Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thodoris150378 (thodoris) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 25 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: moschato
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:27:43 Θέμα δημοσίευσης: ESP & ANTISPIN |
|
|
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ, ΟΝΤΑΣ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ RC ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ANTISPIN, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ; ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ESP ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:42:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το αμαξι σπινιαρει που? σε αποτομο ξεκινημα ?
Κοιταξε τα συστηματα αυτα αφηνουν λιγο σπιναρισμα να εκδηλωθει και μετα το "πνιγουν". Αλλα με το συστημα αναμενο σιγουρα δεν θα σπιναρεις ανεξελνκτα... Εξαλου για να αναγνωρησει το συστημα σπιναρισμα (και να επεμβει) πρεπει και αυτο να υπαρξει εξαρχης, οπως και τα ABS επιτρεπουν πολλα στιγμιαια μπλοκαρισματακια (αλλα οχι να κλειδωσουν εντελος τα φρενα...). Ετσι δουλευουν αυτα.
Επειτα παιζουν ρολο και τα λαστιχα, αν τα εχουν φτησει σιγουρα το antispin θα πρεπει να επεμβαινει πιο συχνα (πραγμα ενοχλητικο μαλλον..)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:46:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πατα off το esp κ δοκιμασ ενα σπινιαρεις...μετα καντο με on esp τοτε θα δεις την διαφορα σιγουρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:55:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ...ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:57:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΩΜΑ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 16:51:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θεμα ειναι ποσο σπινιαρει...
Γραφει κατω στη ασφαλτο ας πουμε για ολοκληρα μετρα ή σπιναρει στο ξεκινημα λιγο και μετα ηρεμει ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 17:17:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με πεζους χαρακτηρες και να μην ανοιγεις ανεξελεγκτα νεα topics, σεβομενος τους κανονες του forum.....
Eκ της MOD-Team
Ghost Dog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 18:46:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: ESP & ANTISPIN |
|
|
thodoris150378 έγραψε: | ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ, ΟΝΤΑΣ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ RC ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ANTISPIN, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ; ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ESP ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
Μην ανυσηχεις φιλαρακο και το δικο μου ετσι κανει. υπαρχει ενα αρχικο μικρο σπινιαρισμα αλλα μετα ενεργοποιηται το esp (αναβοσβηνη και στο ταμπλο) και το spin σταματαει.μην ανυσηχεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 22:03:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δοκιμάσει σε παρατεταμένο σπινιάρισμα, διότι με το που το κάνει αφήνω το γκάζι, όποτε δεν ξέρω τι γίνεται μετά... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 23:01:39 Θέμα δημοσίευσης: Κοπάνημα στο σπινιάρισμα |
|
|
(Δεν ήξερα που να το ρωτήσω και μου φάνηκε κάπως σχετικό το topic...)
Θέλω να ρωτήσω:
Όταν σπινιάρω (με ή χωρίς αντισπίν) κοπανάει όλο το αμάξι...Δηλαδή σε σημείο να το λυπάμαι το καημένο! Το κάνει και σε άλλους αυτό?
Ταρακουνιέται πάρα πολύ έντονα, ειδικά μπροστά, μέχρι που αφήνω το γκάζι να ηρεμήσει γιατί λέω θα διαλυθεί στο τέλος. Μήπως φταίνε τίποτα βάσεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drspeed (Giorgos) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 73
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 23:13:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το φαινόμενο αυτό λέγεται wheel hoping και μπορεί να σου δώσει πολλά πράγματα στο χέρι και το πρώτο θα είναι το σασμάν.Γίνεται όταν οι τροχοί χάνουν και βρίσκουν πρόσφυση και μετά ξαναχάνουν κλπ πολύ γρήγορα
Κόψε τα βίαια σπιναρίσματα δεν θα σου βγούν σε καλό
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 23:19:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοπάνημα στο σπινιάρισμα |
|
|
ironman02 έγραψε: | (Δεν ήξερα που να το ρωτήσω και μου φάνηκε κάπως σχετικό το topic...)
Θέλω να ρωτήσω:
Όταν σπινιάρω (με ή χωρίς αντισπίν) κοπανάει όλο το αμάξι...Δηλαδή σε σημείο να το λυπάμαι το καημένο! Το κάνει και σε άλλους αυτό?
Ταρακουνιέται πάρα πολύ έντονα, ειδικά μπροστά, μέχρι που αφήνω το γκάζι να ηρεμήσει γιατί λέω θα διαλυθεί στο τέλος. Μήπως φταίνε τίποτα βάσεις? |
χωροπηδαν οι τροχοι ....μονο οι μπρωστα αφου μονο εκει εχει κινηση
μην το κανεις αυτο γιατι δεν εχει καλα αποτελεσματα ...οι βασεις θα ναι το τελευταιο που θα σε νοιαζει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 23:25:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά δεν το κάνω συχνά, ούτε επίτηδες.
Απλά τώρα με τις βροχές έτυχε να μου συμβεί 1-2 φορές που πήγα να βγώ γρήγορα και γενικά σε άλλα αμάξια δεν μου έχει συμβεί τόσο έντονα.
Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση..Thanks anyway! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 23:28:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και το κανει και ιδιετερα στα διοδια...... το χω παθει 2-3 φορες...αλλα οντως στεναχωριεμαι πολυ οταν γινετε....αθελα μου βεβαια

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|