Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:01:30 Θέμα δημοσίευσης: 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια.. |
|
|
Θα περιγραψω την εμπειρια μου..
207cc 120hp 15,500 χλμ ψαχνω τα συνεργεια για να κανω τον πρωτο ετησιο service..
Θα πω τα πραγματα με το ονομα τους και οπως εχουν γιατι εχω γινει εξω φρενων...
Lion Ηεllas... Λαδια και οτι λεει ο κατασκευαστης 160 ευρω..(δεν δεχεται να βαλει τα λαδια δικα μου..πολιτικη της εταιρειας λεει..)
Γκαλλο-Τριανταφυλλου οε... 180 ευρω οτι λεει ο κατασκευαστης (επισης δεν δεχεται τα λαδια μου λογω πολιτικης λεει..)
Τριτος και χειροτερος..
Κονδωρ..οπου απο εκει εχω παρει και το αμαξι και το εχω παει για διαφορα αλλα...
240-250 ευρω λεει...θα τρελλαθωωω....ομως εχει και το καλο του..Επιτελους δεχεται τα λαδια μου και παει η τιμη στα 140-150,χαχαχα!!!!!
Ρωταω γιατι τοση διαφορα απο την lion και μου λεει δεν εχουμε διαφορα ακολουθουμε ακριβως τις ιδιες τιμες..χαχαχα!!!!
Τελικα μιλαω με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου λεει θα επικοινωνησω με lion μηπως εχουμε κανει καποιο λαθος και θα σας ενημερωσουμε..
Επικοινωνω και με το τμημα παραπονων της lion..Ο υπευθυνος εκει..καποιος κυριος Σπυλιωτακης θεωρησε ως σωστο να μου πει κυριε ετσι ειναι τα πραγματα πηγαινετε εκει που σας συμφερει..χαχαχα!!!
Για πειτε μου λοιπον τι πρεπει να κανω εγω???..το μονο που μου ερχεται στο μυαλλο να παω να το πουλησω και να ησυχασω..Δεν εχω συναντησει χειροτερη αντιπροσωπεια στη ζωη μου...
Πηγαινα το ιβιζακι στον Μακρη..Ημουν πανω απο το αμαξι, οπου τωρα απαγορευεται..ηταν ανοιχτος μεχρι το βραδυ, peugeot κλεινει στις 4..το τεσταρε μετα το τελος του service ο ιδιος ο Μακρης και στο παρεδειδε μετα..
Δεν εχω υπαρξει ξανα τοσο απογοητευμενος..νιωθω τρελλη κοροιδια που με κοπο εδωσα 22,000 να παρω ενα αμαξι..
Υ.Γ Ασχετο αλλα ο κονδωρας μου ειπε οτι ολοι οι κινητηρες bmw-peugeot πρεπει να φορανε 5w-30 λαδια..!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:25:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθει |
|
|
Puzzle έγραψε: |
Lion Ηεllas... πολιτικη της εταιρειας λεει..
peugeot κλεινει στις 4.. |
για το πρωτο υπαρχει συμφωνιτικο με την σελλ
οσο για το δευτερο..εσυ δουλευεις 16 ωρο;;
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:30:03 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθει |
|
|
nickzotos έγραψε: | Puzzle έγραψε: |
Lion Ηεllas... πολιτικη της εταιρειας λεει..
peugeot κλεινει στις 4.. |
για το πρωτο υπαρχει συμφωνιτικο με την σελλ
οσο για το δευτερο..εσυ δουλευεις 16 ωρο;; |
Αν υπαρχει συμφωνητικο τοτε ο κονδωρας και πολλα αλλα οπως λενε τα παιδια γιατι δεχονται να σου βαλουν τα λαδια σου?
Ισως να μην καθομαι 16ωρο αλλα σιγουρα καθομαι παραπανω αν χρειαστει..Δευτερον δεν εχω μαγαζι δικο μου..Τριτον γι αυτο ο Μακρης ειναι δεκαετιες μπροστα σαν service..Βαζεις 2 βαρδιες και εξυπηρετεις και τον κοσμο που δεν μπορει να φευγει τα πρωινα απο τη δουλεια του..
Δεν μου εξηγησες ομως γιατι ο Κονδωρας που εχω παρει και το αμαξι και λεει οτι ακολουθει την ιδια στρατηγικη και τιμοκαταλογο με lion με χρεωνει 100 ευρω παραπανω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:43:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα
οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω..
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nick207 (NΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:48:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Ετσι είναι τα πράγματα ακριβώς.Ο καθένας κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει ΕΛΕΟΣ!!! Απορώ πως ορισμένοι άνθρωποι κατέχουν θέσεις κλειδιά κατά τη γνώμη μου και ποιοι τους τις αναθέτουν χωρίς να τις αξίζουν και να μπορούν να τις υποστηρίξουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:50:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickzotos έγραψε: | δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα
οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω.. |
Τεσπα δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα ιδιαιτερα περι ωρων κτλ..
ουτε θα ανοιξουμε θεμα περι σωστης λειτουργειας συνεργειων κτλ..
εμενα αλλο με απασχολει..η κοροιδια περι τιμων...
Τελικα ρε παιδια τι ισχυει..ποσο θα πρεπει να πληρωσω? και τι γινεται τελικα με τα λαδια? Γιατι αλλοι δεχονται να στα αλλαξουν και αλλοι οχι?
Μπορεις καποιος απο τους admin που εχουν γνωσεις και γνωριμιες να με ενημερωσουν.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:55:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nick207 έγραψε: | ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Ετσι είναι τα πράγματα ακριβώς.Ο καθένας κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει ΕΛΕΟΣ!!! Απορώ πως ορισμένοι άνθρωποι κατέχουν θέσεις κλειδιά κατά τη γνώμη μου και ποιοι τους τις αναθέτουν χωρίς να τις αξίζουν και να μπορούν να τις υποστηρίξουν. |
Προσωπικα με τρελλανε ο υπευθυνος παραπονων της Lion.. Η δηλωση του..''ετσι ειναι τα πραγματα..πηγαιντε εκει που σας συμφερει''..
Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα...
Δηλαδη 250 ευρω για λαδια φιλτρο και φιλτρο καμπινας..Ελεοςςς!!!!
Υπαρχει τελικα καποιο συνεργειο που να δεχεται τα λαδια μου και οι τιμες του να ειναι κανονικες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 12:02:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και τεταρτη γνωμη..
Αγναντης στην Ηρακλειου..
200-210 ευρω, 65 ευρω χωρις ΦΠA τα εργατικα..παιρνει τα λαδια μου...οποτε θα πληρωσω περιπου 100-120 ευρω..
Παρε λαεεεε να εχεις....
Peugeot διαλεγεις και παιρνεις...!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos 206 (Πάνος) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)
Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:44:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό που ανέφερες για τον κόνδωρα δεν το περίμενα με τίποτα,όσο για το ωράριο των service θα προτιμούσα και εγώ να πηγαίνω χαλαρά μετά την δουλειά μου να αφήνω το αμάξι και όχι να χάνω την ώρα μου το πρωί.
Puzzle,κάτι που δεν έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι πεζάκιδες είναι οτι κανένας κόνδωρας και κανένας Αγναντής δεν χτύπησαν την πόρτα της μαμας εταιρίας στην Γαλλία για να γίνουν αντιπρόσωποι,απλά πέρνουν μια έγκριση και κρίνοντας απο τα παραπάνω οι τιμές βγαίνουν στον καταναλωτή μη υπολογίζοντας ούτε μαμα εταιρία ούτε lion!
Υ.Γ οι παραπάνω αντιπροσωποίες θα μπορούσαν να ήταν εξουσιοδοτημένα service opel ή toyota,το οτι γράφουν peugeot στην επιγραφή τους δεν σημαίνει οτι έκαναν και κανένα τρελό σεμινάριο στην Γαλλία!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:56:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως ο ενας λεει εργασια σερβις και ο αλλος λεει εργασια για αλλαγη μονο λαδιων??
το σερβις παντος η εργασια του ειναι σιγουρα πανω απο 100ευρω συνολο οπου και να πας!
λαδια οντως ΜΟΝΟ 5-30
και μη φυγεις απο σελ ή τοταλ που προτεινει ο κατασκευαστης! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:57:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι ακριβώς έτσι παιδιά...
Οι τιμές βγαίνουν σύμφωνα με το ΔΙΕΘΝΕΣ πρόγραμμα της Peugeot.
Δεν βγάζει τιμές ο κάθε Χ Ψ αντιπρόσωπος.
Μάλιστα στον Κόνδωρ, ισχύει και έκπτωση στα επίσημα μέλη του Συλλόγου.
Υπάρχει λοιπόν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που λέει Service Τάδε = τόσα. Μάλλον το κόβω για λάθος "πωλητών" και όχι αντιπροσωπείας. 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 17:54:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνησω με τον Τασο. Οι τιμες (στη Peugeot και παντου) βγαινουν ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ απο το εργοστασιο.
Δηλαδη σου λει, πχ. η αλλαγη ψαλιδιου ειναι Χ ΕΡΓΑΤΟ-ΩΡΕΣ. Απο εκει και περα η εργατο-ωρα στην Ελλαδα χρεωνεται Υ, οποτε βγαινει το αποτελεσμα (Χ * Υ).
Βεβαια απο αντιπροσωπια σε αντιποροσωπια παιζουν διαφορες στις τιμες των εργατο-ωρων καθως και των ανταλακτικων, αλλα η διαφορες ειναι πραγματικες μικρες. Οχι παντως αρκτες για να δικαιολογησουν αυτα που εχουν αναφερθει παραπανω....
Το σκινηκο με το λαδι ειναι κλασσικο γιατι απο κατι τετοια (υγρα φρενων/τζαμιων, παραφλου κτλ) βγαζουν ΚΕΡΔΟΣ. Οταν στο εμποριο τα λαδια εχουν 40-45 ευρω και αυτοι στα χρεωνουν 60, αυτο σημαινει κερδος 15-20 ευρω στη καθε αλλαγη...
Υπαρχει και απλη λυση, οι εργασιες που ΠΡΕΠΕΙ να γινουν στα 15.000χλμ ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ. Οποτε οπου παιρνεις τηλ, ρωτας ΠΟΙΕΣ ακριβως εργασιες γινονται και ποσο ΧΡΕΟΝΩΝΤΑΙ. Οποιος τελικα σου φανει πιο ειληκρινης, πηγεναι σ'αυτον...
Πληροφοριακα παντως, στα 15.000χλμ το αμαξι θελει μονο λαδια και αντε κανα συμπληρωμα σε παραφλου. Βεβαια κανουν και τον τυπικο "οπτικο ελεγχο", ισως εκει ο καθενας χρεωνει οτι θελει ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 19:42:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα... |
Το ξέρεις και μόνος σου ότι θα τους κλάσεις μια μάντρα, μαζί με το μαντρότοιχο, ίσως να πάρει μια ψιλή και το μαντρόσκυλο αν είναι εκεί κοντά. Οπότε καλό είναι να μην τα γράφεις πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις, ή και που να τα κάνεις, δεν θα πιάσουν τόπο
Εν πάσει περιπτώσει.
Τα είχα γράψει και εδώ τα περί Service, αν θέλετε ρίξτε τα μια ματιά.
Στο servicebox, φαίνεται στα εργατικά ο κωδικός για την εργασία του κάθε μοντέλου, οπότε η τιμολόγηση είναι από τα κεντρικά. Και όχι Ελλάδας, αλλά Γαλλίας όπως ανέφερε ο Πρόεδρας.
Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ, και όπως ανέφερε και ο Πρόεδρας, στα ανταλλακτικά που θα αγοραστούν από τον ίδιο τον Κόνδωρα, τα επίσημα μέλη έχουν και έκπτωση.
Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια τιμολόγηση στα ανταλλακτικά, πανελλαδικώς, και όχι με καπέλο από 10-15% σε κάθε ανταλλακτικό.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 06:02:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως να δωσεις το αυτοκινητο επειδη δεν εισαι ικανοποιημενος με την εξυπηρετηση ειναι καθ ολα κουφο...Και γενικα το οτι πριν ειχες μπλεξει με καλο συνεργειο δεν σημαινει κατι...Εξαλλου υπαρχει και το εξουσιοδωτημενο service σε πιο μικρα σχετικα μαγαζια...το δικο μου απο τοτε που αγοραστηκε το 2003 μια φορα πηγε αντιπροσωπια και αυτο γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση....
Για δες και γαι τπτ τετοιο...Αποσο ξερω δεν χαμνεις την εγγυηση αμα πας σε εξουσιοδοτημενο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos 206 (Πάνος) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)
Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 07:31:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="Steve"] Puzzle έγραψε: |
Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια τιμολόγηση στα ανταλλακτικά, πανελλαδικώς, και όχι με καπέλο από 10-15% σε κάθε ανταλλακτικό. |
+1
συμφωνώ σε αυτό,αλλιώς δεν θα υπήρχε τέτοια ασυμφωνία τιμών απο όλους μας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:21:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το οτι ανεφερα να δωσω το αμαξι ενταξει ρε παιδια ειναι πανω στα νευρα σου..
οταν ακους τετοιες διαφορες γινεσαι εξω φρενων και πιστευω δικαιολογημενα..
Εχω παρει το αμαξακι μου απο περσι τον αυγουστο..επισκεπτομαι μονο κονδωρα και παει να κοπανησει εμενα?ε οχι, δεν το δεχομαι..
Ασε που μεσα σε ενα χρονο εχω αναγκαστει να επισκεπτω το συνεργειο 7 φορες..2 φορες προβλημα με ταχυτητες,κατεβασμα σασμαν,μετα ξανα πισω γιατι ενα πλαστικο στα ποδια του οδηγου δεν το ειχαν κουμπωσει και ειχε σπασει μια βιδα, μετα 2 φορες για το συναγερμο, μια για τα παραθυρα..ε βαρεθηκα ο ερημος..
Ενημερωση απο κονδωρα..Με πηρε τηλ εχτες το μεσημερι ο υπευθυνος του συνεργειου..πολυ συζητησιμος ανθρωπος..μου ειπε οτι τα εβαλε κατω ενα ενα με τη laion και βγαινει περιπου στα 185 ευρω..λεει οτι το 240 που μου ειπαν ειναι πολυ χονδρικη τιμη αν θελει και αλλες αλλαγες..τωρα τι να πω..
και επισης οτι αυτοι απο μονοι τους αποφασιζουν και αλλαζουν αλλο ενα φιλτρο που εχει περιπου 15 ευρω..
αρα ξαφνικα Κονδωρα παμε συνολο 200-210..και μου ειπε οτι αν παω τα λαδια μου μειον περιπου 100 ευρω..
Μενει σημερα να παρω παλι laion να δω τι θα μου πουν τελικη τιμη..Γιατι αν ισχυει τα 160 που μου ειχαν πει παλι μιλαμε για μια σεβαστη διαφορα..
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ τη βοηθεια σας και κατανοηστε οτι καμια φορα πανω στα νευρα μας λεμε καμια κουβεντα παραπανω..
Αληθεια με ποιο τροπο μπορω να γινω μελος?Πρεπει να ερθω καπου?
Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:29:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:39:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | το οτι ανεφερα να δωσω το αμαξι ενταξει ρε παιδια ειναι πανω στα νευρα σου..
οταν ακους τετοιες διαφορες γινεσαι εξω φρενων και πιστευω δικαιολογημενα..
Εχω παρει το αμαξακι μου απο περσι τον αυγουστο..επισκεπτομαι μονο κονδωρα και παει να κοπανησει εμενα?ε οχι, δεν το δεχομαι..
Ασε που μεσα σε ενα χρονο εχω αναγκαστει να επισκεπτω το συνεργειο 7 φορες..2 φορες προβλημα με ταχυτητες,κατεβασμα σασμαν,μετα ξανα πισω γιατι ενα πλαστικο στα ποδια του οδηγου δεν το ειχαν κουμπωσει και ειχε σπασει μια βιδα, μετα 2 φορες για το συναγερμο, μια για τα παραθυρα..ε βαρεθηκα ο ερημος..
Ενημερωση απο κονδωρα..Με πηρε τηλ εχτες το μεσημερι ο υπευθυνος του συνεργειου..πολυ συζητησιμος ανθρωπος..μου ειπε οτι τα εβαλε κατω ενα ενα με τη laion και βγαινει περιπου στα 185 ευρω..λεει οτι το 240 που μου ειπαν ειναι πολυ χονδρικη τιμη αν θελει και αλλες αλλαγες..τωρα τι να πω..
και επισης οτι αυτοι απο μονοι τους αποφασιζουν και αλλαζουν αλλο ενα φιλτρο που εχει περιπου 15 ευρω..
αρα ξαφνικα Κονδωρα παμε συνολο 200-210..και μου ειπε οτι αν παω τα λαδια μου μειον περιπου 100 ευρω..
Μενει σημερα να παρω παλι laion να δω τι θα μου πουν τελικη τιμη..Γιατι αν ισχυει τα 160 που μου ειχαν πει παλι μιλαμε για μια σεβαστη διαφορα..
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ τη βοηθεια σας και κατανοηστε οτι καμια φορα πανω στα νευρα μας λεμε καμια κουβεντα παραπανω..
Αληθεια με ποιο τροπο μπορω να γινω μελος?Πρεπει να ερθω καπου?
Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |
Παντως τι εργασιες θα κανουν δεν σου ειπε, ετσι ???
Γιατι αμα με δικα σου λαδια ειναι μειον 100, τα αλλα 100 που πανε, σε φιλτρο λαδιου και φιλτρο αερος ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:44:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Puzzle έγραψε: | Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |
 |
Μπορει να κοροιδευεις αλλα εχει συμβει και σε vw και σε peugeot..Τεσπα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο..
Ευχαριστω φιλε για το τροπο εγγραφης στο forum..κοιταζα τοση ωρα να το βρω στο forum..
Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ενα μαγαζι να προμηθευτω τα shell hellix 5w-30? Γιατι αυτος που τα ειχα βρει δεν εχει..
Να φανταστω οτι ουσιαστικα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια με λιπαντικα κτλ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|