PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΝΑ ΚΑΝΩ SERVICE ΣΤΑ 5000ΧΛΜ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2008, 20:57:25    Θέμα δημοσίευσης: ΝΑ ΚΑΝΩ SERVICE ΣΤΑ 5000ΧΛΜ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ PEUGEOT 207 1.4 16V 95PS.H LION HELLAS ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Η΄ ΣΤΑ 5000ΧΛΜ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΔΙΑ Η' ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 10000ΧΛΜ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2008, 21:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποχρεωτικό δεν είναι από την peugeot, αλλά καλό θα ήταν να τα αλλάξεις.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 09:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν κοιτατε τα υπαρχοντα topic και λεμε τα ιδια και τα ιδα, ξανα και ξανα και ξανα κτλ.....????

Αντε για χιλιοστη φορα.... Ειναι τυπικος ελεγχος του αυτοκινητου αυτος στα 5000 χλμ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αλλαξεις λαδια, ουτε θα σου πουν να αλλαξεις λαδια. Και το "καλο ειναι να αλλαξεις" ειναι καθαρα υποκειμενικο και υποκεινται στην ευχαιρια του καθενος, αλλος αλλαζει καθε 10K, αλλος καθε 5K αλλος αμα μπορουσε θα αλλαζε μετα απο καθε βολτα...., και αλλος απλα ακολουθει τι του προτεινει ο κατασκευαστης.

Οποτε ας μην συνεχισουμε εδω, υπαρχουν και για λαδια και για service διαφορα θεματα.

Υπαρχουν τα:
Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά (στην ενοτητα Κινητηρας)
Υπόμνημα: Service 5.000 χλμ. (σε αυτη την ενοτητα, λιγο πιο πανω)

ModTeam
STELIOS

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης