PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

βελτίωση 106 rallye 2003
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

Ένταξη: 13 Φεβ 2017
Τόπος: Χαλκιδική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2017, 22:02:07    Θέμα δημοσίευσης: βελτίωση 106 rallye 2003 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,ως λιγο άσχετη με όλα που διαβάζω εδω θα ήθελα την γνωμη η και την βοήθεια σας σε ένα 106 που αγόρασα.Ειναι 1600 κβ. του 2003 με 165000 χιλ.και έιναι χωρίς άτυχημα.Γενικά ειμαι ευχάριστημενη αν και παλιό αλλά ήταν αποθήμενό..Τώρα εχω να διαθεσω καποια χρηματα για μηχανή ανάρτηση λάστιχα.Δεν θέλω τρελλα πραγματα αλλά να μπόρω να το κάνω πιο γρήγορο και πιο ομόρφο.βοήθεια Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2017, 09:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ηρθες Κυριακη!
Μηπως θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενη; Ας πουμε,τι χρηση κανεις στο αυτοκινητο,τι θα ηθελες να βελτιωσεις πιο πολυ καθως και ποσα χρηματα εχεις σκοπο να διαθεσεις Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2017, 21:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρηκα Very happy Χρήση στην πόλη αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους,έχουμε πολλούς εδω.Πιο συγκεκριμένα?να πηγαίνει πιο γρήγορα και να μπόρω να στριβω με ασφάλεια.και να ειναι και αξιόπιστο.μην μαφήσει στα λαγκαδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2017, 21:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από χρήματα μπόρω αρκετά αφού υπήρχαν για αγορά αλλού αυτοκινήτου που δεν έγινε.3 με 4000 τι κάνω?
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 01:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα καλό service με όλα τα υγρά-ιμάντες κλπ
Φτιάχνεις ότι γρατζουνιά (αν) έχει μετά ρίχνεις βάρος σε λάστιχα-μπροστινό σύστημα-άξονα πίσω-ανάρτηση-φρένα κλπ
Μετά σκούπα-εξάτμιση σασμάν (κοντό κορωνοπίνιο με αλλάγή ρουλεμάν κλπ)
Άλλη γνώμη μπορεί να είναι βελτίωση του κινητήρα αλλά προσωπικά θα το έκανα στο τέλος
Καλό θα είναι να μην αναφέρεις πόσα χρήματα διαθέτεις..

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 16:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ,αλλά από γρατσουνιες κτλ έχει ελάχιστες.οκ διαβάζω εδω ότι μπόρω για να μορφωθω Rolling eyes αλλά γιατί τελευταία η μηχανή?σερβις κάνω κανονικα και ότι χρειαστεί το αλλάζω.εξάλλου πιο γρήγορο το θέλω
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 18:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με το Νικο! Για να δεις αρκετη διαφορα ως προς τις επιδοσεις,αρκει αρχικα ενα κορωνοπηνιο 14/60(μαζι με ολικη ανακατασκευη κιβωτιου),μια σκουπα και μια ελευθερη εξατμιση μετα το διχαλο! Ολα αυτα υπολογιζε γυρω στα 800-900 ευρω! Βαλε αυτα και μολις το συνηθισεις προχωρας σε εκκεντροφορους,φλαντζα,προγραμμα κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 22:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο για τις ταχύτητες δεν το ήξερα...που θα πάει θα μαθω.Αν γινει αυτό και η ανάρτηση μηχανικα γιατί να μην προχωρησω?εξωτερικό και εσωτερικα τόχω περιποιημενο... Wink διαβαζω γενικά και προσπαθώ να μαθω και βοηθατε πολύ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 22:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κερδισεις πολυ με αυτα που σου λεμε και για μεγαλο διαστημα θα σου κανει τα κεφια! Πρεπει να κανεις αργα βηματα γιατι αν τα κανεις ολα μαζεμενα θα βαρεθεις γρηγορα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2017, 23:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποτι διαβασα αυτή η αλλαγή με το κορωνοπηνιο δυσκολεύει τα ταξίδια η κάνω λάθος?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 08:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαθε να το οδηγας,εξασφαλισε οτι ειναι αρτιο απο αναρτηση,λαστιχα και πισω αξονα,και μετα ασχολησου με το μοτερ.
Το μοτερ εκει θα ειναι,δεν θα φυγει...
Αλλά αν δεν ειναι σωστο απο αναρτηση και αξονα-λαστιχα,τοτε οι πιθανοτητες ειναι οτι θα φυγει η καροτσα Laughing και μετα οσο καλο μοτερ και να εχεις,στο σαλονι δεν προκειται να σου αρεσει και πολυ ως τραπεζακι... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 10:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μαθε να το οδηγας,εξασφαλισε οτι ειναι αρτιο απο αναρτηση,λαστιχα και πισω αξονα,και μετα ασχολησου με το μοτερ.
Το μοτερ εκει θα ειναι,δεν θα φυγει...
Αλλά αν δεν ειναι σωστο απο αναρτηση και αξονα-λαστιχα,τοτε οι πιθανοτητες ειναι οτι θα φυγει η καροτσα Laughing και μετα οσο καλο μοτερ και να εχεις,στο σαλονι δεν προκειται να σου αρεσει και πολυ ως τραπεζακι... Confused

+1

επίσης εμένα και με τα εργοστασιακα 120τοσα αλογα που εχει μια χαρα μου φαινεται για να διασκεδαζει καποιος

Κική πόσο πιο γρήγορο το έχεις φανταστεί να το κάνεις? -- ας πούμε σαν πιο αμαξι που τυχον έχεις οδηγησει? --- ρωταω για να καταλαβω τι εχεις στο μυαλο σου.

εκτός και αν απλα θες να το κανεις πιο γρυγορο απ οτι ειναι "ετσι για να γουσταρεις" και για την χαρα και εμπειρια της βελτίωσης, οπότε δεκτό.

επισης τι ειναι αυτο που τωρα οπως ειναι "σε χαλαει"?

νοιωθεις ξερω γω οτι πατας το γκαζι για μια προσπεραση με 2α ή με 3η ή 4η ταχύτητα (και στις ποσες rpm) και αργει να επιταχύνει?

ή ας πούμε πάει μέχρι 210km/h (στο κοντερ) και θες να το κανεις να πάει με 240km/h?

ή ας πουμε πας να ξεκινησεις απο στάση σε ενα φαναρι και σπινιαρει αντι να επιταχυνει?

ναι ξερω πολλές ερωτήσεις αλλα η απαντηση σε μια ερωτηση "θελω να το κανω πιο γρηγορο δεν ειναι απλή.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 12:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε μηπως μας τρολλαρεις λεω εγω και αντι για "κικη" εισαι ο καγκουρας ο Κυριακος που πηρε το rallye και θελει να το κανιβαλισει και αυτο οπως εκανε με το παπι?? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 17:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ούτε ο Κυριάκος ειμαι ούτε ειχα πότε παπι Cool Cool και δεν διαθέτω τόσα χρήματα για κάνιβάλισμο.
Αυτοκινητα που οδηγώ χρόνια ένα punto 1400 sporting και ένα Audi 1.6 που υπάρχουν στην οικογένεια.Δεν μ ενδιαφέρει η τελικη το 200 και πάνω γιατι δεν πρόκειται πότε να παω τόσο.Απλά θέλω επιτάχυνση αλλά οχι απαραίτητα από στάση.Τι δεν θέλω?να με κολανε και να πουλάνε μαγκια κάποιο\εις με ακριβότερα αυτ.ενω ξέρω τι μπορει να κάνει το 106.οχι δεν ειμαι τρελή ούτε μαγκακι,απλά κάνω αρκετά χιλιόμετρα καθημερινα και λόγω περιοχής βλεπω πολλά.τωρα όσο αφορά την βελτιωση,σκυλια γατια δεν εχω μαρέσει το αυτοκινητο,κολησα και το μκρόβιο κάποτε και όπως ειπα και στην αρχή το εχω αποθήμενό.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 18:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kiki έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ούτε ο Κυριάκος ειμαι ούτε ειχα πότε παπι Cool Cool και δεν διαθέτω τόσα χρήματα για κάνιβάλισμο.
Αυτοκινητα που οδηγώ χρόνια ένα punto 1400 sporting και ένα Audi 1.6 που υπάρχουν στην οικογένεια.Δεν μ ενδιαφέρει η τελικη το 200 και πάνω γιατι δεν πρόκειται πότε να παω τόσο.Απλά θέλω επιτάχυνση αλλά οχι απαραίτητα από στάση.Τι δεν θέλω?να με κολανε και να πουλάνε μαγκια κάποιο\εις με ακριβότερα αυτ.ενω ξέρω τι μπορει να κάνει το 106.οχι δεν ειμαι τρελή ούτε μαγκακι,απλά κάνω αρκετά χιλιόμετρα καθημερινα και λόγω περιοχής βλεπω πολλά.τωρα όσο αφορά την βελτιωση,σκυλια γατια δεν εχω μαρέσει το αυτοκινητο,κολησα και το μκρόβιο κάποτε και όπως ειπα και στην αρχή το εχω αποθήμενό.

Συγγνωμη αλλα οπως το θετεις
1) το rallye μια χαρα φονεας γιγαντων ειναι
2)παντα θα υπαρχει ενας πιο γρηγορος απο σενα

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 19:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα πολυ στο κυρηγμα παει η κουβεντα

Ξεκινα με κωρονοπηνιο και φπε οπως σου παν τα παιδια και αν δε σε ικανοποιει εδω ειμαστε για ακομα μεγαλυτερες ιπποδυναμεις Wink
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2017, 19:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Ρε παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα πολυ στο κυρηγμα παει η κουβεντα

Ξεκινα με κωρονοπηνιο και φπε οπως σου παν τα παιδια και αν δε σε ικανοποιει εδω ειμαστε για ακομα μεγαλυτερες ιπποδυναμεις Wink

+1

Κικη,σωστα διαβασες,οντως το κοντυτερο κ/π στο ταξιδι επιδεινωνει ελαφρως την κατασταση,αλλα σε συνδιασμο με μακρυτερη 5η θα ταξιδευεις πολυ ανετα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Kiki (Kiriaki)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1600 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2017, 22:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα στον μηχανικό που το παω για σερβις και όταν άρχισα να του λέω για αλλαγή στο κορωνοπηνιο μονο που δεν μ εβρισε..βοήθεια...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2017, 19:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σου ειπε δηλαδη;

Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2017, 21:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπορούσες να βάλεις ένα τετραπετάλουδο από μοτοσυκλέτα και μια πιο ελεύθερη εξάτμιση, και κάνεις επαναπρογραμματισμό σε ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί (περισσότερος θόρυβος, αλλά απόλυτα αξιόπιστο και πορωτικό και δίνει γεμάτες καμπύλες ροπής και ισχύος)

Το κοντό κορωνοπήνιο σίγουρα θα βελτιώσει την κατάσταση αλλά ξεχνάς το ταξίδι επάνω από τα 120χαω αν ΄δεν μπορείς να αλλάξεις την 5η.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης