PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβληματισμός 308 ή Mitsubishi Lancer

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2008, 22:55:16    Θέμα δημοσίευσης: Προβληματισμός 308 ή Mitsubishi Lancer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα

Θα ηθελα την βοηθεια σας ειμαι στο διλλημα για αγορα μεταξύ 308 και Lancer. Απο θεμα τιμης και τα δυο ειναι στα ιδια επίπεδα, τωρ απο εξοπλισμο τα εχουν ολα απλα το LAncer συγκεκριμενα αυτο που θελω ειναι το intense το οποιο προσφερει πιο σπορ εξοπλισμο και πιο σππορ εμφανισει απο το πεζό με 18 ζαντες, μπαρα θολων, αεροδυναμικα βοηθηματα. Τωρα απο κινητηρα του Lancer einai 1800 143 αλογα ενω εδω στο 308 ειναι 150 αλογα με πολυ καλυτερες επιδοσεις βεβαια ειναι τουρμπο κινητηρας κατι το οποιο δε μου αρεσει.
Αυτο που με δυσκολευει να διαλέξω ειναι οτι δεν μπορω μετα απο τοσα χρονια να γυρίσω απο Γαλλος σε Ιαπωνα δεν μου καθεται καλα.
Το 308 το φοβαμαι απο θεμα τι προβληματα θα εμφανισει, οπως εγινε και με το 307.
Επισης απο τι εχω διαβασει σε περιοδικά ειναι η αισθηση των ταχυτητων κατι το οποιο με προβληματισε αρκετα στο 307 δενεχει λυθει ουτε στο 308.
Δε ξερω κραταω τις επιφυλαξεις μοτ για την αξιπιστια του 308.
Εαν καποιος μπορει να βοηθησει με επειχιρήματα ας με βοηθησει σαφως η επιλόγη ειναι δυσκολη.

ευχαριστω περιμένω σχολια

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2008, 23:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μίτσου, ειδικά με τον συνδυασμό 18αρας με μαλακή ανάρτηση είναι κάπως στον δρόμο. Εμένα με ξενέρωσε αφάνταστα. Τέσπα, οδήγησέ τα και τα 2 και κρίνε αναλόγως. Για τα δικά μου τα γούστα, το μόνο πλεονέκτημα του λανσερ είναι η εγγύηση και η αξιοπιστία της εταιρίας. Κατά τα άλλα, 308 με τα χίλια. Έχεις και την έκπτωση ως κάτοχος 307, βουρ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2008, 23:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τη μια λενε : Mitsubishi? πρωσεχε μην σου σβησει!

Και απο την αλλη : Παρε skoda να σκουντας και Peugeot να περπατας!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οτι και να σου πουμε η αποφαση πρεπει να ειναι καθαρα δικη σου!
Αν παρεις καποιο και μετα δεν σου αρεσει δεν το ενα δεν το αλλο θα σου μπαινει και η ιδεα στο μυαλο οτι δεν επρεπε να μας ειχες ακουσει και τετοια!

Οποτε συγκρινετα δες τι θες και αποφασιζεις ΜΟΝΟΣ σου!

Οτι και να σου πουνε δες το καθαρα σαν γνωμες! Wink

Εγω παντως δεν ξερω ποιο να σου προτεινω! Confused Crying or Very sad

ΥΣ:Βαλε και καμια φοτο απο τη μιτσουμπα!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 02:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε ιαπονα φιλοσ δε σπαη δε χαλαη εχισ κε το κεφαλη σου ισιχο

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 06:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το καλύτερο αμάξι του κόσμου να είναι, και να αντέχει χίλια χρόνια δεν μπλέκω με το Σαρακάκη ποτέ ξανά........ουστ φτου φτου είπα και το όνομά του πάω να πλήνω το στόμα μου.

Πόσο λέτε να έχει το μαμά φιλτροκούτι από S2000.--->1500€ Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 13:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Πόσο λέτε να έχει το μαμά φιλτροκούτι από S2000.--->1500€ Shocked

Αυτο λες εσυ...το οτι σου χρεωνει το αυτοκολλητο του 12 ευρω το ηξερες???

Πηγε ο πατερας μου να παρει γιατι αυτο που ειχε χαλασε στο civic και του ειπε τοσο κανει το χρεωνουμε σαν ανταλλακτικο....

Και γω απο δω και στο εξης θα χρεωνω τις καρτες μου... Evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 13:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρεις δισκοπλακες για τη μηχανη 850 ευρω ΧΩΡΙΣ το ΦΠΑ!

Ελεος Evil Evil Evil

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 13:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....και χρειάζομαι δισκοπλακες για το crm... Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 13:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kανένα νεφρό σας περισσεύει; Shocked Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 14:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Kανένα νεφρό σας περισσεύει; Shocked Laughing

Μπα πουλησα το ενα να παρω τα μπουζι!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 16:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μεταξωτα βρακια θελουν και αναλογους κωλους...

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 16:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
τα μεταξωτα βρακια θελουν και αναλογους κωλους...

Δεν θελω βρακι δισκοπλακες θελω!

Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης