Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ioannis (ioannis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 23:27:19 Θέμα δημοσίευσης: ΔΥΝΑΜΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ? |
|
|
Καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σημερα εμεινα προφανως από μπαταρια.Ηρθαν με καλωδια τη φορτησαμε, πηρε κανονικα,πηγα και την αλλαξα κατευθειαν αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι μου ειπαν ισως να μην ειναι μπαταρια αλλα δυναμο. Οταν ακομα περιμενα ( τα καλωδια) το ραδιοφωνο και τα φωτα λειτουργουσαν κανονικα.Με την καινουρια μπαταρια επειτα απο 2,30 ωρες σβηστο πηρε κατευθειαν..Παιζει να ειναι και το δυναμο τελικα ή απλα μπαταρια?Ευχαριστώ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 05:46:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1) Αν ειναι δυναμο μπορει να το δει ο ηλεκτρολογος .
2) καπως μπακαλικα οταν εβαλες με τα καλωδια και το αμαξι πειρε μπροστα τα φωτα κτλ κτλ ειχαν δυναμη ή εμιαζαν ψωφια ?
3) μπορει και να μη σταματαει να φωρτιζει το δυναμο και να σου χαλαει της μπαταριες 
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ioannis (ioannis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:35:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα, απλα τα φωτα τα αναψα απο μεσα και ειδα οτι λειτουργούσαν καθως και τα αλαρμ και το ραδιο, δεν κοιταξα απ'εξω πωσ δειχνουν γιατι ηταν μερα.Το βραδυ οταν την αναψα ηταν κανονικα τα φωτα δυναμικα..Ναι θα το παω να το δει και ο ηλεκτρολογος καθως φευγω και για ταξιδι το σαββατο και δεν θελω περιπετειες, απλα μου ειπαν κιολας οτι θα μου αδειασει κατευθειαν η καινουρια μπαταρια αν ειναι το δυναμο.Θα δουμε σε λιγο που θα κατεβω να το βαλω παλι μπροστα.Ευχαριστω παντως.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manaros (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)
Ένταξη: 02 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 539 Τόπος: Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:33:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν εχεις ενα πολυμετρο τοτε οταν δουλευει το αμαξι μετρα την μπαταρια.αν ειναι γυρω στο 14 volt τοτε το δυναμο δουλευει κανονικα.ποσο χρονων ηταν η παλια μπαταρια;
207 project Mini |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|