Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 11:06:00 Θέμα δημοσίευσης: 207 rc-λαμπακι μηχανης |
|
|
Χαιρετω τους εναπομειναντες η οσους δεν εχουν φυγει ακομα για διακοπες. Εγω γυρισα εχθες μετα απο 15 μερες και σημερα πηρα το rc μετα απο τοσες μερες ακινησιας που το ειχα σε parking και μολις γυρισα το κλειδι στην πρωτη σκαλα αναψαν ολα τα λαμπακια στο καντραν και εσβησαν μετα απο λιγο εκτος το λαμπακι της μηχανης στο αριστερο μερος του καντραν, εσβησε μολις γυρισα το κλειδι και εβαλα μπρος το μοτερ. μπορει να ακουγετε ηλιθιο (και ειναι ηλιθιο ) αλλα ετσι αναβε και δεν το ειχα προσεξει? δεν σβηνει μονο του οπως τα αλλα μετα απο λιγο αλλα πρεπει να ειτουργησω το μοτερ? εαν θελει καποιος ας τσεκαρει το δικο του και ας μου λυσει αυτην την τοσο μεγαλη απορια Ευχαριστω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zaf (Antonis) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack
Ένταξη: 18 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 12:10:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σβηνει οταν το βαλεις μπροστα. 
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 13:53:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οντως,σβηνει μετα απο 3 δευτερα αφου παρει μπροστα το αμαξι 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 16:27:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thank's Pug Brother's 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 17:01:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μετα απο 10 sec που βαλεις μπρωστα αν δεν σβησει τοτε να ανησυχεις....κ θελει σβησιμο κ οδικη βοηθεια...παντα ετσι το κανει εσυ δε το προσεξες...σου πηραν τα μυαλα οι διακοπες κ θα τα βλεπουν οι vwακηδες κ θα λενε εχουμε τετοια προβληματα κ μεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 21:04:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | μετα απο 10 sec που βαλεις μπρωστα αν δεν σβησει τοτε να ανησυχεις....κ θελει σβησιμο κ οδικη βοηθεια...παντα ετσι το κανει εσυ δε το προσεξες...σου πηραν τα μυαλα οι διακοπες κ θα τα βλεπουν οι vwακηδες κ θα λενε εχουμε τετοια προβληματα κ μεις  |
Εχεις δικιο ειμαι ακομα στην Σκοπελο να σου πω και το αλλο, πριν απο λιγο παω να φυγω και μου αναβει στο καντραν το τριγωνο με το θαυμαστικο και στην οθονη γραφει χαμηλη πιεση στο εμπρος δεξιο τροχο, σταματαω στο πρωτο βενζιναδικο ελεγχο πιεση, ολα μια χαρα. μπαινω γυριζω το κλειδι βγαζει μυνημα χαμηλη πιεση και στον αριστερο εμπρος τροχο και το τριγωνο με το θαυμαστικο συνεχεια αναμενο στο καντραν. πριν απο 5 λεπτα που βγηκα να το ξανατσεκαρω ηταν ολα οκ τι να πω μαλλον και το PUG ηθελε διακοπες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 21:54:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Γιάννη όλα αυτά τα έχω αντιμετωπίσει κι εγώ.Μη σ'ανησυχούν είναι απλά.Να'χεις στο νου σου τίποτα σφυρίγματα μην ακούσεις από τον ιμάντα δυναμό.Διάβασε το σχετικό τόπικ και θα καταλάβεις.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 22:19:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos68 έγραψε: | Φίλε Γιάννη όλα αυτά τα έχω αντιμετωπίσει κι εγώ.Μη σ'ανησυχούν είναι απλά.Να'χεις στο νου σου τίποτα σφυρίγματα μην ακούσεις από τον ιμάντα δυναμό.Διάβασε το σχετικό τόπικ και θα καταλάβεις.... |
Για λεγε για λεγε ποιο ειναι το σχετικο τοπικ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 22:22:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρίσκεται στο τόπικ για τις βλάβες και τα σχετικά.Θα ενημερωθείς πλήρως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 17:46:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν λες η πιεση ειναι ενταξει?γιατι εγω το πηγα στην λαιον γι αυτο κ μου βαλαν 38 psi κ το ρυθμισαν με το διαγνωστικο ...το θεμα ειναι οτι κ γω οταν εβαζα 38 δεν ειχα προβλημα...αλλα δεν ηθελα 38 ηθελα να μπορω να παιζω με 35-36 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 18:52:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | οταν λες η πιεση ειναι ενταξει?γιατι εγω το πηγα στην λαιον γι αυτο κ μου βαλαν 38 psi κ το ρυθμισαν με το διαγνωστικο ...το θεμα ειναι οτι κ γω οταν εβαζα 38 δεν ειχα προβλημα...αλλα δεν ηθελα 38 ηθελα να μπορω να παιζω με 35-36 |
Τελικα εχθες γυρισα τον διακοπτη και δεν μου εβγαλε το μυνημα και ετσι νομιζα οτι ολα ηταν οκ και το εσβησα ενω σημερα το πρωι ενω ημουν σε πορεια λιγο μετα το σπιτι μου μου το ξανα εβγαλε και πηγα και συμπληρωσα αερα(γυρω στα 38 και εγω) και σταματησε το μυνημα. εσυ τι εννοεις σου το ρυθμισαν με το διαγνωστικο?εγω μολις συμπληρωσα αερα εσβησε μονο του το μυνημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 20:01:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κ μενα ετσι εσβηνε κ οταν το πηγα μου παν στο βαλαμε στο διαγνωστικο κ βαλαμε κ αερα....
παω βενζιναδικο κ βλεπω 38 psi τωρα τι ειπαν κ τι καναν ενας θεος ξερει....αμην παντως στο 38 ποτε δεν μου βαραγε στο 34 με 35 βαραγε κ οταν εβαζα 36 τπτ ηθελε 38 για να σταματηση...οταν σταματαγε κ εβαζα 36 ηταν οκ για 1-2 μερες μετα παλι τα ιδια....εμενα ομως το 38 δεν μου αρεσει μου διχνει οτι γλυστραει πιο ευκολα σε στοφες απ οτι με 36
αυτο το σκηνικο εγινε τωρα με τις ζεστες μεχρι μαιο δεν ειχα προβλημα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|