PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαφορες αναμεσα σε 206 μοντελο 98 και σε 206 μοντελο 2008
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 11:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορες αναμεσα σε 206 μοντελο 98 και σε 206 μοντελο 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τι διαφερει εξωτερικα, εσωτερικα, μηχανικα και γενικοτερα ενα 206 μοντελο 98 με ενα 206 μοντελο 2008;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 12:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξωτερικά:

Προφυλακτήρες (ο πίσω δεν έχει την οριζόντια γραμμή-χάραξη, ο μπροστά έχει μεγαλύτερο χαμόγελο και διαφορετική γρίλλια)
Βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος
Μεγαλύτερο έμβλημα στο πίσω μέρος
Προβολάκια
Διάφανα φανάρια μπροστά
Εντελώς διαφορετικά φανάρια πίσω
Διαφορετική κεραία (πιο κοντή, στο πίσω μέρος του αμαξώματος και σταθερή)
Φουσκωμένα μπροστά φτερά
Σίγουρα διαφορετικές ζάντες (το 98 παίζει να έβαζαν και 13άρες)
Διακοσμιτικό απόληξης εξάτμισης

Εσωτερικά:

Μεσαία ή μεγάλη οθόνη
Διαφορετικό κουμπάκι αλαρμ
ABS Razz
Ελαφρώς διαφορετικό καντράν (άλλο χρώμα βελόνες κλπ)
Καθίσματα (πιο μπακετοειδή)
εεεεεεεεε...... αυτά;

Μηχανικά:
Σε κάποιες εκδόσεις χόντρυναν οι αντιστρεπτικές και οι ράβδοι, μπήκαν σκληρότερα ελατήρια κλπ... Επίσης, παίζουν και διαφορετικές σχέσεις στην μετάδοση, αλλά αυτό είναι κυρίως ανα κυβικά αλλαγή και όχι στην ίδια έκδοση.

Αυτές είναι πάνω κάτω οι αλλαγές στις περισσότερες εκδόσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 15:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή έχω και τα δύο (1998-2004) έχω να προσθέσω:

εσωτερικό/ηλεκτρικά:
-τα καινουρια 206 είναι multiplex και τα παλια όχι, ενώ είναι διαφορετικά και τα χειριστήρια φωτών-υαλοκαθαριστήρων (+αυτόματο άναμμα φωτών, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες)
-διαφορετικό λεβιεδάκι Cool
-διαφορετικο χρώμα κεντρικής κονσόλας (η εκδοση QS έχει ασημένια βέβαια)
-φως στο ντουλαπάκι!
-αυτόματο παράθυρο οδηγού (δεν ξερω αν ειναι σε ολα)
-χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι (?)
-κλίμα (υπήρχε παλιότερα?)
-τα τελευταια τελευταία δεν έχουν ασφάλειες στις πόρτες αλλά κουμπί διπλα από το αλάρμ
-ρυθμιζόμενα καθίσματα σε ύψος
-διαφορετικο τιμόνι
-διαφορετικό ταμπλο (βελόνες, λαμπάκια, φλας, θερμοκρασία λαδιού + ότι τα φλας κάνουν διαφορετικό ήχο)

εξωτερικά:
-οι προφυλακτήρες μπροστά παραμένουν ίδιοι, σε 2 εκδόσεις με μικρό και μεγάλο χαμόγελο αλλά είναι διαφορετικές οι πλαστικές γρύλιες (οριζόντιες παλία, κυψελοειδείς στα καινούρια) + ότι σε ορισμένες καινούριες εκδόσεις υπάρχει μια ασημένια λεπτομεριεα στο κάτω μέρος της γρύλιας
-διαφορετικά πλαινά φλασάκια
-λαμπες Η7 αντί για Η4
-διαφορετική γκάμα χρωμάτων
-διαφορετικά τάσια (στις ανάλογες εκδόσεις)

ολο και κάτι θα προστεθεί ακόμα!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 15:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι
ειναι το 206 2008!

Μην βλεπεις το 207 που λεει κοιτα πισω τζαμια καθρεπτες και στο καπο τις γρυλιες! καμια μα καμια σχεση με 207! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 23:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην ποιοτητα των πλαστικων υπαρχει διαφορα; Στα τριξιματα; Στο σασμαν υποθετω μια απο τα ιδια. Δεν εχω δει 206 με φουσκωμένα μπροστά φτερά. Ολα τα 206 που εχω δει στο δρομο εχουν τα ιδια φτερα. Μονο κατι αγωνιστηκα 206 που εχω δει σε φωτογραφιες στο internet εχουν φουσκωμενα φτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 00:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Στην ποιοτητα των πλαστικων υπαρχει διαφορα; Στα τριξιματα; Στο σασμαν υποθετω μια απο τα ιδια. Δεν εχω δει 206 με φουσκωμένα μπροστά φτερά. Ολα τα 206 που εχω δει στο δρομο εχουν τα ιδια φτερα. Μονο κατι αγωνιστηκα 206 που εχω δει σε φωτογραφιες στο internet εχουν φουσκωμενα φτερα.

Δεν ειναι φουσκωμα με την εννοια του οτι εχει φαρδυνει...Το ιδιο ειναι απλα εχει ενα νευρο στην κορφη της καμπυλής του φτερο που το κανει να φαινεται πιο fardy...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 01:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Ετσι
ειναι το 206 2008!

Μην βλεπεις το 207 που λεει κοιτα πισω τζαμια καθρεπτες και στο καπο τις γρυλιες! καμια μα καμια σχεση με 207! Wink

Ρέιιι, αυτό είναι το 207 της βραζιλίας. Laughing Μην τα μπερδεύεις. Laughing Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 17:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
αυτό είναι το 207 της βραζιλίας.

Τιιιιιιιιιιιιιι?????

Shocked Shocked Shocked
Dizzy2 Dizzy2
Stunned Stunned Stunned Stunned

Πλακα με κανεις? Laughing

Το εβαλα γιατι ειχα δει σε περιοδικο το 206 facelift το οποιο το ειναν δει σιγουρα o Μανθος και ο Μιχαλης!
Εται εμοιαζε!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 17:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ακριβως...
ψαξτο λιγο καλητερα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 18:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ψιλοαηδιαστικό πάντως.... Puke right

H κινέζικη βερσιόν του c2 αλά 206 είναι κάπως καλύτερη...

Και σε αγωνιστική έκδοση!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 19:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλακα κανετε ετσι...?Δεν παιζει να υπαρχουν τετοια πραγματα...Δεν θελω να το πιστεψω....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 20:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα. Laughing Laughing Laughing

http://www.worldcarfans.com/9080521.001/peugeot-207-thats-what-this-206-is-called-in-brazil

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Persis9 (Periklis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 GT (2007), etuners 1st stage

Ένταξη: 22 Οκτ 2007
Τόπος: Περιστέρι - Κιάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 09:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αυτό όντως είναι το 207 βραζιλίας
αν μπεις στην ιστοσελίδα της peugeot στην Βραζιλία θα δείς και 307 sedan!!! Shocked Shocked

Vive la France
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 10:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:

Και σε αγωνιστική έκδοση!

δεν ειναι απαραίτητα κακό...
χχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 21:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

http://www.worldcarfans.com/9080521.001/peugeot-207-thats-what-this-206-is-called-in-brazil

Μην γελάτε μην έρθει κι εδώ κανένα face lift 206 και είναι έτσι να δω τι θα κάνετε μετά. Shocked Shocked Wink

http://www.peugeot.com.br/207/index_hb.asp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 10:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
drdino έγραψε:

Μην γελάτε μην έρθει κι εδώ κανένα face lift 206 και είναι έτσι να δω τι θα κάνετε μετά. Shocked Shocked Wink

http://www.peugeot.com.br/207/index_hb.asp

Το ανάποδο θα ήθελα να δω εγώ!!!!!

Δηλαδή 207 με την (πανέμορφη) μούρη του 206.

Αυτό το αίσχος με την κακάσχημη μούρη και τη γλώσσα έξω που έχουν τα νέα Peugeot το βρίσκω στυλιστικό ατόπημα και είναι ο 1ος λόγος που δεν θα έπαιρνα ξανά νέο μοντέλο της Peugeot.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 09:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω νόμιζα οτι ειχα multiplex 206cc αλλά τωρα με αυτά που διαβάζω δεν ειμαι σίγουρος..

Ειναι μοντέλο 12/2001 , 206cc , το καντράν ειναι με τις 2 φύσες, με τα λαμπάκια οχι με τα led. Εχει κλίμα. ... απο που θα τσεκάρω αν ειναι multiplex?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 11:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
εγω νόμιζα οτι ειχα multiplex 206cc αλλά τωρα με αυτά που διαβάζω δεν ειμαι σίγουρος..

Ειναι μοντέλο 12/2001 , 206cc , το καντράν ειναι με τις 2 φύσες, με τα λαμπάκια οχι με τα led. Εχει κλίμα. ... απο που θα τσεκάρω αν ειναι multiplex?

Δώσε μου τους 8 τελευταίους αριθμούς από τον κωδικό πλαισίου σου (με πμ Razz )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 11:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που τους γραφει αυτους?
αυτο μπορω ν ατο κανω το απογευμα , δεν εχω το τουτου εδω... αλλος τρόπος δεν υπάρχει να καταλαβουμε?

και πρακτικα οι διαφορες ποιες ειναι?? multiplex kai nonmultiplex?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 11:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
που τους γραφει αυτους?
αυτο μπορω ν ατο κανω το απογευμα , δεν εχω το τουτου εδω... αλλος τρόπος δεν υπάρχει να καταλαβουμε?

και πρακτικα οι διαφορες ποιες ειναι?? multiplex kai nonmultiplex?

Στην άδεια κυκλοφορίας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης