PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - 306 8v 1.6 μετατροπη κινητηρα ????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kou_koy (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

306 1.6 8v

Ένταξη: 19 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 23:16:52    Θέμα δημοσίευσης: 306 - 306 8v 1.6 μετατροπη κινητηρα ???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια θελω να ρωτησω κτ!!εχω ενα 306 1.6 8ν κ θελω να μαθω π μπορω να βρω μεταχειριμενο κινητηρα ΑΠΟ 306 GTI??? βασικα κ απο αλλο μοντελο να ναι κ 1,8 ,αμα μπαινει δεν με νοιαζει.ξερει κανεις ποσο θα στοιχησει η ιστορια?? ???το αμαξι μολισ το εβαψα,ειναι του 98' αλλα τωρα ειναι κουκλα.αυτο το μοτερ π εχει τωρα ειναι ταλαιπωρημενο.αξιζει??? η με τα λεφτα π θα δωσω μπορω να το κανω τετραπεταλουδο κ να βαλω κ πισω δισκοφρενα??? ειμαι 18 κ ψαχνομαι.!!!!οποιαδηποτε βελτειωση αποδεκτη ......χεχεχε

skuli to amaksaki.!!90 alogakakia p lysane gt na mhn eixa to gti re pousth???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 00:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε, το ίδιο αμάξι έχουμε αλλά άλλης χρονολογίας με το ίδιο μοτέρ όμως.
Καταρχάς άλλο το 1.8 και άλλο το GTI 110 βολτίσια άλλογα το ένα με ροπή παντού όμως 167 το άλλο και όπως λέει GTI.
Μετατροπή σε δίλητρο που το βρίσκεις και έυκολα αυτό το μοτέρ όπως απο xsara δίλιτρη που έχω ρωτήσει θα σου πάει γύρω στα 3 χιλιάρικα υπολόγισε αλλα με 138καπου άλογα. διλαδή πάνω κάτω ίδια λεφτά με το να το κάνεις rallye 1.6 16v.
Τώρα για το μοτέρ που έχουμε μια καλή και οικονομικά σχετικά λύση είναι να βάλεις την κεφαλή του rallye 1.6 8v αν θές με πιο άγριους εκεντροφόρους γιατί οι βελτιωμένοι εκεντροφόροι που βγαίνουν για το 306 1.6 8ν θα σου δώσουν λιγότερα απο αυτούς που θα μπούν στην κεφαλή του rallye και θα κοστίσουν ίδια, πρόγραμα πιο ελεύθερο φιλτράκι και χταπόδι. Όλα αυτά τα έχω υπολογίσει γύρω στα 1200-1400ευρώ, με αποτέλεσμα κάπου στα 125άλογα και θα αρχίζει να γεμίζει δυνατά το μοτέρ σου απο μεσαίες μέχρι τέρματα στις 6700κάπου.
Πίσω άξονας μπαίνει απο xsara ο οποίος θα είναι λογικά και καλύτερος απο 306 γιατί θα είναι πιο καινούριας χρονολογίας.Εμένα αγορά μου είχε πάει 4κατοστάρικα ο άξονας και μαζί με τα περαστικά συρματίσχοινα κτλ έφτασε στα 800κάτι.Το θέμα ήταν οτι μετά έχεις πολύ δυνατά φρένα πίσω σε σχέση με τα ραλίσια φρένα που φοράει μετά οπότε όταν φρενάρεις είναι σαν να χειροφρενιάζεις κάπου, δεν ξέρω αν είναι απλά θέμα κατανεμιτή αλλά δεν ασχολήθηκα και απλά έβαλα μεγαλύτερα φρένα μπροστά και σταματάει με την μια. Αυτα Smile
Υ.Γ και μην ασχοληθείς με τετραπετάλουδο σε αυτό το μοτέρ. Η ακόμα και γενικότερα με τετραπετάλουδο, εκτός αν θες να το στήνεις το αμάξι και δεν θες να το τουρμπίσεις.

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kou_koy (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

306 1.6 8v

Ένταξη: 19 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 12:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε φωτογραφε εχς διαβασει την αλλαγη στα φρενα π εκανεσ στο φορουμ.ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ.!αλλα πεσ μου εσυ απο αναρτησεισ ζαντεσ εχεισ πειραξει τπτ??εγς ακομα ειμαι με την 14 κ πισω οπωσ ξερεισ ταμπουρα.!!δεν μπορω να πω για μοντελο του 98 στριβει πολυ καλα.πρςτα θελω να ασχοληθω με το στησιμο του αμαξιου ετσι μετα σε οποιαδηποτε μετατροπη να ειναι ετοιμο να δεχτει αλογα.ασε ασε πηγα βολτα με ενα gti το οποιο ηταν τετραπεταλουδο κ ειχε μπλοκε διαφορικο.ΑΣΕ!!!ψαγμενη μετατροπη. κοντευα να κλαψω.ειπα ετσι το θελω κ γω το δικο μ.χεχεχεχε αλλα ασε πολλα λεφτα για μενα. απο κινητηρα εχεις κανει καποια μετατροπη εσυ.???παντωσ τωρα ψαχνω για ζαντικο 16 αρι.ξερω θα ωαρυνει μετα πολυ αλλα δεν πειραζει μετα θα ειναι λογοσ να του γαργαλησω κ τον κινητηρα.δεν μου ειπεσ τελικα!!του gti μοτερ γινεται να βρω απο κανα στουκαρισμενο.

skuli to amaksaki.!!90 alogakakia p lysane gt na mhn eixa to gti re pousth???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο αναρτήσεις φοράω μπροστά koni κίτρινα ρυθμιζόμενης σκληρότητας με eibach ελατήρια και πίσω πάλι koni κίτρινα απο 205 αν δεν κάνω λάθος με χοντρή μπουκάλα.Είναι χαμηλομένο κάπου 2-3 πόντους σε σχέση με το εργοστασιο πέρνει πολύ ακόμα αλλά μετά βρίσκεις και στην ευθεία.
Στρίβει πολύ καλά εως υπερβολικά, αν και πέρνει και άλλο φτιάξημο το στήσημό του, ειδεικά αν σφήξεις λίγο τα μπροστινά γίνεται καρτ.
Ζάντες φοράω 15άρες ΟΖ με 195/50 λάστιχα.Μοτέρ δεν έχω πειράξει κάτι πέρα απο τελικό σκούπα και σασμάν απο Vts.
Τώρα για gti μοτέρ απ'ότι έχω καταλάβει βρίσκεις αλλα ακριβά, εγώ που έχω ρωτήσει γύρω στα 5-6 χιλιάρικα πάει η όλη μετατροπή.Με κόβω να πηγαίνω για turbo Laughing . Ότι άλλο θες πες μου.

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης