Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
adekastos (John) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 19:46:29 Θέμα δημοσίευσης: Ατύχημα και εγκατάλειψη |
|
|
Έκανα εγγραφή στο forum σας για το συγκεκριμένο λόγο.
Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε sticky topic.
Λοιπόν Κυριακή πρωί (κατα τις 6.00) και ένω επέστρεφα σπίτι ανεβαίνοντας για Κατεχακη (περιοχή Καισαριανή - Εθνικής Αντιστάσεως στο Ατλάντικ) μου πετάγεται απο δεξιά από ένα στενό, μαύρο Peugeot 206 παράνομα γι αυτόν αφού μόνο εγώ μπορούσα να κανω δεξια.
Φρενάρω απότομα και το κόβω λίγο αριστερά, συγκρουόμαστε και εγώ καβαλάω το μεσαίο κράσπεδο του δρόμου που μόλις ξεκίναγε σε εκείνο το σημείο με την δεξιά ρόδα, σταματώντας τελικά στο αντί8ετο ρεύμα.
Ο μάγκας με το 206 την κοπάνησε, το μόνο που συγκράτησα ήταν το ΖΖΥ της πινακίδας και αριθμους όπως 6,3, 9 αλλά χωρίς να έχω συγκρατήσει τη σωστή σειρά τους.
Αποτέλεσμα: Ευτυχώς εγώ από υγεία μια χαρά.
Το αμάξι ρόδα κατεστραμμένη, φτερό μπασμένο απο τη συγκρούση, γεφυρά από κάτω λίγο βαθουλωμένη και ενα πλαστικο που πατάει πάνω της σπασμένο.
Του ριξα μια ευθυγράμμιση και ήρθε στα ίσα του, ψαλίδι ευτυχώς ήταν εντάξει.
Και έρχομαι να αναρωτηθώ που επιτελους υπάρχει λίγος σεβασμός σε αυτήν την κοινωνία. Να πετάς το συνανθρώπό σου σε κράσπεδο στο αντίθετο ρεύμα, που θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί αν ήταν καμια κολώνα/δέντρο/κλπ και να φεύγεις.
Πραγματικά θέλω να βρεθεί ο τύπος (αν και όλοι μου λένε δύσκολο-αδύνατο) όχι τόσο για τις υλικές ζημιες ( 450 ευρω πάει που ρώτησα ) αλλά για τον παραπάνω συλλογισμό.
Sorry αν κουρασα. Γιαννης με ένα ταπεινό Corsa C 2004. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 20:06:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν εχεις κάνα δικό σου πωλητή σε αντιπροσωπία και εκείνος εχει κάνα μάγκα διεκπερωτή μπορεί να μάθει τον κάτοχο...
δυστυχώς οι δρόμοι έχουν καταντήσει τουλάχιστον μπουρδέλο σε αυτόν τον τομέα...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:00:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ νομίζω πως η τροχαία από τη στιγμή που γνωρίζεις κάποια στοιχεία της πινακίδας και το μοντέλο του αυτοκινήτου το βρίσκει άνετα. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
adekastos (John) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:55:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanks παιδιά. Εγώ νομίζω πως δεν ενδιαφέρεται καν με το θέμα η αστυνομία αφού δεν υπάρχουν και τραυματίες.
Η τροχαία που ήρθε εκείνη τη στιγμή μου είπε η ασφαλιστική αν κάνει τίποτα αφού δεν ξέρω ακριβώς το νούμερο.
Αλλά και η ασφαλιστική μου είπε ότι δε γίνεται να βρεθεί κάτι.
Σε ένα άλλο τμημα μου είπαν να απευθυνθώ σε υπουργείο μεταφορών σε κάποια διεύθυνση μπας και βρω καμια άκρη.
χαιρετισματα δηλαδή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 22:19:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από τη στιγμή που υπάρχει επαφή (εμπλοκή σε ατύχημα) κανονικά πρέπει να το ψάξουν.
Τώρα το πόσο απέχει το κανονικά με αυτό που γίνεται..
Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου.. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 09:18:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν 3 μερες στη Χιο,κοντα στον Ταξιαρχη καποιος παραβιασε ενα stop και χτυπησε ενα συνανθρωπο μας (τυχαινει να ειναι ξαδερφος μου) που επεβαινε σε μηχανακι και σηκωθηκε και εφυγε.........
Το παιδι εδω και 2 μερες βρισκεται στο 401.
Οποιο απο τα παιδια που βρισκονται εκει ακουσει τιποτα ας ενημερωσει, 6972733546 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Randy (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte
Ένταξη: 11 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 985 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:55:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολοι αυτοι θα πρεπει να πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..
ο πρωτος "κυριος" με το 206, να πεσει σε κρασπεδο κι αυτος και να πληρωσει οχι 450, αλλα 4450 ευρω.
ο δευτερος να τον κανουν πιτα, να βαλουν οπισθεν, μετα παλι πρωτη να τον ξανα περασουν και να τον εγκαταλειψουν αβοηθητο να ψοφησει στο δρομο. Μακαρι φιλε ο ξαεδρφος σου στο 401 να γινει καλα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|