PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν δουλεύει το κλειδί-τηλεχειρισμός

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 22:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Δεν δουλεύει το κλειδί-τηλεχειρισμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ετσι στο ξαφνικο δεν δουλευει το κλειδι τηλεχειριστηριο... Οταν παταω το κουμπι στο κλειδι αναβοσβηνει το LEDακι αλλα δεν κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν οι πορτες. Μηπως απλα τελειωσε η μπαταρια (το εχω 4 χρωνια) ??? Την αλλαζω οπουδηποτε σε μαγαζι ηλεκτρονικων-μπαταριων ??? Μπορει να φταιει κατι αλλο ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα δεν το εχεις κακομεταχειριστει μαλλον θα επεσε η μπαταρια του που απ'οσο ξερω ειναι η κλασσικη που μπαινει και στα ρολογια...Δεν ειναι τιποτα να αλλαχτει!4 χρονια παντως ειναι αρκετα για την ιδια μπαταρια. Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 01:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λες τωρα ρε Στελαρα... Μεγαλη ζημια!

Πηγαινε αλλαξε τη μπαταρια ρε που κανεις topic για να μας πεις οτι δε πιανει ο τειλεχειρισμος Laughing Laughing Laughing

A, μπορει και να κανει παρεμβολες το κιν σου γι αυτο να μην πιανει ε. το χα παθει και εγω παλια και εφτιαξε χωρις ν αλλαξω μπαταρια.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 04:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιθανότερο είναι να θέλει να ξανασυγχρονιστεί το κλειδί. Γράφει σαφείς οδηγίες στο manual.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 07:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Το πιθανότερο είναι να θέλει να ξανασυγχρονιστεί το κλειδί.
Thumb right

Το χειριστήριο για την ακρίβεια.
Άκου πως θα το κάνεις
Ανοίγεις των διακόπτη και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι το λαμπάκι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένω. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 19:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
τι λες τωρα ρε Στελαρα... Μεγαλη ζημια!

Πηγαινε αλλαξε τη μπαταρια ρε που κανεις topic για να μας πεις οτι δε πιανει ο τειλεχειρισμος Laughing Laughing Laughing

A, μπορει και να κανει παρεμβολες το κιν σου γι αυτο να μην πιανει ε. το χα παθει και εγω παλια και εφτιαξε χωρις ν αλλαξω μπαταρια.

Ναι ρε κυριε Καγκουριδη ανοιγω topic να μαθω μηπως με παιρνουν στο κινητο και ανοιγουν οι πορτες στο αμαξι μου και δεν το εχω παρει πρεφα. Very happy

Touristas έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Thumb right

Άκου πως θα το κάνεις
Ανοίγεις των διακόπτη και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι το λαμπάκι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένω. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη Rolling eyes

Thanx, θα το δοκιμασω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 19:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με τις ηλεκτρονικές παρεμβολές ισχύει, δεν είναι βλακεία.
Όχι σε βαθμό να νεκρώσει τελείως και να μην ξανακούσει, αλλά να νεκρώσει προσωρινά (με την έννοια της μηδενικής εμβέλειας) σε συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο το έχω πάθει (και αν ξαναπαρκάρω εκεί να το ξανασυναντήσω το πρόβλημα έστω και σε μικρότερο βαθμό - δηλ. να πιάνει μόλις από το ένα μέτρο περίπου). Όπως επίσης σε διάφορα σημεία της πόλης να χρειάζεται να είσαι πιο κοντά ή πιο μακρυά. Στην εμβέλεια πρέπει να παίζει ρόλο ακόμη και ο καιρός.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 19:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Αυτό με τις ηλεκτρονικές παρεμβολές ισχύει, δεν είναι βλακεία.

Το ηφος μου παραπανω ηταν χιουμορ με τον Τiesto που ειναι φιλαρακι και δεν παρεξηγειται.
Περα απ΄τη πλακα, το ξερω οτι παιζουν και παρεμβολες και διαφορα αλλα. Δηλαδη μου εχει τυχει μερικες φορες να μην πιανει απο μακρια ή να μην πιανει καθολου σε μερικα σημεια (πολυ σπανιο), ομως τωρα δεν δουλευει καθολου και πουθενα εδω και 5 μερες.

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 23:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υφος γραφεται χαχαχαχαχαχαχα

κοβω τα offtopic μη φαμε και ξυλο!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 19:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Thumb right

Άκου πως θα το κάνεις

Τhanx Touristas, ακολουθησα τη διαδικασια και εφτιαξε.

Tiesto έγραψε:

Να ρε γιατι κανουμε topic, ρωταμε και μαθαινουμε κυριε Ξερολακοπουλε..... Very happy Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 20:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Any time Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Σεπ 2007, 17:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ξέρει κανένα Touristoπαιδο (ή και κάποιος άλλος) να μου πει τον τύπο της μπαταρίας?
Για να τη φέρει ο κολλητός από τη δουλειά του. Very happy

Απλά την αλλάζω και κάνω:

Touristas έγραψε:
Κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το κλειδί από το διακόπτη , θα δεις το λαμπάκι να είναι μόνιμα αναμένο. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά πατάς το κουμπί δύο φορές. Μετά από λίγο το χειριστήριο είναι έτοιμο.
Το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και δεν γίνεται με την πρώτη

Σωστά?
Επίσης μια μικρή διευκρίνιση, πολλά κουμπάκια ακούω, αλλά έχει 2, ποιο είναι στην κάθε φορά (υποθέτω του ξεκλειδώματος..)? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Σεπ 2007, 20:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θυμάμαι τι τύπος είναι.
Το κουμπί του κλειδώματος πατάς
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 12:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν θυμάμαι τι τύπος είναι.
Το κουμπί του κλειδώματος πατάς

Ευχαριστώ!!!! Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 00:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τύπος της μπαταρίας είναι CR2016 3V. Very happy
Άλλαξα μπαταρία, συγχρονισμός δε χρειάστηκε (?) [βασικά δεν είδα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, απλά κράτησα πατημένο το κουμπί ενώ είχα το διακόπτη στην πρώτη σκάλα], λειτουργεί κανονικότατα. Very happy
Κόστος 2€, χρόνος 1' και πλέον το αμάξι κλειδώνει και ξεκλειδώνει από ένα στενό μακριά ή και μέσα από το σπίτι. Οι παλιές καλές μέρες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 08:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Άλλαξα μπαταρία, συγχρονισμός δε χρειάστηκε (?) [βασικά δεν είδα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, απλά κράτησα πατημένο το κουμπί ενώ είχα το διακόπτη στην πρώτη σκάλα], λειτουργεί κανονικότατα. Very happy
Κόστος 2€, χρόνος 1' και πλέον το αμάξι κλειδώνει και ξεκλειδώνει από ένα στενό μακριά ή και μέσα από το σπίτι. Οι παλιές καλές μέρες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

πιασε μια μπαταρια κ περνα για καφε Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 10:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Κι εγώ θα ήθελα μια διευκρίνιση, για ποιό λαμπάκι μιλάμε ? Μήπως το ledάκι του συναγερμού ? Question Idea Question Idea Question

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 14:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:

πιασε μια μπαταρια κ περνα για καφε Wink

Αν μου δώσεις και το S3 να το κάνω λίγο βόλτα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 21:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Παιδια το επαθα και εγω αυτο....ηθελα να αλλαξω την μπαταρια και την εβγαλα και την ξαναεβαλα...και μετα τιποτα ουτε κλειδωνε ουτε ξεκλειδωνε...αλλαξα μπαταρια το ιδιο παλι....μαλλον θα πρεπει να ξανασυγχρονιστει.ενα 306 εχω του 2001.....ουτε λαμπακια δν εχει ουτε τιποτα...ειναι η ιδια διαδικασια που ανεφερε ο φιλτατος touristas???? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 21:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="thantsi"]
Παράθεση:

Παιδια το επαθα και εγω αυτο....ηθελα να αλλαξω την μπαταρια και την εβγαλα και την ξαναεβαλα...και μετα τιποτα ουτε κλειδωνε ουτε ξεκλειδωνε...αλλαξα μπαταρια το ιδιο παλι....μαλλον θα πρεπει να ξανασυγχρονιστει.ενα 306 εχω του 2001.....ουτε λαμπακια δν εχει ουτε τιποτα...ειναι η ιδια διαδικασια που ανεφερε ο φιλτατος touristas???? Cool[/quot
Πηγαινε στην πεζο να στο συγχρωνισουνε υποθεση 20 λεπτων κρατα και το 2 κλειδι μπορει να χρειαστει να γινει και σε αυτο Sniper

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης