PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Audi A3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 01:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Audi A3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως λεει και ο τιτλος audi A3,αυτο σκεφτομαι να παρω..
http://www.youtube.com/watch?v=WL2qlWg1j80&NR=1
Δεν ειναι ωραιο αυτοκινητο??Θελω να ακουσω γνωμες!!!!
Τι βελτιωσεις θα μπορουσα να του κανω?
Μιλαμε παντα για το audi a3 1800κιβικα turbo 150 αλογα το παλιο μοντελο,μεχρι 2005 αν δεν κανω λαθος... Confused

Το ραλλακι τρεχει τρεχει η μονη σωτηρια του οι στροφες, ηδωμεν το φως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 08:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχεις rallye απ ότι βλέπω τώρα... Μην περιμένεις να έχει την ίδια συμπεριφορά! Δεν λες, ωραίο αμάξι εμφανισιακά, μέσα-έξω, πολύ γκάζι, αλλά πριν την την στροφή θα τα πατάς καλά τα φρένα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 09:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πας σε ματαχειρα.
χτυπα s3 του 2002 me 225 αλογακια .4κινηση να το χαρεις.
τα βρισκεις με 18-19 .

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 10:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι το αμαξι και μια χαρα στριβει (για το χαρακτηρα του)... Ειναι ενα γρηγορο hatchback και οχι rallye, ουτε καν GT μπορω να πω!!!

Κλασσικο Audi, αποκομμενη αισθηση, ποιοτητα, καλο πατημα, τα κανει ολα καλα χωρις να ξεχωριζει πουθενα!!!

Απο βελτιωσεις αλλο τιποτα, ειδικα για αυτο το μοτερ (μενα απλο προγραμμα βελτιωνεις δραματικα δυναμη και ροπη)... Αναρτηση που χριζει αλλαγης με κατι πιο απολυτο, αν θες πιο αμεση συμπεριφορα...

Παντως, αυτο που λεει ο Phsyborg περι s3 ειναι πιο συμφερον!!! Παιρνεις κατι που δεν χρειαζεται καποια αμεση βελτιωση...

Υπολογισε αν παρεις ενα απλο Α3, ποσο θα σου βγει με τις βελτιωσεις που σκεφτεσαι και ποσο κανει ενα S3 (με "δωρο" την τετρακινηση)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 23:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω ετσι σκεφτηκα να παρω το παλιο το S3 2002 με καμια 18-19 το βρησκω οντος...
Ετσι με πιασε η τρελα και δεν μπορω να καταλαβω τι ειδα και με τρελανε τοσο πολυ!Εχω και τον κολητο μου να μου ριχνει με το Opc το Corsa και ειμαι ολο με πεσμενο ηθικο!
Δηλ το S3 δεν μπενει οπως μπενει το rallye?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 23:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαινει, αλλα οχι με την αισθηση που σου μεταδιδει ενα rallye...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 23:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα...αυτο ειναι καλο η κακο?

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 23:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ θα το κρίνεις αυτό. Razz Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 23:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστο και αυτο...αρα πρεπει να παρω κανενος φιλου και να το τσεκαρω..
Ελπιζω να μην ξενερωσω!

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 06:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιά χαρά στρίβει και μιά χαρά αμάξι είναι αλλά για να βρείς Γερμανικό με αίσθηση πρέπει η να έχει το λογότυπο Μ, ή να ξεκινάει από P.. και να τελειώνει σε sche.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 11:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συντηρηται ευκολα?Με την τετρακινηση δεν θα θελει παραπανω βενζινη?
Τα τουρμπο τι ζητανε συνηθως?Θελω να πω ποια ειναι τα γνωστα τους προβληματα?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 12:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loukas έγραψε:
Συντηρηται ευκολα?Με την τετρακινηση δεν θα θελει παραπανω βενζινη?
Τα τουρμπο τι ζητανε συνηθως?Θελω να πω ποια ειναι τα γνωστα τους προβληματα?

Επειδη θα ειναι μεταχειρισμενο, χρειαζεται να μαθεις αρκετα για τη χρηση και συντηρηση που του εκανε ο προκατοχος...

Η συντηρηση, γενικα, δεν ειναι κατι φοβερο, αλλα ειναι σαφως ακριβοτερη και σαν ανταλλακτικα και σαν εργασια (για εξουσιοδοτημενο) απο ενα peugeot... Τα μοτερ αυτα εχουν αποδειχθει πολυ καλα και ειναι και πολυφορεμενα, οποτε απο θεμα αξιοπιστιας ειναι οκ (εφοσον ομως ειχε σωστη συντηρηση το αυτοκινητο).

Με την τετρακινηση μπορει να τσιμπαει κατι παραπανω, αλλα οχι τοσο ωστε να ειναι ανασταλτικος παραγοντας αγορας.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 12:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα. Η συντήρησή του δεν έχει καμία μα καμία σχέση με ότι γνωρίζουμε και προσωπικά με τον μισθό μου(που είναι στο μέσο όρο) δεν θα έβγαινα με τπτ. Για πέρνα από μία AUDI και τα ξαναλέμε. Το αυτοκίνητο είναι τις τάξης των 40.000+€ άσχετα άν κάνει κοντα στα 20κ σαν μεταχείρα τώρα. Όπως λέει και ο πατέρας μου τα μεταξοτά βρακιά........τώρα αν το φυσάς το παραδάκι τότε προχώρα.

Μία διαπίστωση τώρα τελευταία έχω πετύχει αρκετά Subaru και τούς έχω ρίξει τρελό ξύλο, τα είχαν κάποιοι πιτσιρικάδες προφανός χωρίς καμία συντήρηση που τα πήραν κανα 15κ μεταχείρα αλλά που λεφτά για να το μαζέψουν. Κρίμα αλλά πλέον τα περισσότερα από αυτά σέρνονται, το κόστος για ένα rebuilt είναι απλά αλλού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 00:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω εν μερη μαζι σου Jim διοτι και τωρα που εχω το rallye δεν παω ποτε στην εταιρεια γτ ειναι κλεφτες...μονο για πραγματα τα οποια ξερω οτι δεν θα τα βρω αλλου..Αλλιως παω σε συνεργεια της γειτονιας...φιλους μου δηλ και μου κανουνε καλη δουλεια μπορω να πω...
Βεβαια το τουρμπο και ολο το σκηνικο θα ειναι πρωτη εμπειρια για μενα οποτε δεν ξερω τι καιει σε σχεση με το rallye τι σερβις θελει και ποσο περιπου θα ειναι το κοστος τους...
Α!!και δεν θα λεγα οτι το φυσαω το παραδακι πρωσορινα
20 ειμαι και βγαζω κανα 1κ το μηνα και καμια φορα και παραπανω αλλα ειμαι σε σπουδες...!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 02:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω οδηγήσει πολλές φορες το S3 και σε στροφές και σε ταξιδι, παντού(τυχαίνει να το είχε πολυ καλός μου φίλος) και επειδή είχα rallye,αν το έχεις βάλει καλά στο μυαλό σου για αγορά τότε το ΜΟΝΟ που έχεις να σκεφτείς είναι να βρείς ένα καλό S3 και το κόστος συντήρησής του!Αν λύσεις αυτά τα δύο τρέχα και πάρτο!!!!!!!!!Το αμάξι δεν έχει καμία μα καμία σχεση!!
Και σου λέω για τη συντήρησή του γιατι καίει αρκετά περισσότερο απτο rallye και τα σερβις που έχω δει σου πιάνουν το κ...ρακι πολύ καλά!!!!!

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 07:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε forum της Peugeot μιλάμε για S3.

Και μάλιστα από κάτοχο 106 rallye.

Ε τί να πω, τα έχουμε γα**σει όλα μου φαίνεται...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 15:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Σε forum της Peugeot μιλάμε για S3.

Και μάλιστα από κάτοχο 106 rallye.

Ε τί να πω, τα έχουμε γα**σει όλα μου φαίνεται...

Αυτό σε πείραξε εσένα????
Το ότι συγκρίνουμε το rallye με S3 σε αφήνει αδιάφορο???? Laughing Laughing Laughing

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 17:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!Δεν συγκρινω...απλα ζητω γνωμες για να καταλαβω τι περιπου παιζει....αυτο μονο!
Α!Steve το γενικο topic λεει το εξης '' Γενικες Συζητησεις περι αυτοκινητων''
αν δεν κανω λαθος...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 17:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

filos αγορασε απο κοινο μας γνωστο ενα s3 πριν 4 χρονια
ηταν το πρωτο με τα 210
το αμαξι ειχε 14000χλμ!!!2.5 ετων πραγματικα καινουργιο

και επειδη ηταν κολλητοι το πηρε πολυ φτηνα

στο πρωτο μηνα του εβγαλε τη μοναδα esp 1500eyro
το δευτερο μηνα τη μοναδα για παραθυρα κλειδαριες 800ευρω
στους 4 μηνες ηθελε συμπλεκτη τακακια σερβις

οταν εμαθε ποσο ειχαν γονατισε το σκοτωσε επιτοπου πριν αρχισει να φαινεται περισσοτερο η φθορα σε φρενα συμπλεκτη και το εκανε ανταλλαγη σε μαντρα με μχ-5....

οπως ειπε ο jim207 αν δεν εχεις το καταλληλο κωλο.........
Επιστροφή στην κορυφή
Loukas (Λουκάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 17:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα μαλιστα παω να φτιαξω τον ραλλο...με καλυψες πληρως!!!!
Μακρια απο εμας αυτα!!!εμεινα με το στομα ανοικτο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης