PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θόρυβος τζαμιών Οδηγού/Συνοδηγού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plerpl 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) XT

Ένταξη: 15 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 11:27:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος τζαμιών Οδηγού/Συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σε όλους!

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει οτι τα παράθυρα στις μπροστινές πόρτες κάνουν θόρυβο όταν είναι κατεβασμένα (πιθανόν έχουν χαλαρώσει απο τη βάση τους). Μου είπαν στην Peugeot οτι θέλει λύσιμο η πόρτα και πιθανόν να θέλουν αλλαγή τα περτσίνια που κρατάνε τα παράθυρα στη θέση τους...
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να λύσω μόνος μου την πόρτα και να αντικαταστήσω
τα περτσίνια; Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα επισκευάσω μόνος μου καθώς τα 50Ε/ώρα εργατικά μου φαίνονται πολλά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 18:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ γω πάσχω από το ίδιο σύνδρομο στη χειρότερη μορφή του..κοπανάνε σαν τρελά ακόμα και όταν δεν έχουν κατέβει τελείως.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μου φαίνεται χρειάζομαι 2 μπροστινές μαύρες πόρτες από 5πορτο 206 πλέον.. Laughing Laughing Laughing
Μήπως ρώτησες γενικά τιμούλα στην peugeot?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
picatsou-206 (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2008, 01:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλώς ξεβίδωσε τις βίδες της πόρτας!
Άν θυμάμαι καλά είναι όπως βλέπεις την πόρτα ανοιχτή είναι μία δεξιά
μία αριστερά μία μεσα στο χερούλι της πόρτας!!!!!!
Aφου το ξεκουμπωσεις και βγάλεις και την μονωση λογικά θα δείς το σύστημα !!!!!!
όπου έχει πιρτσίνια παρε ένα τρυπάνι τρύπατο και βγαίνει!!!
και πέρε έναν πιρτσιναδόρο και βάλε άλλα!
νομίζω κάπως έτσι γίνεται!!!!!!!!1
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 02:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

picatsou-206 έγραψε:
Aφου το ξεκουμπωσεις και βγάλεις και την μονωση λογικά θα δείς το σύστημα !!!!!!
όπου έχει πιρτσίνια παρε ένα τρυπάνι τρύπατο και βγαίνει!!!
και πέρε έναν πιρτσιναδόρο και βάλε άλλα!
νομίζω κάπως έτσι γίνεται!!!!!!!!1

ρε παιδια με ενδιαφερει και εμενα αυτο!!! Με τα πολλα καταλαβα οτι οι θορυβοι στο αμαξι μου δεν ειναι τελικα απο την οροφη αλλα απο τα τζαμια. Σαν να κουνιούνται ιδιαίτερα σε λακούβες και κολοδρομους.

Καμιά λύση ρε παιδιά;; Αντιπροσωπεία αν το πάω παίζει να το φτιάξουνε ή θα μου στοιχήσει και ο κούκος αηδόνι;
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 13:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

picatsou-206 έγραψε:

Και είναι και άλλη μία στο σημείο που είναι το πλαστικό εκεί που κουμπώνει ο καθρέφτης( κάτω απο τα tweeter)!!!

Μετά ξεκουμπώνουμε τις 2 χειρολαβές της πόρτας (η μία είναι αυτή που έχει μέσα τη βίδα και η άλλη είναι το χερούλι όπου ανοίγουμε την πόρτα!! (προσοχή στο 2ο γιατί σπάει εύκολα!!))

Ξεκουμπώνουμε με το χέρι μας την ταπετσαρία τραβώντας την ελαφρά και με προσοχή μην σπάσουν οι κόπιτσες!!!!

Και τέλος... Βγάζουμε την μόνωση με προσοχή μην την σκίσουμε!!

Και αφού γινουν όλα αυτα είμαστε ελεύθεροι να δουλέψουμε στο εσωτερικό της πόρτας!!!

Ελπίζω να βοήθησα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Anapodi (Christine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pegeuot 206 1.1 XDesign (2005)

Ένταξη: 28 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 13:21:44    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος τζαμιών Οδηγού/Συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην πανικοβάλλεστε.
Η πόρτες στο 206 έχουν 1 βίδα μέσα στο χερούλι, μια στο πλάι από τη μεριά που ανοίγει η πόρτα (στην έξω μεριά), και μετά τραβάμε προς τα έξω το τρίγωνο κομματάκι που είναι στη μέσα μεριά εκεί που έιναι απ' έξω ο καθρέφτης και έχει μια τρίτη βίδα εκεί απο κάτω.
Επόμενο βήμα βγάζουμε με ένα πλαστικό πράγμα το κομματάκι που είναι γύρω γύρω από εκει που είναι ο λεβιές που ανοίγει η πόρτα. Αυτό έχει 4 ελασματάκια και πιάνει στην πόρτα. Ίσως σας ζορίσει λίγο για να μη του κάνετε σημάδι.
Μετά αυτό που βγάλατε το κομματάκι που είπα πιο πάνω το βάζεται μεταξύ πόρτας και του πλαστικού που θέλουμε να βγάλουμε και το τραβάμε προς τα έξω. Προτίνω να ξεκινήσετε από την κάτω έξω γωνία. Από τη στιγμή που μπορέσετε να βάλετε χέρι το τραβάτε για να ξεκουμπώσουν κάτι κλιπάκια που έχει και μετά βγαίνει τραβηχτό προς τα πάνω.

Αφού λοιπόν ξεκουμπώσετε το πλαστικό από κάτω έχει η πόρτα έχει λεπτό αφρολεξάκι (αν δηλαδή δεν έχει ξαναανοιχτεί η πόρτα και δεν το έχει βγάλει κάποιος). Αυτό το ξεκολλάμε στην κάτω μεριά από τη μεριά που είναι οι μετζεσέδες της πόρτας με ένα κοπιδάκι (προσεχτηκά για να το ξανακολλήσουμε μετα!!!).
Εκεί κάτω βρίσκεται το πριτσίνι που συζητάτε ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ. Η κατάσταση έχει ως εξής. Εκτός από το πριτσίνι η πόρτα έχει μια παραλληλόγραμμη τρύπα, όπου πιάνει το σιδεράκι του μηχανισμού του παραθύρου. Το κομματάκι αυτό έχει σχήμα Π και θηλυκώνει στην τρύπα. Παίρνουμε λοιπόν ένα σωληνάριο σιλικόνη και βάζουμε και στο Π και στο πριτσίνι και από μέσα και απ' έξω.
Το κρατάμε 3-4 λεπτά με το χέρι σταθερό (το σίδερο του μηχανισμού) να στεγνώσει λίγο. Έπειτα με βενζινόκολλα ξανακολλάμε το αφρολεξάκι (βάζουμε βενζινόκολλα και στο αφρολεξάκι και εκεί που πρόκειτε να πατήσει, το αφήνουμε 5 λεπτά και το κολλάμε).
Βγάζουμε τα κλιπάκια που τυχόν έχουν μείνει στην πόρτα και τα βάζουμε στις υποδοχές του πλαστικού. Βάζουμε την ασφάλεια στην τρύπα της και πιέζοντας το πλαστικό ελαφρά προς τα μέσα το κάνουμε κάτω (είναι λίγο περιέργο αυτό. Θέλει τρόπο, αλλά πάντα το πετυχαίνω στην τύχη).
Βιδώνουμε τις 3 βίδες μας, κουμπώνουμε το πλαστικό που είναι γύρω από το λεβιέ και πάμε στην άλλη πόρτα.

Να σημειώσω ότι αν σας φαίνονται πολλά και δύσκολα, μην ανησυνείται: Είμαι γυναίκα και λύνω το αμάξι κάθε Σ/Κ.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 20:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτου τα λυσεις ριξε σπρευ σιλικονης αποτην μεσα μερια καντω 2-3 φορες το τζαμι πανω κατω να παει στο μηχανισμο και αν δεν φτιαξει τοτε ενχειρηση

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Anapodi (Christine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pegeuot 206 1.1 XDesign (2005)

Ένταξη: 28 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 21:21:49    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος τζαμιών Οδηγού/Συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν είναι σε σημείο που θα φτάσει το σπρέι, απ'οσο το έχω δει...
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 23:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε αλα γιαυτο το εχεις σηκωμενο τερμα ριχνεις και οταν το κατεβαζεις αυτο παει και στο μηχανησμο,εμενα σε ενα c2 το εστρωσε ,συνεχιζε να τρεμει το παραθυρο αλα δεν ακουγοταν τιποτα,δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις Wink

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
sakis7arta (ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 60HP 12/2003

Ένταξη: 24 Δεκ 2010
Τόπος: ΑΡΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 01:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω και εγω το ιδιο θεματακι θα κοιταξω να δω τα πριτσινια μιας και την πορτα την εχω λυσει 2 με 3 φορες για τα ηχεια και θα σας ενημερωσω τι εγινε και αν διορθωθει.... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 02:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONKING έγραψε:
πρωτου τα λυσεις ριξε σπρευ σιλικονης αποτην μεσα μερια καντω 2-3 φορες το τζαμι πανω κατω να παει στο μηχανισμο και αν δεν φτιαξει τοτε ενχειρηση

είναι γεγονός ότι το εν λόγω σπρέι βοηθάει πολύ την κατάσταση

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 15:47:13    Θέμα δημοσίευσης: ΗΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σπρει θα σε βοηθησει αρκετα,παντως μακρια απο ασχετους αν ειναι να λυσεις τις πορτες

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
sakis7arta (ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 60HP 12/2003

Ένταξη: 24 Δεκ 2010
Τόπος: ΑΡΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 17:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλανια βρηκα τι χτυπαγε ηταν γελοιο τελικα ειναι η ασφαλεια στο δικο μου 206 του συνοδηγου και μολισ καταλαβα τι ειναι εβαλα μια σφηνα αναμεσα και σταματησε κοιταχτε μπας και ειναι αυτο.....και λυσετε αδικα την πορτα ευχαριστω!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2010, 12:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λετε αμα πλακωσω τα παραθυρα με σπρει σιλικονης να σταματησουν οι τριγμοι στο 207? η τουλαχιστον να ελαχιστοποιηθουν?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2010, 05:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτά που γράφουν τα παιδιά πολύ πιθανό. Δε χάνεις και κάτι να το δοκιμάσεις. Στη χειρότερη λερώνεις απλά τα τζάμια και με ένα αζαξ τα καθαρίζεις μετά.
Επιστροφή στην κορυφή
giaouts (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 THP (Rallye)

Ένταξη: 10 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2010, 13:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
λετε αμα πλακωσω τα παραθυρα με σπρει σιλικονης να σταματησουν οι τριγμοι στο 207? η τουλαχιστον να ελαχιστοποιηθουν?

Στο 207 ειναι σχετικα ευκολο να βγαλεις το εσωτερικο της πορτας, εγω το εχω κανει (εσπασα μονο ενα κλιψακι) για τον ιδιο λογο (τριξιμο) τελικα με λιγο σπρευ σιλικονης εστρωσε! Τα κλιψακια αυτα ειναι πολυ κοινα και βρισκεις!
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 17:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giaouts έγραψε:
kostasvti έγραψε:

Στο 207 ειναι σχετικα ευκολο να βγαλεις το εσωτερικο της πορτας, εγω το εχω κανει (εσπασα μονο ενα κλιψακι) για τον ιδιο λογο (τριξιμο) τελικα με λιγο σπρευ σιλικονης εστρωσε! Τα κλιψακια αυτα ειναι πολυ κοινα και βρισκεις!

Κατσε γιατι σε λιγες μερες εχω ξυλωμα οροφης...μην το κανω ριμαδι απ την αρχη του χρονου..
Δεν το εχω κιολας , εγω μπορει να παω να ξυλωσω πορτα και να ξυλωσω κανενα καθισμα, γαρ ασχετος Rolling eyes

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης