PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργείο automotivo μοσχάτο - πρόβλημα.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 20:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργείο automotivo μοσχάτο - πρόβλημα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτές πήγα και άφησα το 307 μου στο συνεργείο automotivo στο μοσχάτο για να αντικαταστήσουν το πάνω ασημί πλαστικό που είναι γύρω από τους κεντρικούς αεραγωγούς και το radio cd (είχε σπάσει ο ένας αεραγωγός). Σήμερα το πρωί λοιπόν που πήγα να το παραλάβω και μόλις άνοιξα την πόρτα και έκατσα στο κάθισμα του οδηγού, με μεγάλη μου έκπληξη είδα δύο χοντρά κοψίματα (μπαίνει το νύχι μέσα) στην προέκταση του ταμπλό κάτω αριστερά από τον λεβιέ των ταχυτήτων. Αμέσως είπα ευγενικά στον υπεύθυνο του συνεργείου να έρθει να το δει. Μόλις άνοιξε την πόρτα και το είδε εγώ του είπα (πάντα ευγενικά και χωρίς θυμό και ένταση) πως αυτά δεν υπήρχαν πριν. Αυτός φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος από αυτό που προφανώς άκουσε άρχισε να φωνάζει πως ο τεχνικός που άλλαξε το ασημί πλαστικό γύρω από τους κεντρικούς αεραγωγούς δεν δούλεψε εκεί κάτω και κάτι παρόμοια χαριτωμένα του στυλ εμείς εδω είμαστε σοβαροί επαγγελματίες.

Επειδή το εσωτερικό του 307 θεωρώ πως τουλάχιστο για το προσωπικό μου γόυστο, είναι από τα πιο όμορφα που υπάρχουν δίνω μια ιδιαίτερη προσοχή στο εσωτερικό. Γενικά το εξωτερικό του αυτοκινήτου δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Πριν από λίγο καιρό κάποιος χτύπησε και έσπασε τον αριστερό καθρέπτη (απλά έχει ένα τεράστιο ράγισμα) αλλά δεν με πείραξε και ιδιαίτερα. Στο εσωτερικό όμως είμαι ψείρας η μάλλον τώρα που το σκέφτομαι όχι ψείρας αλλά απλά προσπαθώ να διατηρήσω το εσωτερικό στην καλή κατάσταση που είναι και να μην γίνει αν είναι δυνατό χειρότερα.

Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει να κατηγορεί τους άλλους χωρίς λόγο και ούτε προσπάθησα ποτέ να πληρώσει άλλος τα δικά μου σπασμένα. Αλλά το να με αντιμετωπίζουν σαν τον μεγαλύτερο ψεύτη αυτό πάει πολύ. Δυστηχώς αυτή η συμπεριφορά μόνο επαγγελματισμό δεν εμπνέει. Τεχνικός είμαι και εγώ, όχι αυτοκινήτων αλλά ξέρω τι παίζει. Δεν αντιμετωπίζεις έτσι έναν καλό πελάτη (το προηγούμενο αμάξι μου το πήγαινα εκεί από το 01). Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει όλο αυτό το πλαστικό (αρχίζει κάτω από τον λεβιέ και πάει μέχρι πίσω στο μικρό ντουλαπάκι για τα σκουπίδια που ανοίγει) αλλά φαντάζομαι θα είναι πανάκριβο 200 με 300 ευρώ ίσως και παραπάνω δεν έχω ιδέα. Αλλά να τους έχω σκάσει τόσα χρήματα τόσα χρόνια για service, ζημιές εκτός εγγύησης, δικές μου ζημιές και να μου συμπεριφέρονται με τέτοιο άσχημο τρόπο επειδή θέλουν να καλύψουν τους τεχνικούς τους ε όχι.

Απαράδεκτο και καθ'ολα αντιεπαγγελματικό. Είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι "επαγγελματίες" στην αγορά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 21:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω για τους συγκεκριμενους κυριους εχω την χειροτερη αποψη και το λεω με καθε υπευθυνοτητα.
Πηγαινα εκει το αυτοκινητο μου (peugeot 205) οταν ημουν φοιτητης μιας και τοτε δεν ειχα καποια λλη ακρη ή καποιο γνωστο εν Αθηναις.
Περα απο το υπεροπτικο υφος των μηχανικων του στυλ "σε παρακαλω να μην καθεσε κοντα μου την ωρα εργασιας,περιμενε εκει μεχρι να τελειωσω" το οποιο εν μερει καταλαβαινω αλλα και απο την αλλη δικαιολογω και την πελατειακη μου ιδιοτητα μεχρι τις τιμες τους για την πιο απλη εργασια.
Ειχα πληρωσει κατι υπερογκα ποσα για σερβις εν ετη 2000-2003 για ενα αυτοκινητο 7ετιας τοτε.
Μαλιστα αφου αγορασα το σαξο το 2003 και μετα απο κανα 5μηνο αφου μου εκανα ενα πολυ μικρο βαθουλωματακι πηγα εκει προκειμενου να το σπρωξουν απο μεσα γι ανα ξαναερθει στα ισα του.
Για 10 λεπτα ενασχοληση το 2003 πληρωσα 50 ευρω.
Γενικα ειχα πολυ ασχημη εντυπωση για τους κυριους απο μικρες επαγγελματικες συμπεριφορες.
Και φυσικα δεν ξαναπηγα ποτε.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης