PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι έβγαλε το RALLYE μου σε 90.000km

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 12:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Τι έβγαλε το RALLYE μου σε 90.000km Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα 106 RALLYE 1.6 16V (’7/2001).
Μετά από 7,5 χρόνια και 88.000 km συμβίωσης μαζί του, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα προβλήματα που έχει βγάλει το αυτοκίνητο:
1) Σχεδόν από την αρχή, το ψυγείο παρουσίαζε μικροδιαρροή από ένα σημείο. Όχι κάτι δραματικό, απλώς λίγες σταγόνες όταν ζεσταινόταν. Για να μη συμπληρώνω paraflu, το άλλαξα και ησύχασα.
2) Ανάβει εδώ και καιρό η λυχνία AIRBAG. Όπως μου είπαν στο συνεργείο, οφείλεται σε κάποιο ευαίσθητο αισθητήρα κάτω από το κάθισμα και δεν είναι πρόβλημα, δηλ. ο αερόσακος θα ανοίξει αν χρειαστεί, οπότε σταμάτησα να ασχολούμαι.
3) Κάποια στιγμή άναψε η λυχνία της μπαταρίας εν κινήσει. Αλλαγή μιας φίσας των 6€ και όλα ok.
4) Ένα πρωί η μίζα δε γύριζε. Αλλαγή μπουτόν μίζας.
5) Το μοτέρ πλύσης τζαμιών κόλλησε, μάλλον λόγω μη συχνής χρήσης του. Το άλλαξα κι αυτό.
6) Κάτι παράξενο: κάποιες φορές χωρίς να έχω βγάλει φλας, ακούγεται ο διακοπτόμενος ήχος του, ακανόνιστος και γρήγορος. Έχει καιρό να το κάνει όμως.
7) Άλλαξα τακάκια στα 80.000 km (δεν πατάμε φρένο!). Ο μηχανικός μάλιστα επέμενε ότι δεν υπήρχε λόγος γιατί είχαν πολύ ψωμί ακόμα, όμως το αμάξι δε σταματούσε πλέον. Έβαλα TEXTAR. Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να μη σταματά. Οι δίσκοι και το υγρό φρένων είναι ok. Γιατί συμβαίνει αυτό ?
8) Στα 80.000 km βρέθηκε τζόγος στο εμπρός αριστερό ψαλίδι. Περίεργο, γιατί δεν το ανεβάζω σε πεζοδρόμια και αποφεύγω όσο μπορώ τις λακούβες. Anyway, αλλάχτηκε.
Αυτά...
Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι σε γενικές γραμμές οι βλάβες που έβγαλε ούτε πολλές ήταν ούτε σημαντικές.
Κανείς άλλος με 106R που να θέλει να μοιραστεί τις εμπειρίες του ή που έχει να προτείνει κάτι για τα παραπάνω ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 15:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου εχεις ανοιξει ειδη το ιδιο topic σε αλλη ενοτητα πριν 2 μερες, γιατι θες να τα ξανασυζητησουμε ΚΑΙ εδω ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 12:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αφου εχεις ανοιξει ειδη το ιδιο topic σε αλλη ενοτητα πριν 2 μερες, γιατι θες να τα ξανασυζητησουμε ΚΑΙ εδω ?

Γιατί το άλλο topic αναφέρεται στις γενικές εντυπώσεις από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό εστιάζεται στα προβλήματα, για τα οποία ευελπιστώ να έχω περισσότερες απαντήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 12:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα τζαμπα ευελπιστουσες.... χααχαχ Laughing

οχι μονο δεν ειχες περισσοτερες απαντησεις.. δεν ειχες καθόλου απαντησεις...

παντος για να γινεται συζητηση δεν ειναι προβλήματα αυτα που αναφερεις για 90.000 κμ... μια χαρα την ευγαλες.. οικονομικα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 12:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
τελικα τζαμπα ευελπιστουσες.... χααχαχ

οχι μονο δεν ειχες περισσοτερες απαντησεις.. δεν ειχες καθόλου απαντησεις...

παντος για να γινεται συζητηση δεν ειναι προβλήματα αυτα που αναφερεις για 90.000 κμ... μια χαρα την ευγαλες.. οικονομικα..

Ελα ντε ...
Anyway, το ξερω ότι κι εγω οτι δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα.
Αλλα θα' θελα να ακουσω κι αλλες γνωμες περι του θεματος.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε αφου και μονος σου το λες οτι δεν ειναι σοβαρές τι σχολεια να ακουσεις?
να σου πουμε την γνωμμη μας για το οτι δεν πιτσιλουσαν οι πιτσιλιθρες??
Εγκεφαλο τσεκαρες?? χεχεχε Laughing

μην σε δει κανας Steve και θα σου αρχισει τα μπινελικια! Cool Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κατάλαβες, εννοώ περί του θέματος της αξιοπιστίας Rallye γενικά, όχι του δικού μου ειδικά.
Να πουν κι άλλοι τυχόν βλάβες που έβγαλε το δικό τους αμάξι, ώστε να σχηματιστεί μια γενική ιδέα του τι μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα Rallye.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α οκ.. σορυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης