PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gungnir (Έλα ντε εδώ σε θέλω)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2008, 17:37:17    Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ( ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΚΤΛ. ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4.000Ε Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ( ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 1.100 Ως 1.600 ΚΥΒΙΚΑ). ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6.000-7.000 ΕΤΗΣΙΩΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ; ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΚΑΤΙ.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ( ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ), ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ, ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΑΡΤΙ.. ΑΠΛΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2006 ( ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Smile ). ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ 3.000Ε ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης