλυτερα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα...
Συν οτι το αμαξακι μου ιδιως εξωτερικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο..
Αλλα εχουν τρελλαθει εντελλως? Η αληθεια ειναι οτι οταν τους εδωσαν τιμη για το δικο μου ακομα και οι πωλητες στην αντιπροσωπεια γελαγαν...
Λενε οτι ειναι δυσκολοι καιροι λογω κρισεως κτλ..
Δινουν οτι θελουν και οποιος ψαρωσει..
Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσω απλα ειμαι περιεργος..
Αληθεια ποσο θα επρεπε να κυμαινεται το δικο μου σαν τιμη πωλησης μεταχειρισμενου?

Καταρχάς ΜΟΝΟ σε ιδιώτη θα το δώσεις όσα πραγματικά αξίζει.
Δεύτερον μην τρελένεσαι με το Μιτο εγώ που το πέτυχα @@πάει(το δικό σου είναι 1500kg το ξέρεις η το αγνοείς),δεν βλέπετε με τπτ(φιλος μου Αλφιστι ούτε να το φτύσει μου είπε) και είναι ΑΛΦΑ και ότι και να μου πούνε μετά από ότι έχω περάσει ουουου 666 ουουου 666.
Να σε πάει μια βόλτα ο Stazzy με το 207cc του να δείς ρεπρίζ.....ακόμα γελάει παιδια δεν του φεύγει με τπτ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 19:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικο ειναι και αυτο Jim γιατι και σε ιδιωτη να πας ειδηκα αμα τον δεις να καιγεται και 17.000 να το δινει αμα τουσκασεις μπροστα του 13.000 ζεστα ζεστα χλωμο το βρισκω να πει οχι...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 23:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι τρελός έχεις ένα από τα πιο όμορφα αμάξια και θες να το πουλήσεις?
Και καλά αυτό το καταπίνω αλλά να το πουλήσεις για να πάρεις Mito???
Πέρα από την πλάκα κοίτα να το χαρείς το αμάξι γιατί αν το δώσεις θα χάσεις χρήμα και είναι κρίμα γιατί το αμάξι είναι στα φόρτε του

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης