PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά - Παρουσίαση 206 Gti (Γνώμες)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά - Παρουσίαση 206 Gti (Γνώμες) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοντέλο 2000, 2000cc , 87000 χλμ. , ολα μαμα , αριστη κατασταση μεσα εξω και προσφατες αλλαγες αμορτισερ , δισκο πλατό κτλ κτλ. Ο κατοχος του ειναι ψειρας μεχρι αηδιας. Τιμή : 6500
Το οδηγησα και παει πολυ ωραια, ανεβαζει γρηγορα και γραμμικα.

Το Αυτοκίνητο

Δεν ειναι κατι το πολυ καλο σε εμφανιση αλλα οκ με 2-3 αλλαγες θα γινει καλουτσικο

Το Μοτερ

Σκεψεις για ζάντες που θα βαλω αμεσως μετα την αγορα

(αυτες ποιες ειναι ?)

Μαζι με τις ζαντες θα βαφτουν και τα πλαστικα(μαυρα) στο ιδιο χρωμα(μπορντο)+ την μικρη την αεροτομη και ενα quickshift (αν εχετε κατι υποψιν σας πειτε μου.

το ξενερωμα

Φανταζομαι πως βγαινει απλα να βαλω κανα mp3 της προκοπης ετσι?

Γνώμες?
Ευχαριστω

Read the directions, even if you don’t follow them.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Andreas στις Τρι 20 Μάϊ 2008, 22:40:27, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου χαρίζω το δικό μου μαμά ραδιοcd clarion χωρίς επιστροφή Smile

Τα 8 χρόνια, είναι 8 χρόνια όπως και να το κάνουμε όσον αφορά την καταπόνηση και την ηλικία του αμαξώματος (σασί). Η τιμή του είναι υπερβολικά τίμια, και στην χειρότερη περίπτωση δίνεις και κάτι σε 500 ευρώ περίπου για να αλλάξεις τα υφάσματα του σαλονιού αν έχουν φαγωθεί.

Μην το συζητάς καθόλου, με γειά σου Smile

Τα περαιτέρω στο γνωστό τηλ αν χρειαστείς Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Σου χαρίζω το δικό μου μαμά ραδιοcd clarion χωρίς επιστροφή Smile

Τα 8 χρόνια, είναι 8 χρόνια όπως και να το κάνουμε όσον αφορά την καταπόνηση και την ηλικία του αμαξώματος (σασί). Η τιμή του είναι υπερβολικά τίμια, και στην χειρότερη περίπτωση δίνεις και κάτι σε 500 ευρώ περίπου για να αλλάξεις τα υφάσματα του σαλονιού αν έχουν φαγωθεί.

Μην το συζητάς καθόλου, με γειά σου Smile

Τα περαιτέρω στο γνωστό τηλ αν χρειαστείς Wink

Εχω ενα καλο pioneer απο το "πουλμανακι" ΅ετσι δεν θα χρειαστει.
Σε ευχαριστω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνήσω με τον steve γενικώς...

εκτός από τα 8 χρόνια ποπυ μπορεί αν ακούγονται "πολλά" αλλά τα 87000κμ ειναι μια χαρά...
και το δικό μου στα ~80000κμ δεν εχει κάτι ιδιάιτερο από τριγμούς ή "χαλάρωση" του σασί (τουλάχιστον σε βαθμό μη αναστρεψιμο = σφιξιμο σε κάμποσες βίδες που πχ ειναι ας πούμε "1 απόγευμα δουλεια")...
και η τιμή τιμιότατη...

σχετικά με τις ζάντες αν δεν κάνω λάθος ειναι MOMO...
ωραία αντίθεση το κοκκινο/μπορντώ - μαυρο αλλά νομίζω οτι μπορείς να βρεις και πιο ομορφα σχεδια ζάντας (στο ιδιο/παραπλήσιο χρώμα) και χωρίς όλα αυτά τα γραμματα γυρω γυρω... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
θα συμφωνήσω με τον steve γενικώς...

εκτός από τα 8 χρόνια ποπυ μπορεί αν ακούγονται "πολλά" αλλά τα 87000κμ ειναι μια χαρά...
και το δικό μου στα ~80000κμ δεν εχει κάτι ιδιάιτερο από τριγμούς ή "χαλάρωση" του σασί (τουλάχιστον σε βαθμό μη αναστρεψιμο = σφιξιμο σε κάμποσες βίδες που πχ ειναι ας πούμε "1 απόγευμα δουλεια")...
και η τιμή τιμιότατη...

σχετικά με τις ζάντες αν δεν κάνω λάθος ειναι MOMO...
ωραία αντίθεση το κοκκινο/μπορντώ - μαυρο αλλά νομίζω οτι μπορείς να βρεις και πιο ομορφα σχεδια ζάντας (στο ιδιο/παραπλήσιο χρώμα) και χωρίς όλα αυτά τα γραμματα γυρω γυρω... Wink

Αυτες ειναι momo το ξερω , αυτες που εχει το seat απο κατω δεν ξερω ποιες ειναι(Αυτες δεν εχουν ουτε γραμματα ουτε τπτ).
Ειχα δει καποιον CFG (Γιωργος) αν θυμαμαι καλα που φοραγε τις ιδιες αλλα δεν ξερω ποιες ειναι .

Οσο για το τριξιμο οση ωρα το οδηγουσα ειχα την αισθηση ενος καινουργιου αυτοκινητου. Ο τυπος τα 87000 που εκανε ηταν κυριως σε ταξιδια και ισως γι αυτο δεν ακουσα η ενιωσα κατι που να θυμιζει αυτοκινητο 8ετιας.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από εδώ, πιστεύω ότι η Drifz θα σου αρέσει.

Δεν θυμάμαι αν βγαίνει σε 16" ή 15" (δεν διευκρίνισες και τί διάσταση θέλεις).

Και είναι και χωρίς προσθήκες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό ,κατα τη γνωμη μου αλλιώς ειναι κατι καινουριο αλλα σε περιπτωσεις οπως την παραπάνω υπάρχει εξαίρεση..

οσο για τις ζάντες Confused γουστα ειναι αυτα κάνε εσυ την επιλογη σου, αλλά μην βάλεις κάτι πολυ μεγάλο γιατι θα είναι ακόμα πιο αργό μετα..

Με κλειστά ματια πάντως.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Από εδώ, πιστεύω ότι η Drifz θα σου αρέσει.

Δεν θυμάμαι αν βγαίνει σε 16" ή 15" (δεν διευκρίνισες και τί διάσταση θέλεις).

Και είναι και χωρίς προσθήκες Wink

15αρες εχει και 15αρες θα βαλω.
Οταν το οδηγησα το αυτοκινητο αυτο , σκεφτομουν το τελευταιο που ειχα και φωναξα δυνατα "ζητω οι 15αρες ζητω τα μαμα αμορτισερ".
Βεβαια με κοιταζε παραξενα ο ανθρωπος αλλα οκ τι να του πω και τι να του εξηγησω , απλα του διευκρινησα οτι κριση ηταν και περασε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
Πολύ καλό ,κατα τη γνωμη μου αλλιώς ειναι κατι καινουριο αλλα σε περιπτωσεις οπως την παραπάνω υπάρχει εξαίρεση..

οσο για τις ζάντες Confused γουστα ειναι αυτα κάνε εσυ την επιλογη σου, αλλά μην βάλεις κάτι πολυ μεγάλο γιατι θα είναι ακόμα πιο αργό μετα..

Με κλειστά ματια πάντως.. Wink

Οχι δεν θα αλλαξω το μεγεθος της ζαντας μου αρεσει ετσι , και για λογους ταχυτητας αλλα και ανεσης.Εδω που ζουμε το 50-55αρι προφιλ προβλεπεται.

Ευχαριστω για την γνωμη σου Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 19:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α οκ.
δεν πρόσεξα οτι το ιμπιζα φοραγε αλλες
15άρες για ανεση...
16άρες για εμφάνιση..
τα ξέρεις...

Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 19:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και το θεμα γυρναει περι ζαντων αποκλειστικα προσωπικα αν εμενα σε 15αρα θα αφηνα την εργοστασιακη ως εχει.
Επεσες και στην περιπτωση μιας και τη συγκεκριμενη ζαντα πραγματικα τη απεχθανομαι.
Απο κει και περα βεβαια γουστα ειναι αυτα συμφωνα με την αντικειμενικη υποκειμενικοτητα του καθενος.
Κατα τ'αλλα τα παιδια πιο πανω σχολιασαν τη τιμη.
Προφανως την εκανες edit αργοτερα μιας και δεν μπορω να τη δω.
Σιγουρα ομως καταλαβαινοντας και απο τους σχολιασμους πρεπει να ειναι καλη.
Καλοριζικο εαν το εχεις αγορασει ηδη,καλη αγορα αν το εχεις αποφασισει.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 22:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
α οκ.
δεν πρόσεξα οτι το ιμπιζα φοραγε αλλες
15άρες για ανεση...
16άρες για εμφάνιση..
τα ξέρεις...

Wink Wink

ετσι Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 22:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα έρθει η ώρα που θα ακούσετε τον ψηλό για 17"... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 22:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Αν και το θεμα γυρναει περι ζαντων αποκλειστικα προσωπικα αν εμενα σε 15αρα θα αφηνα την εργοστασιακη ως εχει.
Επεσες και στην περιπτωση μιας και τη συγκεκριμενη ζαντα πραγματικα τη απεχθανομαι.
Απο κει και περα βεβαια γουστα ειναι αυτα συμφωνα με την αντικειμενικη υποκειμενικοτητα του καθενος.

Οχι δεν την ειχα κανει edit , απλα το ειχα αναφερει σε αλλο θεμα.
Η τιμη ειναι 6500 Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 22:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

και δωρο να μου τις κανεις θα τις δωσω στον μανθο να τις εχει για backup

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 23:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
Steve έγραψε:

και δωρο να μου τις κανεις θα τις δωσω στον μανθο να τις εχει για backup

εεε φτάνει δεν χωράνε αλλες στο γκαραζ Laughing Laughing Laughing Laughing
...αν και πλάκα~πλάκα θέλω μια 4αδα μαυρες, αλλα 16άρες... (...ο αδιόρθωτος) Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2008, 00:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Οχι δεν την ειχα κανει edit , απλα το ειχα αναφερει σε αλλο θεμα.
Η τιμη ειναι 6500 Smile

Μια χαρα. Wink

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2008, 07:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απιστευτη τιμη!
Αν ειναι "καθαρο", χτυπα το!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 19:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 20:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε και καλοτάξιδο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 1 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης