PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δείκτης συντήρησης 307cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάϊ 2008, 18:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Δείκτης συντήρησης 307cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιαδιά λιγη βοήθεια εχω 12930 χλμ και και σε διαρκεια μιας εβδομαδας ο δεικτης συντηρησης απο 6500 χλμ εχει πεσει στα 3000χλμ ετσι με τη μια και δεν φτανει αυτο εχει μεινει το κλειδι που συμβολιζει το service μονιμα αναμενο. Ετσι ανεξιγητα,η οδηγηση μου πολυ νορμαλ,και επισης το προυγουμενο αυτοκινητο μου παλι 307 κανενα τετοιο προβλημα.
Εριξα μια ματια στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου και λεει σε μια υποσημειωση
οτι μπορει να μεινη ο δεικτησ συντηρησης μονιμα αναμενος αν το αυτοκινητο εχει ξεπερασει το διαστημα 2 ετων(οτι service προβλεπεται μεχρι τωρα το εχω κανει) εγω το αγορασα 08-06-2007.Και λεω δεν μπαινω sto service box να δω τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητο μου και βλεπω ετος κατασκευης 2005.Ρε παιδια τι να κανω με ολα τα παραπανω,καμια προταση Sad .

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2008, 15:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθέσω οτι με τόσο λίγα χλμ οτι θα έχεις ακόμα εγγύηση,πήγαινε στην peugeot και μην τους αφησεις σε ησυχία! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 16:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oσο για το κλειδακι αμα σε ενοχλει να ειναι αναμενο κλεισε τον διακοπτη κρατα πατημενο το κουμπι που μηενιζει τα χλμ και ανοιξε διακοπτη...θα σβησει το κλειδακι και θα σε παει αυτοματα στο επομενο προκαθορησεμνο σερβις ποθ\υ χει προγραματισμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2008, 14:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πηγα στην αντιπροσωπια και με ολα αυτα που ειχα αναφερει πριν και σε συνδιασμο με κατι τριγμους τις οροφης Αποφασιστηκε το αυτοκινητο να παει στην Αθηνα στην lion για ελεγχο και αλλαγη ολων των ελαστικων τησ κουκουλας το αυτοκινητο τουλαχιστον θα παει απο ΚΡΗΤΗ ΑΘΗΝΑ με οδικη βοηθεια για τα περετερω θα σασ πω σε λιγεσ μερες Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 13:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Ένδειξη για σέρβις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτήσω και εγώ: έχω κάνει 10000 χμ (για την ακρίβεια 9720 χμ). από το συνεργείο μου το έχουν ρυθμίσει για να κάνω σέρβις στα 20000 χμ( όπως λέει και το βιβλίο των οδηγιών) παρόλα αυτά η ένδειξη με το "κλειδί" δεν εμφανίζει τα σωστά χμ που πραγματικά απομένουν για να το πάω για σέρβις! ενώ έπρεπε να δείχνει 10000 χμ( με τη στρογγυλοποίηση), αυτό μου δείχνει ότι απομένουν 8700 χμ. το κάνει και σε σας αυτό? η υπόθεση που έκανα ήταν ότι δε λαμβάνει μόνο τα χιλιόμετρα αλλά και τη χρονική διάρκεια, δηλαδή και τη συμπλήρωση του χρόνου ώστε να το πας για σέρβις. το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό το πράμα?

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 15:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τελικα το αυτοκινητο πηγε Αθηνα και τα αποτελεσματα ειναι αλλαγη ελαστικων οροφης αλλαγη πισω τζαμιων (επειδη τα τζαμια εχουν πανω κατι λαστιχα που εχουν σκασει και πανε πακετο με τα τζαμια ) επισης ρυθμιση οροφης λογο τριγμων.ΤΟ αυτοκινητο αναμενεται να το παρω σε 7-8 μερες. Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 17:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε ιάκωβε και εμένα ο δείκτης συντήρησης ενώ θα έπρεπε να δείχνει κάπου στις 10000 χμ( έχω κάνει 9800 για την ακρίβεια) μου δείχνει 8650! μήπως λαμβάνει και τη συμπλήρωση του χρόνου που απομένει για να πας για σέρβις και κατεβάζει τα χιλιόμετρα από μόνο του?

Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 17:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lem-x24 έγραψε:
φίλε ιάκωβε και εμένα ο δείκτης συντήρησης ενώ θα έπρεπε να δείχνει κάπου στις 10000 χμ( έχω κάνει 9800 για την ακρίβεια) μου δείχνει 8650! μήπως λαμβάνει και τη συμπλήρωση του χρόνου που απομένει για να πας για σέρβις και κατεβάζει τα χιλιόμετρα από μόνο του?

Απο οτι μου ειπαν στην ΠΕΖΟ -1.ο δεικτης συντηρησης επειρεαζεται απο τον τροπο που οδηγας το αυτοκινητο αν δηλαδη το ξεσκιζεισ λιγο 2.απο το ποσο καιρο το εχεισ δηλ.μπορει να ειναι 2 χρονων και να εχεισ 2000 χλμ ο δεικτησ συντηρησησ θα μειωθει,επειδη το αυτοκινητο μετραει παραμετρουσ και συμπεριλαμβανει και ποτε θα γινει και το καθε service Razz

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 18:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
Παιδια πηγα στην αντιπροσωπια και με ολα αυτα που ειχα αναφερει πριν και σε συνδιασμο με κατι τριγμους τις οροφης Αποφασιστηκε το αυτοκινητο να παει στην Αθηνα στην lion για ελεγχο και αλλαγη ολων των ελαστικων τησ κουκουλας το αυτοκινητο τουλαχιστον θα παει απο ΚΡΗΤΗ ΑΘΗΝΑ με οδικη βοηθεια για τα περετερω θα σασ πω σε λιγεσ μερες Crying or Very sad

Γιατι η εκει αντιπροσωπεια δεν μπορουσε να το κανει?
Δηλαδη αν βγει απο την εγγυηση και παρουσιασει ξανα τριγμους θα πρεπει να το πας ξανα στην αθηνα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 20:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για καλυτερα μου ειπαν Αθηνα αφου ανελαβαν και τα εξοδα τι να πω οχι.(γινοταν και στην εδω αντιπροσωπια) Επισης επρεπε να γινει στεγανοποιηση της οροφης απο την αρχη.
Αλλα εχω να πω οτι τουλαχιστον με εξυπηρετησαν και απο την αντιπροσω Cool πια εδω στην ΚΡΗΤΗ KAI απο την ΛΙΟΝ στην Αθηνα.(τεχνικο τμημα)

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 22:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ πολύ φίλε ιάκοβε! τώρα που θα το πάω και εγώ για λάδια θα τους κάνω την ίδια ερώτηση! αλλά αυτό που σου είπαν ακούγεται πάρα πολύ λογικό! να σαι καλά!

Επιστροφή στην κορυφή
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 20:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 21:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πηρα το αυτοκινητο σαν κανουριο ουτε θορυβο ουτε τριξιμο ουτε νερο Laughing Thumbs Up Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 10:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13046

Eδω και αυτο....

Ρε παιδες ας προσπαθησουμε να μην δημιουργουμε θεματα που υπαρχουν ηδη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης