PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 306 Προβλημα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stefkak (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2015, 18:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 306 Προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum και καλο μηνα (αν και για μενα δε ξεκινησε καλα...).Παιρνω σημερα το πρωι το αυτοκινητο (peugeot 306 champion 1.4 2000 μοντελο) και ξεκιναω για την εξοδο της πρωτομαγιας.Ολα καλα οπως καθε μερα....σταματαω στο περιπτερο,μολις επιστρεφω βαζω μπρος ολα καλα....μετα απο κανα 5 λεπτο ξανασταματαω σβηνω πετιεμαι σε ενα μαγαζι ακομα,γυρναω βαζω μπρος παλι ολα καλα.........τελευταια σταση βενζιναδικο να βαλω αεριο...βαζω αεριο παω να βαλω μπρος τπτ δε παιρνει.σκεφτομαι οτι πριν 7 μερες αλλαξα μπουζι μηπως καποιο δε το βιδωσα καλα,βγαζω πολλαπλασιαστη κοιταω τα μπουζι μια χαρα.Εκεινη την ωρα ηταν καποιοι κυριοι στο βενζιναδικο με σπρωχνουν να το βαλω μπρος με σκαστη τιποτα!Εχω καταληξει σε 2 τινα...ή κατι με την τροφοδοσια της βενζινης ή κατι ηλεκτρολογικο.Μιζα δινει κανονικα αλλα δεν παιρνει μπρος.Καθως γυρνουσα σπιτι με αλλο αυτοκινητο μου ηρθε μια αναλαμπη...δε δοκιμασα να το βαλω μπρος με το δευτερο κλειδι!Υπαρχει περιπτωση το πρωτο να τα επαιξε?Να εχω ελπιδες για κατι τετοιο?Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια αν γνωριζει καποιος!

Ευχαριστω για το χρονο σας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2015, 22:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 306 Προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefkak έγραψε:
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum και καλο μηνα (αν και για μενα δε ξεκινησε καλα...).Παιρνω σημερα το πρωι το αυτοκινητο (peugeot 306 champion 1.4 2000 μοντελο) και ξεκιναω για την εξοδο της πρωτομαγιας.Ολα καλα οπως καθε μερα....σταματαω στο περιπτερο,μολις επιστρεφω βαζω μπρος ολα καλα....μετα απο κανα 5 λεπτο ξανασταματαω σβηνω πετιεμαι σε ενα μαγαζι ακομα,γυρναω βαζω μπρος παλι ολα καλα.........τελευταια σταση βενζιναδικο να βαλω αεριο...βαζω αεριο παω να βαλω μπρος τπτ δε παιρνει.σκεφτομαι οτι πριν 7 μερες αλλαξα μπουζι μηπως καποιο δε το βιδωσα καλα,βγαζω πολλαπλασιαστη κοιταω τα μπουζι μια χαρα.Εκεινη την ωρα ηταν καποιοι κυριοι στο βενζιναδικο με σπρωχνουν να το βαλω μπρος με σκαστη τιποτα!Εχω καταληξει σε 2 τινα...ή κατι με την τροφοδοσια της βενζινης ή κατι ηλεκτρολογικο.Μιζα δινει κανονικα αλλα δεν παιρνει μπρος.Καθως γυρνουσα σπιτι με αλλο αυτοκινητο μου ηρθε μια αναλαμπη...δε δοκιμασα να το βαλω μπρος με το δευτερο κλειδι!Υπαρχει περιπτωση το πρωτο να τα επαιξε?Να εχω ελπιδες για κατι τετοιο?Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια αν γνωριζει καποιος!

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Απ'τη στιγμή που ακούς τη μίζα, δεν νομίζω ότι φταίει το κλειδί.

Μπαταρία δεν παίζει να είναι γιατί θα στο έκανε λογικά με την πρώτη εκκίνηση, όχι στις επόμενες.

Πιθανόν να είναι τρόμπα βενζίνης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stefkak (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 15:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 306 Προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση τελικα ναι αντλια βενζινης ειναι...Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Ο μαστορας μου δοκιμασε την αντλια και μου ειπε οτι βγαζει βενζινη,δουλευει δηλαδη αλλα δεν εχει πιεση να τη στειλει μπροστα στα μπεκ...γινεται αυτο?Εχει συμβει σε καποιον?
Επιστροφή στην κορυφή
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

Ένταξη: 30 Οκτ 2011
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 18:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ σήμερα παρόμοια κατάσταση ξεκινώντας το πρωί για την δουλειά (λόγο μέρας κάποια καταστήματα ήταν ανοιχτά οπότε... Rolling eyes ) ξεκινάω όλα καλά κάπου στα μέσα τις διαδρομής σταματάω σε ένα περίπτερο για τσιγάρα. ξαναμπαίνω στο αυτοκίνητο γυρίζω το κλειδί και στην δεύτερη σκάλα που θα έπρεπε να ακούσω το βουητό τις τρόμπας ακούω δυο τρία συνεχόμενα κρακα κρουκα μέσα από τον ύπνο μου δεν δίνω σημασία βάζω μπρος και ξεκινάω κανονικά μετρά από 1-1.5 χιλ. το αυτοκίνητο στεγνώνει κάνω δεξιά και σβήνει δεν έχει πάρει από τότε. το λογικό είναι ότι είναι τρόμπα.
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 22:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντλια βενζινης ειναι παιδια ετσι παθαινουν ξαφνικα. εχει ενα κολπο ομως καποιοι που εχετε αεριο. αλλα προσοχη!!! μονο ζεστο οταν ειναι το μοτερ. το ειπε ενα τσακαλακι απο μια οδικη σε εναν φιλο μου. για οποιον του τυχει και το παθει, βιαζεται και δεν μπορει να περιμενει. αν σας χαλασει η αντλια μπορει να παρει μπρος κατευθειαν με αεριο αλλα προσοχη!!! μονο ζεστο οπως στην περιπτωση που επαθε ο φιλος πιο πανω. κρατας πατημενο το κουμπι που ειναι για να γυριζει σε αεριο και βαζεις μπρος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης