Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 11:27:59 Θέμα δημοσίευσης: Βενζίνες & Shell V-Power Racing 99+ |
|
|
H Shell παρουσίασε στην Ελλάδα την προηγμένη βενζίνη V-Power Racing 99+, με δείκτη οκτανίου 99 και πρόσθετα τα οποία αυξάνουν την απόδοση του κινητήρα. Εισάγεται από τη Γαλλία, κοστίζει 1,099 ευ/λτ. και θα κάνει θραύση στους αγώνες και στις... κόντρες! Σήμερα όμως, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σχεδιασμένα για 95 οκτάνια. Όταν μεταξύ 60 και 90 ήθελαν 98-100 οκτάνια, στην Ελλάδα οι εταιρίες διέθεταν μόνο 95-96....... από το www.flash.gr
Eγώ μόλις χθες έβαλα την V-power racing 1η φορά....για να δούμε....αξίζει τίποτα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 14:20:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενας φιλος την εβαλε και μου ειπε τα εξης:
1. ερχεται κατευθειαν απο Αγγλια !!!
τελικα απο που ερχεται βρε παιδια αυτη η βενζινη? οχι οτι με νοιαζει και πολυ...
2. κοστιζει 1.07Ε/lt σε ΟΛΑ τα πρατηρια γιατι ειναι διατιμημενη !!!???
ισχυει κατι τετοιο?
3. Ναι δινει φτερα στο αμαξι (alfa 147 1.6) -κατι σαν το redbull ενα πραγμα- αλλα κοστιζει τοσο ακριβα που....
Δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι, απο ολα αυτα.
Εμενα ενα με καιει : Ειναι καταλληλη για τον κινητηρα 1.4 8v ?Αυτο με νοιαζει αυτη τη στιγμη , ωστε να ξερω αν μπορω "αφοβα" να την δοκιμασω.
Παιδια, τα φωτα σας, γρηγορα.
vini, περιμενουμε εξελιξεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 14:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vini έγραψε: | Eγώ μόλις χθες έβαλα την V-power racing 1η φορά....για να δούμε....αξίζει τίποτα? |
Για να δεις την διαφορά Vini πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 3 γεμίσματα. Tο είχα ακούσει αυτό παλίοτερα όταν πρωτοκυκλοφόρισαν αυτές οι βενζίνες.
Kαι αυτό που ξέρω για την V-Power (την απλή) είναι ότι έχει αποτελέσματα σε κινητήρες που έχουν επικαθήσεις στις βαλβίδες, λόγω χρόνου χρήσης και ποιότητας βενζίνης. Δηλαδή τα πρόσθετα που έχει μέσα καθαρίζουν τις βαλβίδες από τις επικαθήσεις. Eμείς των 3 μηνών (ούτε δόντι δεν βγάλαμε), τι επικαθήσεις πρόλαβαν να γίνουν στις βαλβίδες;
Kαι τα 99 οκτάνια μου φαίνονται πολλά. Για αρχή θα πάω σε κάτι πιο απλό. SuperPlus, ας πούμε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 14:38:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για αυτοκίνητο με συμπίεση άνω του 10:1 δεν είναι πολλά τα 99 οκτάνια.
Ιδιαίτερα για ταξίδι είναι ότι πρέπει.
Τώρα για μέσα στην Αθήνα.... δεν θα το συμβούλεβα.... για λόγους οικονομίας και μόνο (όπου η κατανάλωση αυξάνεται μέχρι και 16 λτ/100χλμ)
Αν επιθυμείται και γρήγορες διαδρομές τότε Αψογα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 14:43:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | vini έγραψε: | Eγώ μόλις χθες έβαλα την V-power racing 1η φορά....για να δούμε....αξίζει τίποτα? |
Για να δεις την διαφορά Vini πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 3 γεμίσματα. Tο είχα ακούσει αυτό παλίοτερα όταν πρωτοκυκλοφόρισαν αυτές οι βενζίνες.
Kαι αυτό που ξέρω για την V-Power (την απλή) είναι ότι έχει αποτελέσματα σε κινητήρες που έχουν επικαθήσεις στις βαλβίδες, λόγω χρόνου χρήσης και ποιότητας βενζίνης. Δηλαδή τα πρόσθετα που έχει μέσα καθαρίζουν τις βαλβίδες από τις επικαθήσεις. Eμείς των 3 μηνών (ούτε δόντι δεν βγάλαμε), τι επικαθήσεις πρόλαβαν να γίνουν στις βαλβίδες;
Kαι τα 99 οκτάνια μου φαίνονται πολλά. Για αρχή θα πάω σε κάτι πιο απλό. SuperPlus, ας πούμε. |
Συμφωνώ απολύτως....με όσα λες....
Θα τη βάλω 3-4 φορές και μετά θα δούμε τι γίνεται....
Πάντως με 20 euro που βάζω πάντα, ο δείκτης της βενζίνης πήγε πάλι στο ίδιο σημείο και ο υπολογιστής ταξιδίου μου έδειξε πάλι τα ίδια χιλιόμετρα διαθέσιμα...
Σήμερα θα δω και πόσο καίει στιγμιαία για να δω τι γίνεται....
Η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν είδα την τιμή της  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 16:08:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως με 20 euro που βάζω πάντα, ο δείκτης της βενζίνης πήγε πάλι στο ίδιο σημείο και ο υπολογιστής ταξιδίου μου έδειξε πάλι τα ίδια χιλιόμετρα διαθέσιμα...
Σήμερα θα δω και πόσο καίει στιγμιαία για να δω τι γίνεται....
Η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν είδα την τιμή της [/quote]
ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ, ΜΕ 20 EURO ΕΒΑΖΑ 25L ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ 20 EURO ΕΒΑΛΑ 18L 8O
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΑΜΕΣΟΣ!!!
ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ) ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 17:49:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σίγουρα είναι ποιο ακριβή....
Αλλά πρόσεξα μια καλύτερη έναρξη του κινητήρα....χωρίς κόμπιασμα...ίσως οφείλεται στην βενζίνη ίσως όχι....
Επίσης στιγμιαία είδα καταναλώσεις μέχρι 9lt/100km...
Πρέπει όμως να κάνω μερικές δοκιμές ακόμη....
Και επί του θέματος....
Ωστόσο πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις η λογική τόσο πολλών τύπων αμόλυβδης βενζίνης....
Εγώ σκέφτομαι ότι:
1. Μάλλον πάει για ΑΠΟΣΥΣΡΗ η απλή αμόλυβδη....οπότε έτσι θα υπάρξει και η πολυπόθητη αύξυση των τιμών μέσα από τους νέους τύπους βενζίνης
2. Τελικά η απλή αμόλυβδη πρέπει να είναι μεγάλη μούφα για βενζίνη...
3. Πόσες δεξαμενές (και μάλιστα καθαρές) έχουν τα ρημάδια τα βενζνάδικα για να βάζουν τόσες βενζίνες ? ? ? Μήπως τελικά μας κοροϊδέυουν και η νοθεία είναι δεδομένη μέσα στις δεξαμενές ? ?
4. Πως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι βάζει VPOWER RACING και όχι την SUPER αμόλυβδη....??
Ολα είναι ένα ψέμα..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 20:38:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Posted: Sat Jun 29, 2002 18:33 Post subject: Συγκριτικο βενζινων
--------------------------------------------------------------------------------
Αυτες τις μερες που ημουν Αθηνα δοκιμασα την V-power racing 99+.Μιλαμε οτι ειναι καταπληκτικη.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μειωνεται ο θορυβος λειτουργιας του κινητηρα,οι στροφες ανεβαινουν ευκολοτερα,και ο κινητηρας κρεμαει δυσκολοτερα.Μονο μειονεκτημα τα 1,09 Ευρωπουλα το λιτρο Κατα την γνωμη μου η καταταξη ειναι
1 V-power racing
2 BP extra unleaded(ιδια με V-power και σαφως φτηνοτερη)
3 V-power
την super plus δεν την αξιολογω γιατι εχω περιπου 2 χρονια να βαλω
1.09 εως 1.10 τιμη φιξ
Παράθεση: |
Επίσης στιγμιαία είδα καταναλώσεις μέχρι 9lt/100km........ |
Και εγω νομιζω οτι την εκαψε λιγο πιο γρηγορα
Παράθεση: |
1. Μάλλον πάει για ΑΠΟΣΥΣΡΗ η απλή αμόλυβδη....οπότε έτσι θα υπάρξει και η πολυπόθητη αύξυση των τιμών μέσα από τους νέους τύπους βενζίνης..... |
Δεν νομιζω με V-power kai Bp extra μαλλον για αναγεννηση μου φαινεται
Παράθεση: | 2. Τελικά η απλή αμόλυβδη πρέπει να είναι μεγάλη μούφα για βενζίνη........ |
Οχι ειναι για ολες τις χρησεις και βαλαντια
Παράθεση: | 3. Πόσες δεξαμενές (και μάλιστα καθαρές) έχουν τα ρημάδια τα βενζνάδικα για να βάζουν τόσες βενζίνες ? ? ? Μήπως τελικά μας κοροϊδέυουν και η νοθεία είναι δεδομένη μέσα στις δεξαμενές ? ? ..... |
Η νοθεια ειναι σιγουρη οσον αφορα τις δεξαμενες θα προσεξες οτι δεν εχουν ολα τα πρατηρια super plus και v-power
Παράθεση: | 4. Πως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι βάζει VPOWER RACING και όχι την SUPER αμόλυβδη....??
..... |
δεν μπορει αν και ακουσα οτι μερικες BP εχουν και μετρητη καθαροτητας
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 00:37:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επιμένω...
95άρα βενζίνη δεν βάζω ούτε τζάμπα, εκτός και αν με πληρώνουν...
Εξαιρούνται οι V-Power και Unleaded Extra.
Βάζω μόνο SuperPlus σε αυστηρά επιλεγμένα βενζινάδικα και δοθείσης ευκαιρίας (άδειο ρεζερβουάρ, Shell βενζινάδικο κοντά, λεφτά στην τσέπη), θα δοκιμάσω και V-Power Racing...
Οι βενζίνες στα διυλιστήρια ίσως να είναι ίδιες, στα βενζινάδικα όμως έχουν αισθητές διαφορές...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alatsat Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XS 1.6
Ένταξη: 28 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 11 Τόπος: Greece
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 09:43:00 Θέμα δημοσίευσης: V-POWER=YES, V-POWER RACING=???? |
|
|
Vini μη σε ανησυχεί το θέμα της νοθείας. Τα μεγάλα πρατήρια της SHELL είναι συνδεδεμένα με κεντρικό έλεγχο στην Αθήνα όπου φαίνεται μέσω υπολογιστή πότε,τι και πόση βενζίνη βάζουνε οπότε δεν τίθεται θέμα νοθείας. Τα μικρά που δεν έχουνε τέτοιο σύστημα είναι πιο ανεξέλεγκτα.
Xρησιμοποιούσα V-POWER στο 206 1.6 16V και είχα καλύτερη απόδοση από ότι με την SUPER UNLEADED και λιγότερο θόρυβο. Το POLO 1.0 της αδερφής μου μεταμορφώθηκε επίσης με αυτή τη βενζίνη (η αδερφή μου νόμισε ότι της είχα ρυθμίσει το συμπλέκτη γιατί το αμάξι πήγαινε πολύ καλύτερα).
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βάλετε 2-3 γεμίσματα για να δειτε διαφορά και μάλιστα να αδειάζετε το ρεζερβουάρ (να ανάβει λαμπάκι για 30-40km) πριν γεμίσετε.
Όσο για την V-POWER RACING είναι πολύ ακριβή αλλά προσφέρει και 4Χ πόντους στην κάρτα SHELL οπότε κάπως αντισταθμίζεται. Θα τη δοκιμάσω αν και διαβάζω ότι μάλλον είναι περισσότερο για καλύτερη οικονομία και θερμοκρασία/θόρυβο του κινητήρα. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να έχει καλύτερη απόδοση από την απλή V-POWER.
LIVE FAST, DIE... (I DON'T THINK SO!) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 16:51:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψιλοασχετο-Τα δωρα απο την καρτα της shell αξιζουν?Τι περιπου ειναι?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 21:19:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχω ακουσει οτι ειναι πατακια,ποτηρια, σετ καθαρισμου αυτ/του και λοιπα μικρο-δωρακια
νομιζω πως εχουν και κανα 2 καλα οπως τσαντες ταξιδιου και μπουφαν .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 09:20:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα ... Κυριακή επιτέλους!!!!!
alasat ευχαριστώ για την ενημέρωση...
Πράγματι, πήρα το διαφημηστικό, της racing και είδα ότι εκτός των άλλων δίνει 4 πόντους...
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αυτή τη κάρτα...μπορεί κάποιος να κάνει καμιά ανάλυση και πως χρησιμοποιείται?
Χθες ξαναέβαλα την racing οπότε σιγά-σιγά θα καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα...
Πάντως μέχρι στιγμής το μόνο που έχω διαπιστώσει είναι καλύτερες επίδοσεις μεταξύ 30χλμ/ώρα-100χλμ/ώρα.... και καλύτερη απόκριση στο γκάζι, ποιο άμεση λειτουργία.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 00:41:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini asks:
...Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αυτή τη κάρτα...μπορεί κάποιος να κάνει καμιά ανάλυση και πως χρησιμοποιείται? ....
Την εκδίδεις από πρατήριο της Shell, συμπληρώνεις πρώτα αίτηση που θα σου δώσουν επί τόπου. Δυο λεπτά.
Μετά σου στέλνει η Shell ταχυδρομικώς την κάρτα. Καμία σχέση με Visa και τραπεζικές ή πιστωτικές κάρτες. Είναι μόνο για χρήση στα πρατήρια της Shell.
Αγοράζεις προϊόντα της Shell (βενζίνη, λάδια) και κερδίζεις μονάδες που χρεώνονται στο λογαριασμό της κάρτας Shell. Συμπληρώνοντας μονάδες μπορείς να τις εξαργυρώνεις σε κάποιο από τα δώρα που σου προτείνει η Shell, εφόσον όμως καλύπτεις την αξία των δώρων σε μονάδες.
Ένα στυλό πχ κάνει 30 μονάδες, με 30 λίτρα βενζίνη εάν θέλεις τον ζητάς, εάν όχι κρατάς τις μονάδες για ακριβότερο δώρο.
Οι μονάδες καταχωρούνται αυτομάτως στο λογαριασμό της κάρτας σου όταν μετά από την όποια αγορά Shell (πχ βενζίνη V-Power Racing) δώσεις την κάρτα σου στον ταμεία του βενζινάδικου και αυτός την περάσει από ένα μηχάνημα που είναι on line με όλα τα πρατήρια Shell και με το κεντρικό όπου καταχωρούνται οι μονάδες σου. Δεν καταχωρούνται πάνω στην κάρτα, η κάρτα δεν έχει τσιπάκι.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ξεκινάς και πάει μόνο του...
Υπ' όψιν ότι όλες οι βενζίνες χρεώνονται με 1 μονάδα το λίτρο, ενώ η V-Power Racing με 4 μονάδες, πράγμα που ειδικά εσένα Vini που την χρησιμοποιείς σε συμφέρει.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 07:24:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλημέρα!
Miltellas είσαι κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 12:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά δεν έχω καταλάβει...
Όλες αυτές οι βενζίνες είναι ΟΚ από τον κατασκευαστή ή μπορει να δημιουργήσουν πρόβλημα;
Και το βασικότερο έχει τσεκάρει κανείς αν όντος αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που ζητούν από την "απλή" αμόλυβδη;(μιλάω για μέτρηση κατανάλωσης και απόδοσης - γνωρίζετε τίποτα από τεστ σε περιοδικά ή sites στο internet;)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Jazzmobile
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 13:11:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
theflame έγραψε: | Τελικά δεν έχω καταλάβει...
Όλες αυτές οι βενζίνες είναι ΟΚ από τον κατασκευαστή ή μπορει να δημιουργήσουν πρόβλημα; |
Έχω πάρει τηλέφωνο στην Peugeot και μου έχουν πει ότι μπορώ να βάλω οποιαδήποτε από αυτές τις βενζίνες άφοβα και χωρίς να κάνω κάποια ρύθμηση στον κινητήρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alatsat Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XS 1.6
Ένταξη: 28 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 11 Τόπος: Greece
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 13:58:02 Θέμα δημοσίευσης: ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SHELL |
|
|
Πιστεύω ότι τα δώρα που έχει η κάρτα SHELL είναι πολύ καλά και χρήσιμα και αν χρησιμοποιείτε την V POWER RACING 99+ (η οποία έμαθα ότι προσφέρει κοντά στα 103 οκτάνια) και σας δίνει Χ4 πόντους τότε γρήγορα θα εξοπλίσετε το αμάξι σας αλλά και το σπίτι σας.
Από καφετιέρες PHILIPS, BRAUN ράδιο-CD φορητά, ταξίδια μέχρι και εργαλεία για το αυτοκίνητο, αλλά και εκπτωτικά κουπόνια φαγητού.
Εγώ πάντως μετά από 30 γεμίσματα πήρα ένα πολύ καλό φορητό ψυγειάκι παραλίας και δύο θερμός που μου θα μου χρησιμεύσουν πολύ για αυτό το καλοκαίρι.
Αφού βάζω που βάζω SHELL γιατι να μην έχω και κάποιο παραπάνω όφελος;
LIVE FAST, DIE... (I DON'T THINK SO!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alatsat στις Τρι 09 Ιούλ 2002, 13:33:53, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Jazzmobile
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 14:49:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aυτό είναι κύριοι.
SHELL: Nτύνει, Στολίζει, Nοικοκυρεύει!!
Για να επιβεβαιώσω τον alatsat, όσους γνωστούς έχω και βάζουν SHELL έχουν όλοι την κάρτα και βέβαια πάνε για τα πιο μεγάλα δώρα, που όντως αξίζουν.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|