Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Nuntius (Γιάννης!!!) Νέος χρήστης

Peugeot 206
Ένταξη: 27 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 52
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 12:09:38 Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια με xsara, παιδιάααα |
|
|
Καλημέρα, αγαπητοί συνpeugάκηδες!!!
Nα ζητήσω παιδιά μια φορά ακόμη τα φώτα σας;;;
Ο κολλητός μου έχει xsara 1,6 του 2004 και τώρα έπιασε σχεδόν 80.000. Από καιρό άκουγε κάποιους θορύβους από το χώρο της μηχανής σαν να τρίβεται το λάστιχο στο θόλο και χτες του είπαν στην αντιπροσωπεία ότι μάλλον πάει για νέο σασμάν...ήτοι τουλάχιστον 680ευρώ.
Δυστυχώς εγώ ξέρω μόνο από Ιαπωνικά. Εσείς που το κατέχετε το γαλλικό στοιχείο, ξέρετε τι γίνεται με τα σασμάν αυτά; Μπορεί να είναι κάτι άλλο; Τιμούλες για μεταχειρισμένο να βρούμε; Από που;;;
Κάθε εμπόδιο για καλό!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 12:15:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολο να σου πούμε τι παίζει από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει πάθει.
Η τιμή που του είπαν δεν είναι για κιβώτιου τουλάχιστον καινούργιο ή για μεταχειρισμένο είναι ή αυτή είναι η τιμή για τα ανταλλακτικά και την εργασία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 12:39:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καινούριο δηλαδή κανονικά πόσο πάει φίλε με εργασία; Του κολλητού του είπαν 680 τουλάχιστον με εργασία μέσα και θα το κάνουν παραγγελία. Παίζει να εννοούν ανακατασκευασμένο; Φοβόμαστε μήπως είναι άλλη ζημιά και του φορτώνουν άλλα αντί άλλων. Και το περίεργο είναι ότι το αμάξι δεν το ζορίζει σε αλλαγές, κυρίως ταξίδια το δουλεύει και το προσέχει πολύ!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 12:45:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το καινούργιο έχει κοντά 2500ευρώ και το ανακατασκευής 1500.
Είναι ενδεικτικές τιμές αλλά σίγουρα δεν είναι κάτω από 1000ευρώ.
Μήπως η τιμή αυτή είναι για επισκευή του υπάρχον κιβωτίου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 13:35:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το περίεργο είναι ότι του είπαν ότι θα φέρουν καινούριο και θα το κάνουν και παραγγελία κιόλας. Λες να πέσει δούλεμα και να επισκευάσουν το υπάρχον; Αλλά είναι δυνατόν με τόσα λίγα λεφτά; Ξέρεις μήπως καμιά πόρτα για να ρωτήσουμε για μεταχειρισμένο;;;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 13:57:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν 3-4 χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς, μου χαν πει 1100 ευρώ για καινούριο σασμάν (χωρίς εργασία, μόνο το σασμάν!). Λέτε και αυτό να ήταν μουφιά; Τελικά είχα δώσει 280 για ένα τυχαίο απ τη Λιοσίων, το οποίο δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα (μην το ματιάξω!!!).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 14:08:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμάς κατά Λιοσίων να μας βλέπω δηλαδή. Του είπαν ότι θα τσεκάρουν και κάτι ρουλεμάν και αν δεν είναι αυτά το πρόβλημα πάει για νέο σασμάν, αλλά μου κάνει περίεργο, στα 4 χρόνια χωρίς ζόρισμα;;; Αν το πάρουμε από έξω, περαστικά τι να υπολογίζουμε;;;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|