Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jimaoua (Δημήτρης) Μόλις έγραψα

308cc 150hp, 406ST 1.8
Ένταξη: 04 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΠΑΝΤΟΥ?
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 17:14:43 Θέμα δημοσίευσης: 308 - Δυνατός θόρυβος σε 308cc |
|
|
Καλησπερα σε όλους. Σημερα ερχομενος απο Χαλκιδα στην Αθήνα ενιωθα κατα το περασμα μου πανω απο ''κακα'' κομματια δρομου ενα τρανταγματακι...Αισθητο στο τιμονι και στο λεβιε.Εκλεισα τη μουσικη και τοτε το ακουγα κι ολας...Σταμάτησα-Κοιταξα απο κατω αλλα ολα φαινονται οκ.Οταν κουναω το αυτοκινητο δεξια αριστερα ακουγεται απο μπροστα ενας θορυβος (δυνατος)..Αλλα οταν το κουναω πανω κατω δεν ακουγεται τιποτα απολυτως. Ακουγεται μαλιστα σαν να ειναι απο το κεντρο του μπροστα μερους και οχι απο δεξια μονο ή απο αριστερα..Δεν εχω κλεισει ακομα 3ΜΗΝΕΣ και εχω αλλαξει τρομπα νερου, το LEDακι του δεξια καθρεφτη (εγγυηση ευτυχως και τα δυο) και τωρα αυτο....Απογοητευση...Ενω το 406 το εχω απο το 2006 του φαιρομαι ''απαισια'' και είναι σκυλί....
Αν ξερει κανεις τι μπορει να είναι ας βοηθήσει!...
(σκεφτομαι ή αναρτηση ή βαση μηχανης)
ΟΣΟ υπαρχει αλκοολ.........ΥΠΑΡΧΕΙ ελπιδα!
Αρκει να μην συνδιαζει ΚΑΝΕΙΣ αλκοολ κ οδηγηση....
Εκει δεν υπαρχει ελπιδα..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308cc 150hp, 406ST 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2010, 17:29:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ok λυθηκε το προβλημα στο συνεργειο..Μods αν θελετε το κλεινετε το τοπικ..ευχαριστω
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2010, 17:49:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι ήτανε τουλάχιστον δε θα το μοιραστείς μαζί μας??? 
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308cc 150hp, 406ST 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 03:50:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πηγα στην αντιπροσωπεια οπου ο head μαστορας παρ οτι νεαρος σχετικα δεν ειναι και ο πιο χαρουμενος και ευχαριστος ανθρωπος στη γη..
Οπότε αφου παραπονιωταν που δεν ηξερα να του πω τι βλάβη είχε το αμαξι μου και επρεπε να μπει στη διαδικασια να το ψαξει αυτός, το ανεβασε και βλέπωντας απο κατω μου είπε οτι ειχε ψιλοξεβιδωθει-ξεχαρβαλώσει κατι..σε 5 λεπτα το ειχε κατεβασει και ετοιμο...ουτε θορυβος ουτε τιποτα...Οπότε καταλαβαινεις οτι απο τη χαρα μου που ηταν κατι τοσο απλο δεν μπηκα σε λεπτομερειες, ωστε να γλυτώσω τη γρίνα του......
Οπότε τι να μοιραστώ μαζί σας!!! Αντε να λήξει η εγγυηση να το πηγαίνω στο δικό μου μαστορα και να αρχισω να το ''περιποιούμαι'' λιγουλάκι 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|