Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
stefkak (stefanos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2015, 18:45:18 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 306 Προβλημα |
|
|
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum και καλο μηνα (αν και για μενα δε ξεκινησε καλα...).Παιρνω σημερα το πρωι το αυτοκινητο (peugeot 306 champion 1.4 2000 μοντελο) και ξεκιναω για την εξοδο της πρωτομαγιας.Ολα καλα οπως καθε μερα....σταματαω στο περιπτερο,μολις επιστρεφω βαζω μπρος ολα καλα....μετα απο κανα 5 λεπτο ξανασταματαω σβηνω πετιεμαι σε ενα μαγαζι ακομα,γυρναω βαζω μπρος παλι ολα καλα.........τελευταια σταση βενζιναδικο να βαλω αεριο...βαζω αεριο παω να βαλω μπρος τπτ δε παιρνει.σκεφτομαι οτι πριν 7 μερες αλλαξα μπουζι μηπως καποιο δε το βιδωσα καλα,βγαζω πολλαπλασιαστη κοιταω τα μπουζι μια χαρα.Εκεινη την ωρα ηταν καποιοι κυριοι στο βενζιναδικο με σπρωχνουν να το βαλω μπρος με σκαστη τιποτα!Εχω καταληξει σε 2 τινα...ή κατι με την τροφοδοσια της βενζινης ή κατι ηλεκτρολογικο.Μιζα δινει κανονικα αλλα δεν παιρνει μπρος.Καθως γυρνουσα σπιτι με αλλο αυτοκινητο μου ηρθε μια αναλαμπη...δε δοκιμασα να το βαλω μπρος με το δευτερο κλειδι!Υπαρχει περιπτωση το πρωτο να τα επαιξε?Να εχω ελπιδες για κατι τετοιο?Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια αν γνωριζει καποιος!
Ευχαριστω για το χρονο σας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2015, 22:44:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 306 Προβλημα |
|
|
stefkak έγραψε: | Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum και καλο μηνα (αν και για μενα δε ξεκινησε καλα...).Παιρνω σημερα το πρωι το αυτοκινητο (peugeot 306 champion 1.4 2000 μοντελο) και ξεκιναω για την εξοδο της πρωτομαγιας.Ολα καλα οπως καθε μερα....σταματαω στο περιπτερο,μολις επιστρεφω βαζω μπρος ολα καλα....μετα απο κανα 5 λεπτο ξανασταματαω σβηνω πετιεμαι σε ενα μαγαζι ακομα,γυρναω βαζω μπρος παλι ολα καλα.........τελευταια σταση βενζιναδικο να βαλω αεριο...βαζω αεριο παω να βαλω μπρος τπτ δε παιρνει.σκεφτομαι οτι πριν 7 μερες αλλαξα μπουζι μηπως καποιο δε το βιδωσα καλα,βγαζω πολλαπλασιαστη κοιταω τα μπουζι μια χαρα.Εκεινη την ωρα ηταν καποιοι κυριοι στο βενζιναδικο με σπρωχνουν να το βαλω μπρος με σκαστη τιποτα!Εχω καταληξει σε 2 τινα...ή κατι με την τροφοδοσια της βενζινης ή κατι ηλεκτρολογικο.Μιζα δινει κανονικα αλλα δεν παιρνει μπρος.Καθως γυρνουσα σπιτι με αλλο αυτοκινητο μου ηρθε μια αναλαμπη...δε δοκιμασα να το βαλω μπρος με το δευτερο κλειδι!Υπαρχει περιπτωση το πρωτο να τα επαιξε?Να εχω ελπιδες για κατι τετοιο?Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια αν γνωριζει καποιος!
Ευχαριστω για το χρονο σας! |
Απ'τη στιγμή που ακούς τη μίζα, δεν νομίζω ότι φταίει το κλειδί.
Μπαταρία δεν παίζει να είναι γιατί θα στο έκανε λογικά με την πρώτη εκκίνηση, όχι στις επόμενες.
Πιθανόν να είναι τρόμπα βενζίνης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stefkak (stefanos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 15:13:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 306 Προβλημα |
|
|
Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση τελικα ναι αντλια βενζινης ειναι...Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Ο μαστορας μου δοκιμασε την αντλια και μου ειπε οτι βγαζει βενζινη,δουλευει δηλαδη αλλα δεν εχει πιεση να τη στειλει μπροστα στα μπεκ...γινεται αυτο?Εχει συμβει σε καποιον? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petran_x13 (Πέτρος) Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V
Ένταξη: 30 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 18:44:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ σήμερα παρόμοια κατάσταση ξεκινώντας το πρωί για την δουλειά (λόγο μέρας κάποια καταστήματα ήταν ανοιχτά οπότε... ) ξεκινάω όλα καλά κάπου στα μέσα τις διαδρομής σταματάω σε ένα περίπτερο για τσιγάρα. ξαναμπαίνω στο αυτοκίνητο γυρίζω το κλειδί και στην δεύτερη σκάλα που θα έπρεπε να ακούσω το βουητό τις τρόμπας ακούω δυο τρία συνεχόμενα κρακα κρουκα μέσα από τον ύπνο μου δεν δίνω σημασία βάζω μπρος και ξεκινάω κανονικά μετρά από 1-1.5 χιλ. το αυτοκίνητο στεγνώνει κάνω δεξιά και σβήνει δεν έχει πάρει από τότε. το λογικό είναι ότι είναι τρόμπα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
groupN (Μπαμπης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v
Ένταξη: 18 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 22:39:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αντλια βενζινης ειναι παιδια ετσι παθαινουν ξαφνικα. εχει ενα κολπο ομως καποιοι που εχετε αεριο. αλλα προσοχη!!! μονο ζεστο οταν ειναι το μοτερ. το ειπε ενα τσακαλακι απο μια οδικη σε εναν φιλο μου. για οποιον του τυχει και το παθει, βιαζεται και δεν μπορει να περιμενει. αν σας χαλασει η αντλια μπορει να παρει μπρος κατευθειαν με αεριο αλλα προσοχη!!! μονο ζεστο οπως στην περιπτωση που επαθε ο φιλος πιο πανω. κρατας πατημενο το κουμπι που ειναι για να γυριζει σε αεριο και βαζεις μπρος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|