PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το νέο Peugeot 207 CC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 13:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Το νέο Peugeot 207 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο φωτο που πιστευω οτι δεν θα αργησουμε να δουμε και απο κοντα... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 14:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 14:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε παιδια....
Δε με ενθουσίασε το 207 έτσι όπως το είδα στις φωτο.
Αντίθετα το cc μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ειδικα το εσωτερικό είναι πολύ όμορφο.
Πάντως όταν θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους και θα το συνηθίσει το μάτι μας πιστεύω πως αρκετοί θα αλλάξουν γνώμη.Είτε θετική είτε αρνητική
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 16:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εσύ πάρε το! Θα έχει ημιάκαμπτο άξονα πίσω και θα κοπανάει τρελλά, ηλεκτρικό τιμόνι, τρεις τόνους βάρος και επιδόσεις γ@#$%*έ τα!!

Κάπου διάβαζα ότι το 1007 θα έχει παρόμοιο βάρος με το 307!!!!! Shocked Shocked Shocked

Φανταστείτε τι βάρος θα έχει το 207CC! Roll eyes Eek Crazy Roll eyes Eek Crazy

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 22:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν βγει μαζι με το απλο το 207,θα εχει λογικα την τιμη που εχει το 307 cc τωρα.....ισως και λιγακι πιο φθηνο!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Το 207cc δεν θα το επειρνα για τις επιδοσεις του! Το εχω πει 1982368 φορες οτι το καμπριο ειναι αλλης φιλοσοφιας! Ο κινητηρας του ειναι απλα να σε πηγαινει!

Οπως και το καινουριο το opel tigra-cc εβγαλε τον 1,4 με τους 90 και εχει πολυ βαρος (ισα με το δικο μου).....το αμαξι δεν παει βημα,αλλα δεν τον νοιαζει αυτος που θα το παρει......θα το παρει επειδη ειναι καμπριο!!!

Οταν πας να παρεις ενα κλειστο ειναι αλλη ιστορια,κρινεις διαφορετικα!

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 02:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Το 207cc δεν θα το επειρνα για τις επιδοσεις του! Το εχω πει 1982368 φορες οτι το καμπριο ειναι αλλης φιλοσοφιας! Ο κινητηρας του ειναι απλα να σε πηγαινει!

Οταν πας να παρεις ενα κλειστο ειναι αλλη ιστορια,κρινεις διαφορετικα!

Συμφωνω απολυτα! Smile Μετα τισ φωτο. του 207cc οταν με ρωτανε πλεον "αν πουλαγες το cc τι θα επαιρνες" δεν μπορω να απαντησω "παλι το ιδιο",θα απανταω "μου φαινεται το 207cc!".Οσο απογοητευση μου φανηκε το κλειστο,τοσο ωραιο μου φανηκε το καμπριο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 17:37:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου....το 207 ουτε να το φτυσεις,θα παει χαμενη η ροχαλα (προσοχη τις ζαντες ομως ετσιιιιι???)

.....αλλα το 207cc ειναι ομορφο!

Συμπερασμα οχι πολλα εξτρα στο 206cc τωρα,κανενα 3000 πιστευω να ριξω ακομα,μετα μαζευω! και μετα.......πουλημα και................σειρα εχει το 207cc!

Και ασε κατι Χαρηδες να θελουν το C4 Razz Razz Razz Razz !!!!

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά... ας έχει αυτό το τερατάκι κινητήρα BMW τουρμπάτο από μαμά με 143 άλογα κ ας μην το πάρει κανένας σας!!! Αφήστε το σε μένα να σας περνάω από πάνω! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 16:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Καλά... ας έχει αυτό το τερατάκι κινητήρα BMW τουρμπάτο από μαμά με 143 άλογα κ ας μην το πάρει κανένας σας!!! Αφήστε το σε μένα να σας περνάω από πάνω! Cool

Τα 143 δεν ειναι τιποτα για το βαρος του! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 17:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Πέρδεσαι επί της μαντρός, συν του μαντροσκύλου και του συρματοπλέγματος μαζί! Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 04:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:

.....αλλα το 207cc ειναι ομορφο!

Συμπερασμα οχι πολλα εξτρα στο 206cc τωρα,κανενα 3000 πιστευω να ριξω ακομα,μετα μαζευω! και μετα.......πουλημα και................σειρα εχει το 207cc!

Χαιρομαοι που βρηκα εναν ανθρωπο που συμπασχει.Και εγω ετσι λεω,να μην του ριξω πολλα και να τα μαζεψω για το 207,αλλα ολο και κατι βρισκω να του ταιριαζει και το βαζω στο προγραμμα!Το εφερα 17 Δεκεμβρη και απο τοτε εχουν πεσει ζαντες,ανεμοθραυστης,σκουπα,εξατμιση και τωρα λεω να του βαλω μεταλλικα hoops και επιτελους ηχοσυστημα!Κανε μια ευχη να ερθει γρηγορα το 207 γιατι βλεπω εμενα αφραγκο και το 206 με ενα σκασμο απο εξτρα! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Φεβ 2005, 14:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδα μια δυο φωτογραφιεσ χτεσ του 207cc και να σασ πω την αληθεια δεν μου περασε καν απτο μυαλο οτι ειναι πιο ομορφο απτα cc ta dika mas...το ξερω παινεψε το σπιτι σου αλλιωσ.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πει κανεις ρε παιδια ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν αρχισει να εγκαταλειπουν τις κλασικες εντυπωσιακες σχεδιαστικες τασεις!Το μονο που φαινεται ομορφο ειναι το 206 cc ,3θυρο και 5θυρο μαπα!Οπως διαπιστωνω και εγω μια αντιγραφη του τωρινου 307 με κωλο ....περιργο μαλλον!Παντως αυτο που θα αγοραζα ευχαριστως αν βγει τελικα σε παραγωγη ειναι το RC (καρο/μπαστουνι τα λεει).Σκετη τρελα!!!!Διαφωνει κανεις......???
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 23:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Τι να πει κανεις ρε παιδια ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν αρχισει να εγκαταλειπουν τις κλασικες εντυπωσιακες σχεδιαστικες τασεις!Το μονο που φαινεται ομορφο ειναι το 206 cc ,3θυρο και 5θυρο μαπα!Οπως διαπιστωνω και εγω μια αντιγραφη του τωρινου 307 με κωλο ....περιργο μαλλον!Παντως αυτο που θα αγοραζα ευχαριστως αν βγει τελικα σε παραγωγη ειναι το RC (καρο/μπαστουνι τα λεει).Σκετη τρελα!!!!Διαφωνει κανεις......???

Μην το λες αυτο γιατι η peugeot με την παραγωγη του 407 αλλα και του 407 coupe που θα παρουσιασει τωρα στην Γενευη απεδιξε οτι δεν εχει ξεχασει να σχεδιαζει πανεμορφα αυτοκινητα....
Εγω λεω και παλι να περιμενουμε τις επισημες φωτο γιατι εχουν παρουσιαστει ισα με δεκα εως τωρα και καμμια δεν ειναι επισιμη αρα ακομα κανεις δεν ξερει πως θα ειναι το 207....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 03:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
....μονο που φαινεται ομορφο ειναι το 206 cc ,3θυρο και 5θυρο μαπα....

Προφανώς εννοείς 207 cc, αλλά ο "δαίμων του πληκτρολογίου" είχε διαφορετική άποψη.... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 15:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος ο Μανθος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 18:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε πόσο μάπα είναι το νέο 207CC Crying or Very sad
http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-01.jpg
http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-02.jpg

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 19:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μ'αρεσει και μαλιστα αρκετα.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MaGeLaNoS (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 19:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To πισω μερος φερνει αρκετα προς Tigra η ιδεα μου ειναι?Μπροστα ειναι αρκετα επιθετικο παντως..

If you don't know what speed means,don't get out in the streets!You'd better stay home!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 20:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Δείτε πόσο μάπα είναι το νέο 207CC Crying or Very sad
http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-01.jpg
http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-02.jpg

τρισαθλιο !!! ενα που ειχε βγαλει λιγο πιο παλια ηταν κουκλι παντως...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 1 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης