PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορία για ΤΟ!!! ελλάτωμα της Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 20:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απορία για ΤΟ!!! ελλάτωμα της Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάζοντας τα περισσότερα post εδώ μέσα παρατηρείται ότι οι περισσότεροι κάτοχοι ενός αυτοκινήτου Peugeot έχουν τα παράπονά τους για το σύστημα μετάδοσης! Αυτά τα παράπονα πολλοί από μας τα έχουμε αναφέρει στα συνεργεία της Peugeot. Παρόλα αυτά στα περισσότερα μοντέλα της εξακολουθεί η Peugeot να τοποθετεί το ίδιο σασμάν. Δεν είναι κάπως περίεργο που εξακολουθεί να τοποθετεί αυτά τα "δύστροπα" σασμάν στα αμάξια της ενώ έχουν αναφερθεί τόσες πολλές παρατηρήσεις? Και αντί να τα αλλάξει (ή να τα βελτιστοποιήσει), έχετε πειραματιστεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να βρείτε λύση (και τη βρήκατε απ'ότι φαίνεται, ELF TRP τη λένε) με τη χρήση κάποιας καλής βαλβολίνης! Αν κάποιος, παλιός στα Γαλλικά κόλπα, το έχει μελετήσει διεξοδικά το θέμα ας καταθέσει την άποψή του.

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 21:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ εγώ αυτήν απορία έχω !
μιλούσα με τον τεχνικό κ αυτόν που έχει την αντιπροσωπεία !
κ εξέφρασα την απορία μου γιατί δεν έβαλαν το 6αρι στο rc κ το έβαλα στο 308 gt !
μου είπε ότι ίσως να θέλουν να το δοκιμάσουν πρώτα κ να το βάλουν στο rc αργότερα σε κάνα face lift

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 22:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ότι και να πούμε θα είναι λίγο! αυτό το συγχρονιζέ μεταξύ της 1ης και της 2ας αποτελεί το μειζον θέμα για πολλούς από μας! Αυτά τα γρατζουνίσματα πάντως δεν πρέπει να γδέρνουν τα γρανάζια! απλά ακούγονται! Η TRP θα κάνει το θαύμα της στο κιβώτιό μας! Pay homage at ELF

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 22:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι 1η-2α
γιατι μηπως η οπισθεν μπαινει ?

Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 22:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O lem-x24 ειπε οτι το ελαττωμα υπαρχει στα περισσοτερα μοντελα της peugeot. Ποια ειναι τελικα αυτα τα μοντελα που δεν εχουν αυτο το ελαττωμα; Μηπως τα 407 & 607;
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 09:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η όπισθεν και σε άλλες μάρκες αμαξιών έχει δυσκολίες κατά την εφαρμογή της. Μόνο κάποια γιαπωνέζικα (και κάποια ακριβά γερμανικά) έχουν συγχρονιζέ και στην όπισθεν(έτσι τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος μηχανικός). Αυτό το πρόβλημα πάντως με τη 1η και τη 2α το έχουν σίγουρα τα μοντέλα 206. 207 και 307. Αυτό που φοράει διαφορετικό σασμάν είναι το 308! Αυτό το είπαν στην αντιπροσωπεία όταν πήγα για σέρβις.

Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 11:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lem-x24 έγραψε:
Η όπισθεν και σε άλλες μάρκες αμαξιών έχει δυσκολίες κατά την εφαρμογή της. Μόνο κάποια γιαπωνέζικα (και κάποια ακριβά γερμανικά) έχουν συγχρονιζέ και στην όπισθεν(έτσι τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος μηχανικός). Αυτό το πρόβλημα πάντως με τη 1η και τη 2α το έχουν σίγουρα τα μοντέλα 206. 207 και 307. Αυτό που φοράει διαφορετικό σασμάν είναι το 308! Αυτό το είπαν στην αντιπροσωπεία όταν πήγα για σέρβις.

Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε στο 307 ουτε στο 206 Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 11:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
lem-x24 έγραψε:

φίλε δημήτρη δεν κάναμε λόγο για πρόβλημα! μια χαρά είναι τα σασμάν στην λειτουργία τους( ιδίως όταν οι αλλαγές γίνονται με σύνεση) απλά μιλάμε για κάποιο γρατζούνισμα που κάνει αραιά και που η 2α! το 95% εδώ μέσα που μιλάμε αυτό έχει να παρατηρήσει. βέβαια αυτό είναι και υποκειμενικό! αλλιώς μπορεί να καταλαβαίνω εγώ το σασμάν αλλιώς εσύ. για παράδειγμα, όταν έδωσα σε ένα φίλο μου το αμάξι να το πάμε μια βόλτα μου είπε ότι οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ μαλακές. δεν κατάλαβε γρατζουνίσματα ούτε σκαλώματα. εγώ πάλι κάποιες φορές νιώθω κάποιες ανωμαλίες! Anyway! θα ζήσουμε και με αυτές, αφού αγαπάμε τα πέζάκια μας! Show respect to ELF TRP

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 11:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εγώ είχα πρόβλημα στα 205/206/106/206 που είχα/έχω.

Ίσως να οφείλεται στο ότι αλλάζω ταχύτητες κρατώντας τον λεβιέ με την παλάμη και όχι με τον αγκώνα.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 12:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Ίσως να οφείλεται στο ότι αλλάζω ταχύτητες κρατώντας τον λεβιέ με την παλάμη και όχι με τον αγκώνα.

Eγω με το 106 ειχα ενα προβλημα οταν αλλαζα με αγκωνα αλλα με την παλαμη ηταν οκ Laughing οπως και κανενα προβλημα επισης με τα 2 406

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 14:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι εχω να πω οτι μετα απο 120000χλμ σχεδον
4 φορες κατω το σαζμαν απο διαφορες αιτιες μεχρι που στο τελος το εσπασα τελειως
απειρες αλλαγες βαλβολινες
διαφορες δοκιμες
κουικ σιφτ και αηδιες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΖΜΑΝ......

πως??? δε σας λεω ρωτατε το αργυρη και τη μαγικη του ντιζααααα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 23:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
4 φορες κατω το σαζμαν απο διαφορες αιτιες μεχρι που στο τελος το εσπασα τελειως
διαφορες δοκιμες
κουικ σιφτ και αηδιες

εσύ μάλλον παλεύεις με το σαζμάν... Laughing Laughing Laughing Θυμάμαι και άλλο ένα σου ποστ που κάτι είχες καβαλήσει....αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι...(μάλλον πεζοδρόμιο με φόρα)
Δοκιμαστής της πεζώ θα έπρεπε να γίνεις ... Δεν θα έβγαζε ποτέ καινούργιο μοντέλο στο δρόμο.... Laughing Laughing βολβέ μου σόρρυ αλλά μάλλον κανείς δεν οδηγάει το πεζώ του όπως εσύ !!!... Confused

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 23:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε με εχεις δει να ξεσαλωνω στα μεγαρα για αυτο εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου....αν με ειχες δει θα με εβριζες στα ισια. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 10:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά πάντως από την εμπειρία σας, μπορεί κάποιος να απαντήσει αν αυτά τα ψιλοσκαλώματα, ή τα γρατζουνίσματα φθείρουν το σασμαν? Στην πεζό μου είπαν όχι, αλλά θα ήθελα να ακούσω και μία δεύτερη άποψη. (μιλάω για φυσιολογική οδήγηση! Volvo εσένα πρέπει να σε τρέμει το αμαξάκι όταν μπαίνεις μέσα Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 10:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
διαφορες δοκιμες
κουικ σιφτ και αηδιες

Στα 135.000χλμ που είμαι τώρα, καταστρέφω αυτή την στιγμή τον 3ο δίσκο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έβγαλα off το πρώτο σασμάν μέσα σε 2 χρόνια στα 50.000χλμ Razz Ποιο είναι το τέλειο σασμάν; Δώσε τα φώτα σου παναγιωτάκη...

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 11:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι φαίνετε μόνο ο Steve έχει γυμναζμένες παλάμες λόγω 30ποντου Laughing Laughing
Οι ύπόλοιποι είμαστε κουλοί που οδηγάμε με τους αγκώνες. ΤΕΛΟΣ

2 φορες επισκευή σασμάν σε 106 και ήδη μία στο 207
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 12:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Από ότι φαίνετε μόνο ο Steve έχει γυμναζμένες παλάμες λόγω 30ποντου Laughing Laughing

2 φορες επισκευή σασμάν σε 106 και ήδη μία στο 207

Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 12:12:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Έεετσι έεετσι Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 12:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α καλά έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 13:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Επισης εισαι και πιο ομορφος απο εμας που αλλαζουμε με τον αγκωνα, πιο συμπαθητικος και πιο γλυκουλης ! αχου το ! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης