PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - 2008 - ΚΙΝΑ- QINDAO.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2008, 15:47:38    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - 2008 - ΚΙΝΑ- QINDAO. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mια και τυνχάνει να είμαι Qingdao για τους παραολυμπιακούς αγώνες Ιστιοπλοϊας είπα να σας βάλω λίγο στο πνεύμα.

αυτό είναι το επίσημο site

http://www.sailing2008.org/en/node/node_15289.htm

και οι έλληνες είναι στην τέταρτη θέση και παίζουν στα μετάλλια.
Οι αγώνες τελειώνουν Σάββατο και ελπιζω να φέρουνε τα παιδιά ενα μετάλλιάκι γιατί φέτος η χώρα μας δεν τα πήγε και τόσο καλά....

Συντονιστείτε.

Θ αανεβάσω αργότερα και φώτος.

PS FERRIES

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIMCHRI στις Πεμ 11 Σεπ 2008, 17:12:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2008, 16:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειναι αυτο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2008, 17:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τι ειναι αυτο???

Μπες ρε Νίκο στο site , και ρίξε μια ματιά....

Είναι παιδιά με πολύ μεγάλα @ρχίδι@, και μεγάλη ψυχική δύναμη... που δεν το βάλανε κάτω παρά τις κακοτυχίες που τους έχουνε τύχει...

Παιδιά που η ντόπα τους είναι η μεγάλη θελησή τους να κάνουν πράγματα που κάνανε και πριν.

Τουλάχιστον αυτοι δεν κοροϊδεύουνε σαν τους άλλους τους ντοπαρισμένους που τρέχουν στην κανονική ολυμπιάδα ... Wink Wink Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2008, 23:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Τουλάχιστον αυτοι δεν κοροϊδεύουνε σαν τους άλλους τους ντοπαρισμένους που τρέχουν στην κανονική ολυμπιάδα ... Wink Wink Wink

Αυτο ξαναπες το....
Δεν λεω για το σαιτ ρε συ, για το Qingdao λεω τι ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 03:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Αυτο ξαναπες το....
Δεν λεω για το σαιτ ρε συ, για το Qingdao λεω τι ειναι

QINGDAO είναι η πόλη που γίνεται το αγώνισμα της Ιστιοπλοϊας .

όπως λέμε Πεκίνο.

Έχει δέκα εκατομύρια κατοίκους, άπειρους ουρανοξύστεσ και τρελλά αυτοκίνητα στους δρόμους...cayenne kai 500αρες μερσεντέσ σε ημερήσια διάταξη .!!! Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 09:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Ποιος ακριβώς είπε ότι στην παραολυμπιάδα δεν ντοπάρονται? Rolling eyes

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 16:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Ποιος ακριβώς είπε ότι στην παραολυμπιάδα δεν ντοπάρονται? Rolling eyes

Στην Ιστιοπλοϊα δεν ντοπάρονται και το ξέρω πολύ καλά...γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η σωματική δύναμη...

Πάιζει ρόλο ο αέρας και το κύμα, και το μυαλότου αθλητή...οπότε στο λέω στα σίγουρα !!!!

Μακράν το καλύτερο άθλημα για τα παιδιά μας είτε κάνουν πρωταθλητισμό είτε κάνουνε απλα΄αθλητισμο... (για μένα το καλύτερο άθλημα - το λέω ως τειλειόφοιτος ΤΕΦΑΑ και ως πρωην αθλητής)

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 16:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντού ντοπάρονται. Κακά τα ψέματα.

Ντόπινγκ υπάρχουν πολλά. Δεν είναι μόνο για τη σωματική δύναμη.
Ώρες προπόνησης, αντοχές, υπάρχουν για όλα.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 16:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
Παντού ντοπάρονται. Κακά τα ψέματα.

Ντόπινγκ υπάρχουν πολλά. Δεν είναι μόνο για τη σωματική δύναμη.
Ώρες προπόνησης, αντοχές, υπάρχουν για όλα.

ότι πεις...

δεν θα σου χαλάσω χατίρι...

Αλλά κάνε και ένα search στο ιντερνετ πριν τα γενικέψεις όλα και βρες μου αν ποτέ εχουν πιάσει σε παραολυμπιάδα αθλητή Ιστιοπλόο που να εχει πάρει αναβολικά...

Το θέμα είναι ότι αυριο παίζουμε για τις θέσεις 1-6 !!!

Αν θες να ανοίξουμε συζήτηση για το ντόπινγκ ας το κάνουμε αλλά σε άλλο τόπικ.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 17:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

ότι πεις...

δεν θα σου χαλάσω χατίρι...

Thx Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης