Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
106 maxi (Manthos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 41
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 12:13:08 Θέμα δημοσίευσης: Help |
|
|
[color=#ffff6AΚαταρχήν γεια σε όλους μιας και είμαι νέο μέλος! έχω ένα προβληματάκι!
ένας φίλος είχε πάρει πριν λίγες μέρες ένα Peugeot 106 gti μοντέλο 2001 το οποίο το αγόρασε για €6500 είναι full εξοπλισμένο και όλα έδειχναν καλά αφού το είδανε 2-3 μηχανικοί δικοί του κλπ. το αυτοκίνητο εδώ και 2 μέρες όταν περνάει μικρές ανωμαλίες κάνει σαν να έχει μπόσικα στα ψαλίδια μπροστά στην αλλαγές κάνει πάλι ένα τακ σταν είναι χάλια οι βάσεις του! εκτός αυτού μετά τα 90km/h η πεταλιέρα χτυπιέται σαν έχει πάρκισον! έχουν ελεγθεί όλες οι βάσεις, ψαλίδια για τυχόν χαλάρωμα, και ότι βίδα μπορεί να λασκάρει όπως κρεμαγιέρα κλπ! έχουμε φάει τα λίσακά μας από την περιέργια!!! Έλπίζω κάποιος να ξέρει έστω στο περίπου τί μπορεί να είναι. αφού το παλικάρι θα χάσει τις διακοπές που θα έκανε στην άδειά του τουλάχιστον να του φύγει η περιέργια!!! 4][/color] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 12:26:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν να μας μπέρδεψες λίγο….
Τα ψαλίδια και τις βάσης να υποθέσω πως τα έχετε δει και είναι εντάξει έτσι?
Τη εννοείς όταν λες πως η πεταλιέρα χτυπάει … την αισθάνεται στο πόδι χτυπάει ολόκληρη , χτυπάει το πετάλι του συμπλέκτη τι ακριβώς κάνει?
Από αμορτισέρ και μπρατρσάκια ζαμφόρ είναι εντάξει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 18:15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ζαμφόρ και τα υπόλοιπα τα κοίταξα! η πεταλιέρα ταλαντώνεται, τρέμει! όλα τα πετάλια σαν να χτυπιέται κάτι πάνω της αλλά δεν καταλαβαίνω από που έρχεται! όπως κουνάει το τιμόνι όταν θέλει ζυγοστάθμιση έτσι κουνάει η πεταλιέρα!!!! το αυτοκίνητο το έχω σηκωμένο εδώ και 3 μέρες και έχω κοιτάξει ότι βλέπει το μάτι μου! μόνο τα αμορτισέρ δεν κοίταξα αλλά θα έτρεμε έτσι? μου είπαν ότι μπορεί να είναι και τα ρουλεμάν στα άκρα, στους τροχούς! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 23:19:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sorry, μια ερωτηση.
Ολα αυτα τα παρουσιασε λιγες μερες αφου πηρε το αμαξι ?
Δηλαδη πριν το παρει, οταν το εκανε test drive ηταν ολα ΟΚ ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 22:46:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι σε λίγες μέρες αφού το πήρε!!1 αν δεν το έβλεπε οκ θα το έπαιρνε? του είπαν ότι έιναι το αξονάκι της κρεμαγιέρας ότι έχει μπόσικα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|